Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nunder

    őstag

    válasz james88 #14029 üzenetére

    A melegedés erősen típusfüggő. Mivel mobility processzorok dolgoznak bennük, ezért kisebb teljesítménnyel dolgoznak mint asztali társaik. Ergo kisebb hőt is adnak le. De mivel általában a VGA-t és a procit is egy ventilátor hűti hőcsövekkel összekötve, ezért huzamosabb használat után hajlamosak melegedni. Mivel elvileg meg kéne oldania a hűtőnek a normális hőmérsékletet, ilyenkor jön az, hogy el van tömődve. Ekkor pedig tisztítás.

    A szerviz aránylag jó, garanciális idő alatt futár hozza, viszi a terméket, de én még 1 hónapnál rövidebb időtartamú szervizről nem hallottam. Ennek ellenére pozitívak a visszajelzések, és amíg garanciás addig tényleg nem kell fizetni még a futárárt sem. Garancia alapból 1-2 év ezt lehet kibővíteni 3 évre, talán 10-12 ezer forintért.

    Nagy általánosságban az általad kiszemelt notiról annyit lehet elmondani, hogy mivel már a GF 9600M dolgozik benne 4GB RAM-mal, meg egy 2.0GHz-es Dual Core procival, elég jól alkalmazható minden területen. Irodai használatra sok, játékhoz némely esetben kevés. Blue-Ray író szvsz felesleges, mivel sokat dob az áron, de ha vannak ilyen lemezeid akkor kétség kívül hasznos. Összességében minden Acer tulaj elégedett a gépével, de ha bármilyen másik topikban tennéd fel a kérdést valszeg ők is ezt mondanák. Szerintem megéri, habár a pontos árát nem ismerem. :K

    [ Szerkesztve ]

    “It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu

Új hozzászólás Aktív témák