Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lalikiraly
addikt
Azóta is működik a hely. Több telefont is vettünk ott, semmi baj nem volt velük. Én most macbook airt akarok ott. Mar ha lesz ezüst, mert egyelőre nem kaptak belőle. Hat nekem az Alzaval simán rosszabb tapasztalatom van, mint itt amiket a Partnerorol olvasok. Nem hiszem sokkal több gond lenne ott mint máshol. Egyébként mac air m1 et akarok az meg gyári garis.
-
ADAM1337
nagyúr
Partnero gsm-ről van valami info a régi hozzászólások eléggé elkeresírőek, nem tünik aktívnak annyira a bolt.
-
szita.erno
aktív tag
Én már több telefont vásároltam tőlük,de semmi gond nem volt! PartNeroGSM - SHP.hu Mindig azt kaptam amit vásároltam
-
volandy
senior tag
Sziasztok!
PartNero Gsm boltról van valakinek infója? Vásárolt tőlük valaki?
Tavaly még írtak róluk a feketelista vagy rossz boltok között. Idén már nem találtam semmit.
Árukeresőn sem találtam őket. -
Dodika
újonc
Sziasztok Partnerogsmtől vásárolt már valaki?? Megbízható bolt?
-
NH76
újonc
Sziasztok!
Régóta vásárolok családi és baráti körben a partneronál, minimum 10 telefont vettünk már náluk, de még eddig nem volt problémánk velük, Lehet hogy ilyen szerencsések vagyunk. -
moco22
aktív tag
Én vagy 10 éve vásárolok a Partneronál telefont. Egyből ahogy beérkezett Magyarországra és náluk is elérhető lett, rögtön rendeltem tőlük. Régen Nokiákat, aztán a Samsungokat és LG-ket.Talán, ha egy Nokiával volt gondom, de semelyik mással nem, pedig évente cserélgettem a telefonjaimat és azok a telefonok majdnem az elsők voltak, amik bejöttek az országba.
-
Kiglerx
tag
válasz
mukurisho #1914 üzenetére
Olyan boltot kerestem ahol személyesen meg tudom nézni vásárlás előtt, én nem egy futárral kell visszaküldettni, ha valami gond van.
Konkrétan a partnero hírének nem néztem utána, mert gyári garira hivatkoztak elsőre.
A legtöbb GMS bolt csak házhoszszállít, így találtam a partnero-t. Szerencsére végül nem vettem meg náluk, valószínűleg most bosszankodhatnék. -
Kiglerx
tag
Partnero Gsm vagy Part Nero Gsm.
Megrendeltem a készüleket bolti átvétellel, majd amikor a majd majdnem az ajtajukban voltam a megbészelt időpontban, akkor kiderüt, hogy a futar mégse vitte át nekik a telefont. Így egy másik nap is mászhatthatam át a városon. (Futárral inkább nem szallítattok telefont). A boltba (zugba) belépve masszív dohányfust fogadott. Ekkor előkerült egy bontott dobozból a telefon amin nem a gyári kijelzővédő fólia volt, hanem egy buborékosan felrakott valami. Továbbá az összes többi védőfólia hiányzott és az alsó króm keret meg volt karcolva. Mind ez egy újként árult telefonnál. De a legszebb az volt, amikor kiderult, hogy áfás számla nincs, csak drágábban.
Végül sikerult az iponnal megvennem gyári garanciaval, számlával ugyannyiért, amennyiért a Partnero árulta számla nélkül és bolti garival. -
törölt tag
Sziasztok!
Az lenne kérdésem, hogy PartNero GSM-től érdemes vásárolni? Mennyire megbízható bolt? Kinéztem egy telót, amit elég jó áron adnának... -
g_miki
csendes tag
sziasztok!
Partnerogsm-nél terveznék telót venni, de látom, van pár negatív tapasztalat. Minden boltról találnék ennyit, és ez sem rosszabb mint bármelyik GSM bolt, vagy itt tényelg kiugró dologról van szó? köszi! -
Protector
csendes tag
Én is vásároltam tőlük egy Motorola Moto G telefont. Nálam minden rendben ment, a megrendelt telefont már délután átvettem, azóta is flottul működik, igaz javításra nem volt szükség tehát nemtudom az esetlegesen hogy kezelik. Szóval nekem egyenlőre nincs vele rossz tapasztalatom. Ja és PartneroGSM ről van szó.
-
mukurisho
tag
Sziasztok!
Csatlakoznék az előttem szólókhoz, akik a Partnero GSM-ről írtak...
Októberben vásároltam egy Optimus G-t tőlük.
Januárban meghibásodtak az érintőgombok, majd be sem kapcsolt...
Bevittem a boltba, készségesen átvette az úriember.
Kaptam egy szépnek nem mondható, általa nyomtatott fecnit, amit olvashatatlan
írással töltött ki.
Telt-múlt az idő, egy hónap után érdeklődtem a készülék felől.
A válasz az volt, hogy "épp most beszéltem az LG-vel, holnap(szombat) mehetek érte".
Be is mentem, a fecni ellenében megkaptam a telót.
Bekapcsoltam, indult is szépen.Első baki ott volt, hogy már az android kezdő lépései alatt hibát dobott...
Emberünk válasza: "nincs kiengedve netre, az majd megoldja...." - szakértő hozzászólás...Második baki akkor jött elő, amikor a beállításokból nem tudtam vissza lépni,
ugyanis a gombok még mindig nem működtek...
Erre a reakció: "hűű, azt biztos elfelejtették..." - na most, kérdem én, egy LG
szervizben nem próbálnák ki a készüléket?Visszakaptam az előző fecnit(mint kiderült, ezzel mázlim volt) és azt a választ, hogy jövő hét péntekre
kész lesz...
Eltelt a hét, telefonáltam: "kérnék még egy kis türelmet, az LG-nél van a készülék, javítás alatt..."
Következő pénteken a válasz hasonló volt...
Harmadik héten fogtam magam, csütörtökön felhívtam az LG-t, ahol hírből sem hallottak sem a telefonomról,
sem a kereskedésről...
Mondták, lehet a Tele Max-nál van, segítőkészek voltak, kaptam is telefonszámot.
Röpke negyed óra várakozás után tudtam is beszélni a kollégával, de a telefont itt sem találták a rendszerben... Na ott ezt éreztem:Lehiggadtam, hívtam a gsm boltot. Kérdezem embert, hogy mi a helyzet.
Nyugalomra int, türelmet kér, hiteget...
Kérdezem, melyik szervizben van a telefon. Válasz: Tele Max.Itt úgy döntöttem, hogy akkor köszönöm, kérem vissza a pénzem...
Reakció: sajnos nincs pénzem most, vásároljam le...
Az alábbi érvekkel azonban meg tudtam győzni...-Nem kaptam jegyzőkönyvet az átvett telefonról
-Papírral tudtam bizonyítani, hogy lassan két hónapja náluk a telefon
-Az általa megjelölt szervizben semmit nem hallottak a telefonról...Ahogy írták már, olcsó náluk a telefon, de gari az nincs rá....!!
Aki csak teheti, kerülje el őket! -
Cece04
tag
Partnero GSM
Tavaly visszavittem egy Iont kb fél év után, mert bekapcsolás után 1 percen belül kifagyott és ki is kapcsolt.
Mondta, hogy semmi gond, szoftverfrissítés és jó is lesz..mondtam neki, hogy azt már megcsináltam.
Nem baj, holnap mehetek érte. Másnap mentem érte a megbeszéltek szerint és akkor mondta, hogy
nem sikerült megcsinálni és elküldték szervizbe, kb. két hét. Ebből lett 4 hét majdnem és amikor rákérdeztem,
hogy mi volt a gond, akkor nem tudta megmondani, mondván, hogy nagyon sok telefont kaptak aznap vissza
És szerintem nem is ugyanazt a telefont kaptam vissza, hanem egy másik "újszerű használtat".
Szóval oké, hogy olcsó, de ennek azért ára van. A szolgáltatás nem túl profi -
KaoszTom
aktív tag
Partnero GSM tapasztalat:
Tavaly vettem egy Sony Acro S-t (vízálló). Másnap visszavittem, hogy pixelhibás, 2 nap múlva hozott egy másikat. Az is az volt, a harmadiknál pedig volt egy akkora rés a telefon oldalán, hogy beláttam rajta. Mikor azt megmutattam neki, csak vállat vont, és összepattintotta. Azt mondta, biztos a kijelző cserénél nem ugrott vissza a helyére. Mondom, micsoda??
Pixelhiba miatt nem az egész telefont cserélte, hanem pult mögött kikapta a kijelzőt, és beletett egy másikat. Mindezt egy vízálló telefonnál! Ezután fél órát kellett vernem a pultot, hogy pénz vissza, végül sikerült.
Persze ez az egész 1 hét alatt zajlott le, kb 15-ször hívtam, mindig holnap d.e. vagy holnap d.u. volt a válasz, de nem jelentkezett magától soha.
Számlát természetesen nem ad, még kérésre sem! -
vineforex
újonc
Ha telefont rendelsz a Partnerogsm-től bízz a szerencsédben, hogy nem fog elromlani. Mert addig vannak csak rendben a dolgok.
Ha meghibásodik a készüléked, számíthatsz rá, hogy hónapokig nem kapod vissza megjavítva. Nekem 10 hét után telt be a pohár. Először 3 hetet töltött náluk a készülék garanciális javításon, aztán visszaadták ugyanazzal a hibával, amivel leadtam. Ismételten visszaadtam javításra. Többszöri telefonon történt érdeklődésemre csak hitegettek, hogy "ezen a héten kész lesz"". Nem lett kész.
Az eladó udvariatlan volt és mogorva. Hét hét után elegem lett ebből a huzavonából és visszaköveteltem a készülék vételárát (vásárlói jog, lásd: nfh.hu).FONTOS MÁSOK SZÁMÁRA IS: a garanciális javításra beadott készülékem amikor átvették,
nem adtak jegyzőkönyvet az átvételről !!! , pedig ez kötelező előírás, ez alapján hosszabbítható meg a garanciális időtartam a javítás időtartamával. Ezen szerepelni kell mindkét fél aláírásának. (Egy példány a vevőnél, egy az üzletbenkell maradjon.) Csak egy átvételi elismervényt kaptam egy papírfecnin, amit visszakértek, amikor először visszakaptam a még mindig hibás készülékem. Szóval nem maradt nálam semmi igazolás a javításról (amit el sem végeztek) és annak időtartamáról.
Biztos vagyok benne, hogy tudatosan nem adták ki a jegyzőkönyvet egyik alkalommal sem, mivel amikor személyesen a kilencedik hét után közöltem velük, hogy ha nem fizetik vissza a vételárat, a Fogyasztóvédelemhez fordulok, akkor előkerült a jegyzőkönyv formanyomtatvány és arra írták rá, hogy visszafizetik a készülék árát. Tehát természetesen tartanak nyomtatványt, ha esetleg ellenőrzést kapnának, nehogy emiatt büntetést szabjanak ki rájuk, csak nem adják oda a vásárlónak. Véleményem szerint ez a vásárló tudatos megkárosítása.Szóval ennyit a megbízható PartneroGsm-ről.
-
jeni
félisten
válasz
#94934496 #1290 üzenetére
PartNero
ez nem semmi még a hirdetésekre sem hajlandóak válaszolni!
bárki kérdezz valamit nagyban leszarják az illetőt,akkor minek hirdetnek??Users
többször vásároltam náluk,tőlem pár méterre vannak,pedig még 2 boltjuk is volt pár éve,most a Damjanich utcai is bezárt. Pedig akár hányszor elhaladtam mellette mindig volt vevő,vásárló oda bent.
-
törölt tag
Sziasztok,
Partnero GSM –től vásároltam egy HTC One X 32GB készüléket. HW Apron, partnerogsm néven hirdetnek. A honlapjukon az áll hogy „A készülékek mindegyike ÚJ! Dobozos, Bontatlan Csomagolású Kártyafüggetlen. Gyártói vagy Bolt Garanciás. Magyar menüs és az összes Gyári hozzá tartózó tartozékot tartalmazza. ” Nos tényleg dobozos volt, és tényleg volt rajta magyar nyelv, viszont gyári hivatalos frissítés után eltűnt a magyar lokalizáció, és kizárólag távol keleti nyelveket lehetett kiválasztani, tele volt mindenféle kínai írásjeles programmal, stb stb. Egy éjszakás böngészés után kiderült hogy ez egy Taiwani telefon, és az IMEI alapján válasza ki a magának megfelelő frissítést, és mivel nem EU –s ezért nincs magyar nyelv támogatás, vagyis mielőtt Én átvettem valószínűleg feltették rá. Amikor átvettem garantálták hogy ez magyar készülék. Másnap elmentem hozzájuk pénzt nem adták vissza, javítani természetesen nem javították a HTC-t. A másik hogy náluk kapott garancia semmit sem ér. Se nyugtát, se számlát nem hajlandóak adni. Nagyon vigyázzatok, velük, vagy inkább kerüljétek el nagy ívben, ha nem szeretnétek szívni. -
Attila!
tag
válasz
Matthewsz #742 üzenetére
Üdv
Bocs ,hogy zavarlak csak olvastam ezt a hozzászólásod:"Ha valaki a PartneroGsm-nél szeretne telefont venni ajánlom 2X is gondolja meg!
Én úgy jártam, hogy a készülék, amit kinéztem a honlapjukon 54 eFt, az a telefonos rendelésnél már 56 eFt volt és arra jött rá a 2.000Ft-os kiszállítás.
Majd kiderült, hogy a headset-nek csak az egyik fülese szól, így visszaküldtem és egy hónap várakozás, hitegetés után adtam a fejem egy új fülhallgató beruházására.
Szóval megelőzvén a bajt írtam ezt be, hátha valakinek ezzel is segíthetek, ne járjon hozzám hasonlóan!"Holnap itt akarok iPadet venni és utánakerestem és ezt találtam.
És az lenne a kérdésem,hogy te a készüléket újonnan vetted náluk? -
TooN
aktív tag
Sziasztok!
Mobil vásárlása előtt állok és érdekelne a tapasztalatotok, hogy melyik boltot ajánlanátok? Ha minden igaz a hétvégén lesz aktuális!
Vagy olyan, ami különösen jó, megbízható garanciális ügyekben is?
Van olyan, akit minden esetre kerüljek el?
Kimondottan érdekelne a véleményeket ezekről a boltokról:
PartNero
MGSM
XXL GSM
VIP GSM
Újmobilok
ÚjtelefonokHátha van tapasztalatotok ezekről?
Előre is köszi!
-----------------------
Bocs a duplázásért, de bedobtam a "Jó boltok" topicba is! -
Matthewsz
aktív tag
(#741) kmisi99: Használd baloldalt a keresőt! Van rá találat...
(#740) Fryskitt: Egyszer majdnem vettem náluk valamit, de nem emlékszem mit, és mikor.A website alapján számomra semmi gyanús nincs...
Idézet a Milyen mobiltelefont vegyek? topicból:
(#21473) haverzolee 2010-02-01 22:04:23
Ha valaki a PartneroGsm-nél szeretne telefont venni ajánlom 2X is gondolja meg!
Én úgy jártam, hogy a készülék, amit kinéztem a honlapjukon 54 eFt, az a telefonos rendelésnél már 56 eFt volt és arra jött rá a 2.000Ft-os kiszállítás.
Majd kiderült, hogy a headset-nek csak az egyik fülese szól, így visszaküldtem és egy hónap várakozás, hitegetés után adtam a fejem egy új fülhallgató beruházására.
Szóval megelőzvén a bajt írtam ezt be, hátha valakinek ezzel is segíthetek, ne járjon hozzám hasonlóan!
Új hozzászólás Aktív témák
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Medence topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Legion Y540-15IRH 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660 Ti 16GB 256GB NVMe + 500GB HDD magyar vbill gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe gar
- FULL CTO MACBOOK PRO 16" - APPLE M1 MAX - 64 GB RAM - 1 TB SSD - Garancia
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest