Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • guess.who

    senior tag

    válasz spe88 #61745 üzenetére

    Elvileg bizonyos értékhatár felett kombinálják a csomagokat, gyakorlatilag meg nem annyira, szerintem inkább attól függ, hogy egyidőben ugyanabban a kínai csomagkezelési központban legyenek a küldemények.
    Mindenesetre a lényeg, hogy rendelés után érdemes az alin ránézni néha az adott cikk szállítási/nyomkövetési információira, OTT értesítenek róla, ha kombinálják a csomagjaidat valamelyik másikkal és új nyomkövetési számot kap. Nekem eddig ez két esetben volt: vagy eleve ExpressOne-os számot kapott a csomag feladáskor (hosszú számsor, az elején 158, az utolsó négy számjegy meg a magyarországi céltelepülés irányítószáma), vagy UL...BE, azaz belga postás számot, és ezeket kombinálták egyetlen ExpressOne-os csomaggá valahol Kínában. Igaz, más postázási móddal nem szoktam rendelni, a Postán keresztüli kézbesítést mindenképpen igyekszem elkerülni a duplaáfás anomáliák miatt.

    Ha egy adott csomag nyomkövetési száma több napig sem akar éledni a nyomkövetési oldalakon, akkor igen jó esély van rá, hogy ilyen csomagkombinálás történt, és akkor mindenképp célszerű ránézni az alin a konkrét csomag nyomkövetésére: elég feltűnő felugró ablakban tájékoztatnak az új, kombinált számról.

Új hozzászólás Aktív témák