Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hanee

    senior tag

    válasz Stev #12709 üzenetére

    Szia!

    Hidd el, megértem a dühödet, engem is nagyon felhúzna, ha így elhúzódna és közben nem lenne min dolgoznom (miután a számítógép munkaeszköz nekem is). De inkább üss egy boxzsákot ha dühös vagy, mert a rossz stílusra és káromkodásra nem vevő senki a fórumon, és végül csak magaddal szúrsz ki, mert esetleg kitiltanak több ilyen hozzászólás után (volt már rá példa nem is egy).

    Nekem például szerencsém van majdnem minden elektronikai kütyüvel. Életem első számítógépe (P1-es volt, 2,1GB-s vinyóval és 256 MB RAM-mal + 14" digitális monitor :D) 5 évig működött hibátlanul. Régen dohányoztam is, az sem ártott neki. Sőt elfutott rajta még egy linux debian is egy időben, kikapcsolás nélkül.. utána a következő gépem 4 évig működött hiba nélkül, soha egy vinyó nem ment tönkre, AMD proci volt benne.. a 8GB-s vinyó ami abban a gépben volt, most anyukám gépében fut vígan, lassan 8 éves.. hibátlan.

    Utána vettem az Acer notit, majd most MSI Windet.. Az egyetlen elektronikai eszköz amivel gondom van az a takarítógépem, azt már megbántam hogy megvettük (LG) és minden alkalommal amikor előveszem imádkozok hogy "mostmár menj tönkre hogy vehessek újat", de nem akar tönkremenni sajnos.. ugyanakkor nem mondom azt, hogy az LG kaki, mert van egy LG tévénk például, ami 10 éve hibátlanul működik és szuper.

    Ez szerintem abszolút szerencse kérdése. Az összes alkatrészt ugyanazokban a gyárakban és ugyanazzal a technológiával gyártják, legfeljebb az összeszerelésben, külsőben vannak különbségek, illetve a konfigurációk összeállításában.. biztosan igaz, hogy az egyik fajtából több megy tönkre mint a másikból, de szerintem ez kizárólag az összeszerelésen, stabilitáson múlik, illetve azon, hogy mennyire tesztelik le a beépített alkatrészeket..

    hanee

Új hozzászólás Aktív témák