Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hanee

    senior tag

    válasz Stev #10790 üzenetére

    Szia!

    Nekem majdnem egy éve van Acerem és semmi problémám nincs vele. Hurcolom, napi 16 órát használom, töltögetem-merítgetem, még az akksi is olyan, mint amikor megvettem, és sehol egy karc rajta (igaz nem is dobálom a gépet, de a normál használattól nem is lett semmi baja pedig elég csilivili a teteje).
    Néhányan akkoriban amikor vettem nagyon beharangozták hogy ez mennyire szar és rossz választás, de én nem így tapasztaltam.

    Travelmate: Az ismerősöm akitől vettem a notit mesélte, hogy egy barátja, akinek Travelmate-je van (korábbi tipus), amikor 2 éves lett a noti elvitte hozzá egy átnézésre, stb.. a notin a billentyüzetekből néhány KI VOLT ÉGETVE CIGARETTÁVAL! Amikor szétszedte majdnem elhányta magát, mert tele volt hamuzva, és ragadt a billentyüzet alatt, tehát vélhetőleg bele is öntöttek valamit. A noti azóta is hibátlanul megy..
    Nos ezzel nem azt akarom mondani, hogy használd hamutartónak nyugodtan, csak érzékeltetni akartam, hogy egy két-három éven át intenzív füstnek és rombolásnak kitett Travelmate-nek semmi baja nem lett, szóval egyáltalán nem olyan vackok ezek.

    Néhányan mások is panaszkodnak erre, hogy a billentyüzet túl puha és benyomódik. Belátom én is látom rajta, ha túl erősen nyomom le picit jobban besüllyed, de ez nem jár semmilyen ártalommal a gépnek.. érdemes megpróbálni picit finomabban klimpirozni. A notik billentyüzete amúgy is puhább mint az asztali gépeknél az átlag billentyüzeteké (nyilván van jobb is)..

    Ja, nekem Aspire 5720 van..

    hanee

Új hozzászólás Aktív témák