Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#501) lakisoft válasza Drizzt (#497) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Helyileg hol ? - Bp-n szerintem 250 - 300 között lehet mondani ... ha van valamennyi tapasztalatod még talán többet is ... szerintem / vidéken 180 - 250 között // ezek bruttó bérigények ...

www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

(#502) Goose-T válasza lakisoft (#501) üzenetére

Goose-T
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha részmunkaidő, akkor ezeket az összegeket részarányosan el kell osztani. Bruttó 300-at most az egyik nagynevű telekommunikációs berendezéseket fejlesztő cég ad friss diplomás infósoknak és villanymérnököknek teljes munkaidőre, úgyhogy érdemes ehhez mérni a bérigényeket. (///)

Jártas vagy a legénybúcsúkban? Akkor ide nézz be: http://logout.hu/bejegyzes/goose-t/legenybucsu/friss.html

(#503) lakisoft válasza Goose-T (#502) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

igen - mondjuk ebben igazad van ...

www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

(#504) 1010

1010
(őstag)
LOGOUT blog

szerintetkemennyi múlik a fényképen
tablóképet adjak vagy egy sima képet rólam ami azért normális
mert valahol kell kép valhol nem

[ Szerkesztve ]

(#505) lakisoft válasza 1010 (#504) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

szerintem a tablókép megteszi, ott az ember általában jobban néz ki mint a valóságban

(#506) 1010 válasza lakisoft (#505) üzenetére

1010
(őstag)
LOGOUT blog

igen :DDD

(#507) lakisoft válasza 1010 (#506) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

:D

(#508) 1010

1010
(őstag)
LOGOUT blog

öröm és bottá :DDD
válatotak egyik helyről
remélem sikerül kisajtolni a megfeleő fizetést ;]

(#509) g@bo válasza 1010 (#508) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

hopp.... variálás van?

(#510) 1010 válasza g@bo (#509) üzenetére

1010
(őstag)
LOGOUT blog

az az
irtam is neked mi van

(#511) lakisoft válasza 1010 (#510) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

nagyon gratulálok !!!

(#512) 1010 válasza lakisoft (#511) üzenetére

1010
(őstag)
LOGOUT blog

most mi van?

(#513) lakisoft válasza 1010 (#512) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

azt ... írtak visszaszóltak ... én ehez gratuláltam ... nem a HSZ-ek hez ... :D

(#514) 1010 válasza lakisoft (#513) üzenetére

1010
(őstag)
LOGOUT blog

holnap kiedrül mit szólnak vissza helyben :DDD
de nincs nyak kendeő :DDD
ez az yeeeeeee :DD
csal kb 1órát kell oda utazni naponta :(((

(#515) lakisoft válasza 1010 (#514) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

az még szerintem belefér ... a feleségem előző munkahelyén kb. naponta 3 órát kellett utaznia ... :D

Nyakkendőt meg keressél - úgy nyerőbb leszel ...

[ Szerkesztve ]

(#516) 1010 válasza lakisoft (#515) üzenetére

1010
(őstag)
LOGOUT blog

nem ugy értem :)

munka végzés közbe nem kell hordani

a régin kötelező volt :(((

és holnap meg aztán végkép nem kell kötni
mert hogy ugy mondjam ez még nem annyira pénzes meló

vagy mégis csak még én nem tom :B :U

[ Szerkesztve ]

(#517) g@bo válasza 1010 (#510) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

nyekem nem... :U

(#518) 1010 válasza g@bo (#517) üzenetére

1010
(őstag)
LOGOUT blog

ma voltam és és..... :D

nem csak oda kersnek embert ahova jelntkeztem
hanem üresedés máshol is
ami nekem jobb :U

és fizetés se rossz
még hivnak...

egyszer

:DD

[ Szerkesztve ]

(#519) lakisoft válasza 1010 (#518) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

ja sinen vagy ... grat :R

(#520) 1010 válasza lakisoft (#519) üzenetére

1010
(őstag)
LOGOUT blog

holnap még egy beszélgetés

(#521) lakisoft válasza 1010 (#520) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Én ma túl vagyok két interjún - kiderült a két állásközvetítő ugyanazt az állást kínálta nekem ...

(#522) 1010 válasza lakisoft (#521) üzenetére

1010
(őstag)
LOGOUT blog

az szép :D

(#523) lakisoft válasza 1010 (#522) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

ja és egy harmadik cégnél már voltam ugyan erre a pozicióra ... :D

(#524) lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)

Tiszta káosz ez az álláspiac ...

(#525) g@bo

g@bo
(PH! kedvence)

egy kis tapasztalat.

minap jártam egy nagykerbe /számtech/ ahol egy ismerősöm egy hónapja volt, necces volt ennyi idő elteltével megpróbálni, de végül is behívtak.

megvolt a találka, egy önjelölt HR manager, középkorú citromnyaló csaj, feltett pár átlagos/aluli kérdést, és kb 10 perc se kellett, elbúcsúzott.... ajtóban döbbentem rá, meg se kérdezte, mikor tudnék kezdeni... ajaj, gondoltam.

95k pengőt kértem /tutira akartam menni meg cimbinek is ennyit mondtak../ amit a csaj lefikázott, de próbaidő után 100... mondta. ;] 100k ra manapság én meg azt mondom, éppen elegendő... pesten. szal nem voltam túl lelkes az összeg hallatán.

ahogy kell, idővel meg is jött az emil sorry, de nem önt választottuk. amit nagyon dijazok, hogy jött válasz !! :K :R és amit kevésbé, hogy egyszerre több ember emilje szerepelt benne...

gyorsan írtam a többi elutasítottnak, és faggattam őket.

az egyik válaszolt is, közölte, ő 150 et kért..... a válasz: próbaidőre 120 utána 150.

nocsak, nálam meg sokallotta a 100-at? vagy a 120-at is, csak bevágta a menőt?

mindenesetre ő is kiesett.

most bizonytalan lettem, milyen lehet a bérszinvonal ott, de a bepróbálkozás, és a tényállások után elgondolkoztam... ;) hogy is kellene ezek után.

holnap megyek egy multi jellegű céghez, asszerm, más taktikát választok. :D

(#526) doc válasza g@bo (#525) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ez bruttó vagy nettó összeg?
gondolom nettó, bruttónak nagyon kevés :(

"egy felugró ablak kiírja, hogy pop-up blockert installáltam"

(#527) Kalandor válasza g@bo (#446) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

eléggé hasonlóak a kérdések:

1. Miért jelentkezett erre az állásra?
2. Miért akar váltani?
3. Melyek a rövid, illetve hosszú távú tervei?
4. Mikor tervez gyereket (hölgyeknél)?
5.Sorolja fel három gyengeségét, és három erősségét!
6. Az Ön számára milyen az ideális munka?
7. Mit szeretne elérni az életben?
8. Mesélje el legsikeresebb szakmai élményét!
9. Milyen az ideális vezető Ön szerint?
10. Meséljen magáról 5 percet!

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#528) g@bo válasza doc (#526) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

nettó....

jaja, Kalandor. kb. de még ennél is alapabb kérdésekett tett fel, aztán nézet mint borjú az új kapura, unottan ( ez nagyon ki volt írva a képére... ) és hamar le is rázott.

Mivel volt ott 2 ismerősöm, az emilben elutasítottakon kívül, nyugodtan állíthatom, nem miattam volt olyan "kedves" a hölgy. Jó, hogy az ilyen tuskóknak meg van melója... :F

(#529) monstre válasza Kalandor (#527) üzenetére

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

altalaban a 10-ik szokott az elso kerdes lenni :)
legalabbis sztme mostanaban multiknal :)

ha mar itt vagyok, nem keres vki mondjuk februartol egy AP-s munkatarsat? :D

"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

(#530) Kalandor válasza monstre (#529) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

AP? Associated Press?

[ Szerkesztve ]

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#531) tildy válasza Kalandor (#527) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A 4es pont ritka szemét kérdés, elvielg meg sem kérdezhetnék.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#532) monstre válasza Kalandor (#530) üzenetére

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

accounts payable :)
konyvelo magyarul a szallitoi oldalon :)
multinal dolgozom, raadasul angol melot vegzunk, ott igy hivjak :)
de lehetnek finance associate vagy member of a fssc team :)

(#533) doc válasza tildy (#531) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ha meg megkérdezik, azt mondasz amit akarsz, senki nem kérheti rajtad számon hogy meggondolod magad...

(#534) Kalandor válasza tildy (#531) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

evvan. bevett szokás, exkolléganőmnél is ezzel kezdték (34 éves, sok éve házas, de még nem volt gyermeke).

(#535) Blaise válasza g@bo (#528) üzenetére

Blaise
(őstag)
LOGOUT blog

netto 150 az meglehetősen nagy igény azért ilyen pozícióban :)

Eladó Halo Reach: http://bit.ly/JLZHxs

(#536) g@bo válasza Blaise (#535) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

nehogy azt hidd.... jó helyen megvan. volt kollegám is megkapta. persze van olyan számtech nagyker / most ezeket néztem / ahol 80 ropi a sztár, váci úton vannak...

(#537) monstre

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jo, hogy megtalaltam ezt a topicot, nemsoka kereshetek allast magamnak :)

(#538) doc válasza monstre (#537) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

es az jo?
nekem is jo lenne masik allas, de itt videken :(

(#539) Blaise válasza g@bo (#536) üzenetére

Blaise
(őstag)
LOGOUT blog

Netto 150-160 az bruttóban kb 260-270...mérnökök kapnak ennyit

(#540) monstre válasza Blaise (#539) üzenetére

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

en is ennyit kapok majd marciustol, sot, ha sikerul masik helyet talalnom, akkor lehet tobbet is
a mernokok a duplajat keresik :)

(#541) Blaise válasza monstre (#540) üzenetére

Blaise
(őstag)
LOGOUT blog

sima raktárosként ennyit ?

(#542) monstre válasza Blaise (#541) üzenetére

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem, en konyvelo vagyok :)

(#543) t256 válasza g@bo (#536) üzenetére

t256
(tag)
LOGOUT blog

És van olyan számtech nagyker (igazából használt komplett gépeket árulnak), ahol 80 ropi elérhetetlen.
Ugyanis amikor elérkezett az interjún a fizetési igényes kérdés, akkor Én 80-at mondtam nettóban erre azt mondja az ember, hogy az nagyon sok.

Soha többet nem postázok!

(#544) Drizzt

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Voltam ma a Bme állásbörzén. Hát, mit ne mondjak, aki informatikus, s programozni akar Java-ban, az előtt szinte korlátlanok a lehetőségek. Mást viszont nem sokmindent lehet csinálni, legalábbis most nem sok más lehetőséget láttam, viszont java minden mennyiségben.

(#545) phoenix56

phoenix56
(tag)

Sziasztok!

Végigolvastam a topikot és sok érdekességet találtam.
Az idén fejeztem a sulit, ahol számítástechnikai technikusként végeztem. Tehát pályakezdő vagyok. Egy helyi számítógépboltban a múlthéten beadtam delelőtt az önéletrajzomat, ahol álláslehetőség volt hirdetve eladói és szervizes munkakörbe. Még aznap délután szóltak telefonon, hogy holnap akkor délelőtt jelenjek meg. El is mentem, feltettek néhány kérdést a számítógép világából + egy árlista alapján össze kellett állítanom egy olcsó irodai gépet, ami gyorsan megvolt. Az utolsó kérdésük volt, hogy mennyi pénzt szeretnék? Na erre azt válaszoltam, hogy fogalmam sincs, mert nem vagyok tisztába az árakkal. Na de mégis? Azt válaszoltam, hogy annyit amennyit a többi kollégák is kapnak a szervízben. Az utolsó mondatuk az volt, hogy akkor 2 héten belül értesítenek, hogy felvesznek vagy nem. Eddig eltelt egy hét és még nem szóltak. Szerintetek mégis mi lenne a reális ár egy szervízes munkakörben? Egyébként Szegeden vagyok.

[ Szerkesztve ]

Thousands Of Thoughts, bvdub = Brock Van Wey

(#546) kraftxld válasza phoenix56 (#545) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Melyik boltba jelentkeztél? :)
Szerintem Szegeden szervizesként nettó 80-90 mehet kezdőként.

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#547) Manitou válasza Blaise (#539) üzenetére

Manitou
(PH! kedvence)

Sok mérnök van aki még nettó 100-at se kap. Persze most főleg vidékről beszélek. Pesten 100 a minimum. De örülnék én egy nettó 160-nak :Y nem hogy a duplájának.

(#548) phoenix56 válasza kraftxld (#546) üzenetére

phoenix56
(tag)

Ezt most tapasztalatból mondod? Mert volt imserősöm aki örült ha megkapta tapasztalt emberként a 70-75 nettót, kezdőként meg 65-öt. De ez egy kisebb cégnél volt. Itt nem tudom mi lenne a reális. Sokat nem akarok mondani, mert akkor meg nem vesznek fel :U

[ Szerkesztve ]

(#549) t256 válasza phoenix56 (#548) üzenetére

t256
(tag)
LOGOUT blog

Érdekes kérdés ez a fizetési igény. Sok melót buktam ezzel mostanság Én is.
Egyébként nagyon szemét dolog. A munkáltató rászán az új kollégára, mondjuk nettó 100000 Ft-t havonta. Ha azt mondod 110-et kérsz már biztos, hogy elbuktad a melót.
Ha 90-et mondasz jó helyzetben vagy, de ha jön más aki 80-at mond, akkor egyértelmű, hogy Ő kapja meg az állást.
Ilyenkor figyelni kell az interjúztató reakcióit. Ha húzza a száját, akkor már biztos buktad, ha hozzáteszi azt is, hogy majd értesítjük...na az már semmi jót nem jelent.

Azért érdekes, hogy ilyen rosszul keres egy szervizes. Ezért tanult az ember mit tudom Én hány évet ?
Itt Pesten egy raktáros keres 85-100e Ft körül, ahhoz pedig semmilyen végzettség nem kell max egy könnyűgépkezelői vizsga az pedig csak egy 3 hónapos képzés.

Soha többet nem postázok!

(#550) phoenix56 válasza t256 (#549) üzenetére

phoenix56
(tag)

Igen, pontosan ez bosszant engemet is, hogy egy raktáros végzettség nélkül többet keres mint én végzettséggel. Ennyi erővel már korábban is elkezdhettem volna dolgozni raktárban, mert diákként lehúztam pár hónapot... De ott egy fél év után megőrül az ember, nem sok munkásra volt jellemző hogy ott maradt volna 1-2 évnél tovább. Ezért nem megyek raktározni.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.