Hirdetés

  • Sand Land teszt

    gp Több mint két évtizeddel az eredeti megjelenése után Akira Toriyama egyik kevésbé ismert mangája videojáték-feldolgozást kapott, hogy újra elmesélje a sivatagban lakók démonok és emberek történetét.

  • 2025-ben jöhet az Intel Panther Lake processzora

    ph Ezt maga Pat Gelsinger, a vállalat vezetője erősítette meg.

  • Drágább lett a Pixel 8a

    ma De nem annyival, mint vártuk. Az Egyesült Államokban még pont beszerezhető 200 ezer alatt, euróban kifejezve viszont már átcsúszott a magasabb ársávba.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz SzlobiG #21415 üzenetére

    Nem teljesen. Ezt akkor a felhasználók tudtára kell hozni, hogy csökkentjük a feldolgozás precizitását és ezzel nyerünk sebességet. Nyilván teljesen járható út, ha a hardver túl gyenge a 32 bites feldolgozáshoz, csak így a program által kínált képminőség nem lesz olyan, amilyet a fejlesztő akart. A driverbe egy opció is illene, hogy a júzer ezt az optimalizálást felülbírálhassa, ha minőséget szeretne.

    Itt sem a szoftver a gond, hanem a hardver. A Kepler egy masszív visszalépés a compute képességek területén a Fermihez képest.

    Ő egészen pontosan azt állítja, hogy az NV arra az algoritmusra építi az új drivereket, amit ő írt egy korábbi KZ driverhez. Ebből indult ki az egész feltételezés, hogy csal-e az NV, vagy nem. Ezt az állítást viszont bizonyítani kellene, mert kijelenteni egy dolog, de súlyos rágalmazás ez. Nyilván knyz képességeit senki sem vonja kétségbe, hiszen még a GeForce FX-ekhez készített olyan driverket, amelyek nem csökkentették a képminőséget a sebesség érdekében.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák