Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Menthirist

    veterán

    válasz gbors #11546 üzenetére

    miben? Árban? azt kétlem, abu is mondogatja hogy nagyon drága lesz.

    Semmiképp sem szerencsés marketing ez így, hogy hiába lenne erős, hiába lenne meg az ereje a Titan X legyőzésére is, az a 4 giga az sovány. És hiába reklámozzák majd 8 gigásnak a dual gpu-s változatot, az is csak 4+4.

    És ezzel nem az a baj hogy ne lenne feltétlen elég akár 4k-ra is. Igen, vannak olyan kombinációk kijelzők és felbontások esetén, ahol a 4 giga dx11 alatt kevés (elvégre a devek telepakolják, mert "drága" törölni és újat betölteni). Az a baj hogy marketinggel ezt nem lehet normálisan megtámogatni, mert a usereknek (jogosan) a 6/12 giga több mint 4. Hiába a hbm, az utranagy sávszél vagy a delta tömörítés. Hiába van a 980-akon is 4 giga. Ez így nem ultra-enthusiast szint.

    Szóval egyre inkább úgy néz ki sajnos ez így bukta az amd-nek, hiába tesznek le egy olyan kártyát ami sebességben üti az ellenfeleket. 8 giga hbm-mel ütős kártya lenne, és reklámértéke is lenne bőven, de így... a vásárlók többsége tesz arra, hogy valójában tényleg nem kell 4 giga vram a 4k-hoz.

    Mindegy, meglátjuk mire lesz képes (a teljesítményére ugyanis ettől függetlenül kíváncsi leszek), illetve hogy a tonga alapú 290X váltótársak mennyiért nyitnak majd.

    [ Szerkesztve ]

    Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák