Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#351) tütüke válasza [lAyCsI] (#350) üzenetére

tütüke
(tag)

Hali!
itt nagyon sok okos dolgot találsz, na meg álláshirdetéseket is:
[link]

CV sablon pedig például itt:
[link]

Nagy kalappal, üdv: tütüke

Eljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.

(#352) [lAyCsI] válasza tütüke (#351) üzenetére

[lAyCsI]
(őstag)

many thankxx :R

-= No way back from Here =-

(#353) juliabrilke válasza g@bo (#29) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Még komolyan is vették szerintem .... sok a pióca nagyon. :C :C
A minimálbéres bejelentés szerintem sokat nyomott a hirdetéseden... : )

(#354) g@bo válasza juliabrilke (#353) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

természetesen ma is aktuális a hozzáállásuk..

(#355) Tealc válasza g@bo (#29) üzenetére

Tealc
(újonc)

Szia g@bo!
Ez nagyon ötletes. :C Ha megengeded én is kipróbálom ezt.
Várom engedélyedet.
Köszi!
Tealc

(#356) coleen

coleen
(tag)

Szervusztok!

Tanácsot szeretnék kérni... jelenleg egy adott cég állásinterjú sorozatában már több fordulón túl vagyok, most az a rész következik, hogy mennyi pénzt szeretnék keresni, és érzem, hogy szinte minden ezen fog múlni.
A lényeg, hogy egy nagyvállalatról van szó, majdnem multi, de azért nem a hagyományos értelemben véve, a PR/marketing szektorban. Angol és német tárgyalási szintű ismerete kell, na meg napi 12 óra átlag, heti 5-6 vagy alkalmanként 7 nap (de ezt a 7-et már csak én mondom, abból megitélve, hogy láttam mekkora pörgés van). A feladatom az lenne, hogy külfödlre értékesítsek, közvetítsek, persze professzionális módon... khm.
A végzettségemről: pályakezdő vagyok, egy és majdnem még egy diplomával (1,5? :)), angol perfekt, német közép, motiváció magas.
És mindez persze pesten.

Szerintetek mennyit lehetne elkérni, a realitásoknál maradva?

Köszi előre is a segítséget!

(#357) bbazsy

bbazsy
(őstag)

sziasztok

angol nyelvű CVbe kéne beleszőnöm, h -bár van német középfokúm- az annyira nem megy, mint az angol.
valahogy így:

Language skill
Hungarian, native language
English, fluent in oral and writing (ECL intermediate C, 2005)
German, ??? (ÖSD intermediate C, 2006)

???hez mit szokás írni? (értsd: fluenttől elég messze van)

..

(#358) ipgirl

ipgirl
(tag)

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy a munkaadónak ki kell-e fizetni egy lehetséges munkavállaló próbanapját, valamint, hogy valahol le van-e fixálva az, hogy hány órát kell - lehet dolgoznia egy próbanapon, ha nincs kifizetve? Vagy ebben az országban működik az, hogy pl. egy napi (10 órás!!!) munka után esetleg fölhívnak, hogy mégsem téged választottunk, és mondjuk minden napra behívnak valakit, aki ingyen dolgozik nekik?

''Aki az embereknél eredményt akar elérni, kell hogy szeresse őket.''

(#359) HoReSz1975 válasza ipgirl (#358) üzenetére

HoReSz1975
(senior tag)
LOGOUT blog

Általában egy felvételi próbamunka, ha van akkor kb.: 3h

Legalább is én kb. ennyit szenvedtettem az alanyt, amúgy is hamar kiderül az egyénről mennyire ügyes és hogyan áll hozzá az adott feladathoz...

(#360) HoReSz1975 válasza coleen (#356) üzenetére

HoReSz1975
(senior tag)
LOGOUT blog

pályakezdő minimum 240 bruttó, de szerintem ilyen tudással főleg, ha lenne tapasztalat (pár év) 400-500 simán :U

(#361) Iscariah

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Üdv!
Az álláshirdetésekben van ugye hogy önéletrajzot kell küldeni.
Van ahol pedig szakmai-t kell. Ez miben különbözik a nem szakmaitól?

Meg lenne még egy kérdésem:
Interjúra miben illik menni? Öltöny, nyakkendő? Vagy elég csak a hétköznapi (divatos, igényes) megjelenés?

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#362) Qru válasza Iscariah (#361) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Attól is függ milyen helyre mész, de általában az öltöny a legmegfelelőbb megjenlés. A szakami önéletrajzban a szkamai előmenetelre kell helyezni a hangsúlyt. Megszerzett tudás/képzettséget részletesebben kell taglalni.

[Szerkesztve]

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#363) Nimrod

Nimrod
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Van itt HR-es vagy valaki aki ért az önéletrajzokhoz? Nem bánnám, ha valaki vetne egy pillantást az enyémre. :O

Az internet hülyévé tesz.

(#364) g@bo válasza Nimrod (#363) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

küld el, majd élesben letesztelik. amúgy érdemes az önéletrajzon folyamatosan - a tapasztalatok alapján - finomitani.

én most nyomom az álláskeresést újra, egyszerűen röhej, ahogy a cégek - képviselőik.. - hazudnak, azok az öntelt interjúztatók... :((( fizetés béka üllepe alatt, de az arcuk hatalmas.

fel kell venni a tempót, eléggé eldurvult a munkaerőpiac. :U

(#365) Nimrod válasza g@bo (#364) üzenetére

Nimrod
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Engem az érdekelne, hogy mit érdemes letagadni belőle. :(((

(#366) concret_hp

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

informatikai tanácsadó van itt?
mennyi lehet a pályakezdő fizu? :U

mit miótaaa???

(#367) koob válasza concret_hp (#366) üzenetére

koob
(senior tag)

250e

(#368) concret_hp válasza koob (#367) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

bruttó vagy nettó? :U és bruttó 250K az nettóban mennyi körül van? :U

[Szerkesztve]

mit miótaaa???

(#369) koob válasza concret_hp (#368) üzenetére

koob
(senior tag)

B° 250k ~ N° 143k

(#370) concret_hp válasza koob (#369) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

meeeennyiiiii ??? :Y

250K-nál több mint 100K az adó? :(

mit miótaaa???

(#371) wrezox

wrezox
(kvázi-tag)

Ezzel is sok pénzt kereshetsz! Csak töltsd le és olvass! [link]

"Ha végre nekilátsz valaminek, előbb még valami mást kell csinálnod." - Murphy

(#372) concret_hp válasza wrezox (#371) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

muhahaha :D

mit miótaaa???

(#373) concret_hp

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

e-mailban elküldött önéletrajzra hány nap alatt szoktak reagálni?

2 nap alatt mondjuk nem várom el, de annyit legalább írhattak volna, hogy hamarosan értesítjük vagy valami :U

mit miótaaa???

(#374) shev7 válasza concret_hp (#370) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

az hagyjan, de siman szamolhatsz ugy, hogy 50% + 10-20ezer

raadasul minel nagyobb a brutto, annal kisebb az 50% feletti resz...

[Szerkesztve]

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#375) g@bo válasza concret_hp (#373) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

van ugy, hogy soha nem reagal. ez a standard. sot mi tobb, a jovoheten mindenkepp visszahivjuk duma utan sem varhato tulajdonkeppen semmi.

napokban hivtak allas miatt...

''egy kerdesem lenne, mennyi az elvart munkaber igenye? : netto 90...
az sok. koszonom, viszonthallasra. ''

bazz. itt tart ez az oszag? :o

(#376) raver

raver
(senior tag)

Elektro pont. Értékesítő. Menyit merjek kérni???
Pályakezdő munkanélküli vagyok. Tehát start kártyát tudok igényelni.

Aprónál küldj Privát Üzenetet (is), a termék megjelölésével! Tel: O6-3O/338-43-17 | http://href.hu/x/8hob

(#377) g@bo válasza raver (#376) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

80-90k.... netto. vagy tuti aladiger valaki. viszont, ez nem tobb, mint ehber...

felvesznek, utana raersz melo mellett keresni jobbat, manapsag ez az elfogadhato taktika.

(#378) raver válasza g@bo (#377) üzenetére

raver
(senior tag)

Jobbat? keresni fogok... De ha felvesznek és meg is kapom a nettó 80k-t boldog ember leszek.

Dombóvári üzletükben hírdettek felvételt. Önéletrajzomaz elkűldtem, és tegnap hívtak, hogy fel kéne mennem pestre egy interjúra. ugyhogy 7.-én irány pest cirka 250km. De ez a legkevesebb.

Amúgy milyen öltözetben szokás megjelenni?

Aprónál küldj Privát Üzenetet (is), a termék megjelölésével! Tel: O6-3O/338-43-17 | http://href.hu/x/8hob

(#379) gabi123

gabi123
(senior tag)

Egy hazai, ph-hoz hasonló ''társulat''-hoz megyek ma állásinterjúra, ''főállású tesztelő - cikkíró'' a megpályázott munkakör hardver témában. A próbacikken túlvagyok, az alapján hívtak be...

Kérdés: pályakezdő vagyok, szerintetek mennyi lenne a reális netto bér, amit ''kimondhatok'', ha megkérdezik, mennyit szeretnék keresni?!

Előre is köszi! ;)

Core 2 Q9650, Gigabyte EP45-Extreme, 2x1 GB HyperX 1066, HD 6850, Enermax Revoluiton 1050W

(#380) g@bo válasza raver (#378) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

ing, nyakkendo. normalisabb nem lehordott nadrag, v pantallo.... kisuvickolt cipo.

(#381) g@bo válasza gabi123 (#379) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

65k a minimalber.... 90-100k mar legalabb kell a megelheteshez. ha anyu eltart, es nagyon kell a le, akkor 80-90... :B

(#382) raver válasza g@bo (#380) üzenetére

raver
(senior tag)

Ma voltam náluk ;] . Hát ing és nyakkendő sem volt rajtam. De még csak nem is éreztették ennek hiányát.
Egy szavam sem lehet. Tök jófejek voltak.
Beszélgetés erről-arról. Mit konyítok a műszaki dolgokhoz. Próbaeladás ( egy 3 lábú múínyag táblát kellett rásóznom a felvételiztető csávóra. - azt mondta jó voltam-).

Távlati terveknél viszont lehet hogy elszúrtam a dolgot. Mondtam, hogy ha felvételt nyerek, akkor 2-3 év múlva, lehet hogy megejtek egy egyetemet (levelező). Itt húzták kicsit a szájukat, de azthiszem, hogy kijöttem belőle.

Sok vetélytárs nem volt. 3-an voltunk. 1 semitt nem konyított a számítástechnikához. Fél füllel hallottam is hogy ő kiesett.

Hétfőn értesítenek.

Majd meglátjuk.
:R

(#383) 1010

1010
(őstag)
LOGOUT blog

ha valkit érdekel most nekem van egy
ajánlatom
jutalék+étel jegy

számtek körben

(#384) g@bo válasza 1010 (#383) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

info johet priviben...

attol tartol 0 alapfizetes, jutalek. :Y

(#385) 1010 válasza g@bo (#384) üzenetére

1010
(őstag)
LOGOUT blog

:)

[Szerkesztve]

(#386) g@bo válasza raver (#382) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

ha azert huzza a szajat, mert 2-3 ev mulva tanulnal, ne nagyon sajnald. lehet 2-3 ev mulva mar nem is leszel ott. ennek a tenynek jobb helyeken lehet pozitiv kihatasda is, hogy te fejlodni akarsz... van olyan ceg, ahol nem akarnak fejlodest, jo nekik a begyepesedett raktaros / voltam ilyen helyen... / fejlodes nekik + kiadast jelent, aki tanult, tobb jovedelmet akar.. pl.

3 labu szek eladasa vicc, egy szituaciobol akar kovetkeztetest levonni. amugy az ertekesito allas, nem mind ugyan / adj el, adj el, adj el, barmit, eroszakosan.../ a leggorenyebb manapsag... nincs mani, jutalekos, olyan ugynokoskodes szagu. en messze kerulom.

szamitastechnika.... en is abban vagyok, cegem megszuntette a kiskereit, eleg masziv a melyrepules, nincs manija az embereknek. olcso xar eladhato, vagy a draga ujdonsag. kemeny iparag, egyre szemetebb fizetessel, egy tultelitett allas/piacon.

nekem a szamtech ipar mar egyet jelent a xar meloval, 70-80k fizu /uj embereknek/, ingyen hetvegi melo, nincs tulora mani, nincs semmi, beremeles 0, minimalberes bejelentes, pofazas. :((( van aki jol keres, de az nem az utcarol felvett rabszolga.

(#387) Levi123 válasza concret_hp (#370) üzenetére

Levi123
(senior tag)

Hello!
Sajnos igen nagyon sok a levonás mire a bruttóból nettó lesz..

Ezzekel kiszámíthatod a pontos nettó bért:
[link]
[link]
[link]

Sajnos sok és egyre több a ''levonás''... :(

__Levi123__

(#388) raver válasza g@bo (#386) üzenetére

raver
(senior tag)

Egyenlőre nincs jobb. Tehát lehet akármilyen szagú ;] .

A hétfői értesítés ma érkezett meg. Meg kell jelennem pénteken az üzletben. Az üzletvezető is látni kíván.
Remélem nem lesz már több rosta.....

(#389) 1010

1010
(őstag)
LOGOUT blog

az hogy mennyit vonnak a fizetési jegyzéken fel van tuntetve
ponotosan

vagy nem vagy bejelntve :U csak félig?

oooooo
az hogy hány emberrel találkozol mig dolgozol és ki lesz a valódi urad és parancsolód az már csak
munka közben dől el :)

(#390) Levi123 válasza 1010 (#389) üzenetére

Levi123
(senior tag)

vagy nem vagy bejelntve csak félig?

igen én is hallottam sok helyen, hogy ''alacsonyabb'' béren van bejelentve és a különbözetet ''juttatásokban'' kapja...

__Levi123__

(#391) g@bo válasza Levi123 (#390) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

én alacsonyabb béren vagyok bejelentve, a különbözet pedig toll a s..ggbe.

amúgy röhej, mikor egy 80k melóért 5 rosta van.... :DDD nekem volt 2, aztán beszólt a csávó, tulajdonképpen az olcsóbb munkaerőt vesszük fel, a többit majd megtanulja...

kérdem tőle, akkor mit vergődött a szakmai tudásra?

kussolt. :R nagy fesztivál ez.

(#392) Levi123 válasza g@bo (#391) üzenetére

Levi123
(senior tag)

jaja sajnos ez így van...
azt várják el, hogy sz@rért hugyért menjenek dolgozni.

amúgy sztem a legtöbb helyen pont ezért kérik még az önéletrajz mellé a bérigényt, mert ha megkéred azt amiből nem halsz éhen akkor még csak válasz e-mailt, de nem hogy válasz e-mailt hanem még a visszaigazolást sem küldik el...

pff erről ennyit.

__Levi123__

(#393) Levi123 válasza g@bo (#391) üzenetére

Levi123
(senior tag)

mod: kétszer ment

[Szerkesztve]

__Levi123__

(#394) Levi123 válasza g@bo (#391) üzenetére

Levi123
(senior tag)

Amúgy te is nézegeted az állásokat a munkád mellett és ha jobbat találnál váltanál is?

__Levi123__

(#395) Nimrod válasza Levi123 (#392) üzenetére

Nimrod
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem volt, hogy 10 perccel később jött az elutasító mail. Mondom ha ez sok akkor nem is baj. :U

(#396) Levi123 válasza Nimrod (#395) üzenetére

Levi123
(senior tag)

De legalább kaptál választ. Még ha az nem is pozitív...

__Levi123__

(#397) g@bo válasza Levi123 (#394) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

mint a szél.

már nem szabad leragadni egy helyen, mert totál kizsigerelnek, tisztelet a kivételnek.

nálunk az utóbbi időben elég nagy a fluktuáció, mikor jön egy új arc, hülyére röhögöm magam, mivel széditik...

fiatal lendületes csapat, feljődési lehetőség, versenyképes jövedelem.... szegénykék, kell pár hónap mire rájönnek, mekkora csalit nyaltak be. addig is, olcsó rabszolga...

manapság a munkaadó nagyobbat hazudik az állásról, mint a jelentkező az önéletrajzában. :(((

(#398) g@bo válasza Nimrod (#395) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

ha jön mail, az már jó. legalább megtisztelnek vele. :R

persze a többség nem ismeri be, de az esetek nagytöbbségében a munkabér a döntő tényező. szégyenlik, hogy gusztustalan spúrok, ha meg döglődik a cég, nincs mani.... elhallgatják.

a jó munkaerőnek nincs becsülete, az olcsónak van.

--------------------------------------------------
Aktuális állásajánlataink:

1. Szerviz ügyfélszolgálati munkatárs

A munkakör magában foglalja a telefonos ügyféltájékoztatást, RMA ügyintézést, alkatrészek tesztelése, javítása, stb.

Elvárások:

- Számítástechnikai termékek naprakész, magas szintű ismerete
- Min. középfokú végzettség
- Terhelhetőség
- Stressztűrő képesség
- Megfelelő konfliktus kezelés
- Pontosság, precizitás
- Kulturált megjelenés

Előnyt jelentenek:

- Hasonló területen szerzett szakmai tapasztalat
- Angol nyelvtudás

Amit kínálunk:

-[BVersenyképes jövedelem
-Fiatal, dinamikus csapat
-Kellemes munkakörnyezet

Egyéb információ:

Fényképes, magyar nyelvű önéletrajzot kérünk fizetés megjelölésével.
Csak azokat értesítjük, akiket az önéletrajz alapján interjúra is behívunk.

Az önéletrajzokat fényképpel és fizetési igény megjelölésével a következő címre várjuk: xyz.

2 hónapja hirdet, azóta nem volt olyan hüje, aki 70-ért robotol 10 órát, ingyentúlórával. persze versenyképes....

[Szerkesztve]

(#399) Levi123 válasza g@bo (#397) üzenetére

Levi123
(senior tag)

manapság a munkaadó nagyobbat hazudik az állásról, mint a jelentkező az önéletrajzában.

Ez mondjuk tényleg így van.. SAJNOS

Amúgy meg ez az általános felsorolás, fejlődés, versenyképes jövedelem, egyéb jutattások stb stb stb. szinte minden hirdetésben megjelenik...

A bérigény megjelöléséről nem is beszélve.

__Levi123__

(#400) raver

raver
(senior tag)

Bazzz! grrrrrrrrrr
Ma megint hívtak, hogy nem jó a mai nap nekik, mert a muki beragadt egy dugóba. Gondoltam magamban megesik az ilyen.
Adtak egy következő időpontot kedd 11:30.

DE miután véget ért a hívás, látom hogy ugyan az a szám keresett már ma dél előtt is. Azóta ott van a ''kollega'' a dugóban????

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.