Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Krike

    aktív tag

    válasz Year #26095 üzenetére

    Ha a megrendelésben szerepelt a megnevezésben az oprendszer, akkor adniuk kell, ha nem akkor nem. A gyártók közül kevesen raknak bele lemezen oprendszert, így Acer sem, hiszen a telepítő a merevlemez rejtett partícióján van. Feltelepülés után a sokak által utált alkalmazások között van olyan, amivel simán bármikor tudsz készíteni recovery DVD-ket.

    Más: a második HDD esetében Peak-nek van igaza, ha egy HDD-vel adják el a gépet, akkor azzal kell működnie, akinek kettővel kell, vegye azzal. Ha a lehetőség ott van, akkor jó, utána kell érdeklődni hogy lehet megoldani. A legnagyobb bajnak azt tartom, hogy az emberek nem néznek utána megfelelően vásárlás előtt a paramétereknek, fejleszthetőségnek, csak megtetszik nekik az adott gépen valami, és utána hőbörögnek.
    Volt ilyen a 7750-es esetében is anno, mi is utánanéztünk, és EC-CO-sok simán küldték a megfelelő alkatrészeket. De ha van ilyen csatlakozó, márpedig a képek alapján van, amit Peak berakott, akkor szerintem simán tudniuk kell róla, kivéve, ha még nincsen frissítve a központi adatbázis a friss gép miatt.

    Ezek az esetek bármelyik gyártó gépével előfordulhatnak, felesleges fikázni az ACER-t ilyenekért, gondolkodni kell, nem kapkodva vásárolni.

    És befejeztem ezt a témát :(

    A lélek Isten üzlete, enyém az Ember

Új hozzászólás Aktív témák