Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -Solt-

    veterán

    válasz gbors #10894 üzenetére

    A vásárlói hangulat befolyásolása a "végterméken", vagyis a játékon múlik. Átlag júzer elvárása elég egyszerű, a kedvenc játéka lehetőleg minél kevesebb hibával működjön, az, hogy a háttérben mi van, nem érdekli.

    Ennek fényében semmi mást nem kell tenni, csak annyit, hogy a várva várt játék(ok) minél nagyobb hányada a megjelenéskor hibamentesebb, gyorsabb legyen a termékemen, így a kezdetekkor kialakul egy kép, ami aztán uralkodó is lesz.

    Tudtommal kizárólag a fejlesztőn múlik, hogy XY játék milyen állapotban jelenik meg, elvileg semmi akadálya annak, hogy mindkét gyártón hibamentes legyen, illetve a teljesítmény a tényleges erőviszonyokat tükrözze.

    Semmi mást nem kell tenni, mint megnézni, hogy milyen arányban jöttek a "véletlenül" NV-nek kedvező, és az ATI-nak kedvező címek a fentiek tükrében, főleg a DX9-s címek idejében, de van erre példa a későbbiekben is. Ezek a háttérmunkák pont elegek voltak ahhoz, hogy kialakuljon az a kettősmérce ami a mai napig érvényben van! Minden hibáért az ATI/AMD volt (van) felelőssé téve, holott sok esetben semmit nem tehettek az adott hibáról... rengeteg ilyet tudnék neked sorolni. Szép lassan kialakult a "vegyél NV-t, azzal nem lesz baj", a miértek meg a kutyát nem érdeklik. (megértem azt is aki így áll hozzá, őt csak a végeredmény érdekli)

    Azt a kérdést is fel kell tenni, hogy mit kéne az AMD-nek másképpen csinálni, ez egyértelmű, ebben egyetértünk, de a fentieket szerintem nem lehet kihagyni a számításokból, mert ezek ellen az ATI/AMD nem sokat tehetett volna... Az NV kiválóan átültette az anyagi erőfölényét a gyakorlatba... ha részvényes lennék, állva tapsolnék nekik, viszont így, hogy nem vagyok, egy picit a bögyömben vannak, de ilyen a kapitalizmus ugyébár.

    [ Szerkesztve ]

    www.smart-bus.hu

Új hozzászólás Aktív témák