Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szacsee

    nagyúr

    válasz seawolf570 #8683 üzenetére

    Ezt akkor rosszul sakkoztam ki. :B
    Fanatec cuccokat nézegettem és ugye láttam ezt a webshopban pedig nem láttam a kormányt és pedálból is van hasonló, ezért gondoltam arra, hogy már kifuttatták.
    Árára kíváncsi leszek, mert ha egy kerékkel CSR Elite fölé pozicionálják, akkor kb 7-800 euró is lehet + kieg kormánnyal karcolhatja az ezer eurót is. Nem vezettem még komolyabb kormányokat, de kíváncsi lennék tapasztaltabb szimesek véleményére, mert ők lehet Frex-et, ECCI-t választanák ebben az esetben. LeoBodnar is állítólag dolgozik valami elektronikán egy bivaly erős motorral, de az valahol 2000 dodó közelében lesz. Kezd elkurvulni ez a szakma na. :U .... vagy én keresek keveset. :DDD
    Minőséget meg kell fizetni aláírom, de pl fórumokat olvasva úgy, hogy még nem láttam élőben Fanatec-et sem meg merem kockáztatni, hogy ha valami ütős cucc is lesz a CSW sokan más márkát választanak az eddigi garis problémák miatt.
    Lehet hülye a felfogásom, de ha valamiért elkérnek minimum 1000 dollárt és "csak" tekergeti az ember, akkor személy szerint elvárnék egy minimum 3 év garit, de 5 sem esne rosszul.
    Ha rendeltetés szerűen használja az ember, akkor mi baja lehet, ha ipari alkatrészekből van felépítve, ha pedig hulladék, akkor ne kérjenek érte annyit.

    Kicsit On is legyek. Vettem egy Precision Gamepad ketyerét vaterán usb-re kötött nyomógombok végett. Frex koppintás félbe van hagyva időhiány miatt, de mindenképp befejezem, igaz elvileg jön a DFP utódja a napokban (G27),
    Addig pedig gondolkodom egy Button Box-on, amit nem nehéz megépíteni, csak lemezből kell dobozt hajtani, beleszórni az elektronikát és kész.
    Később valami komolyabb vezérlőt is szeretnék, de kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy milyen kapcsolókat, nyomógombokat érdemes rátenni.
    Játékokat skubizzam végig és az opiciókból kilesve írjam fel mit lehet gombra tenni és aszerint építsem meg, vagy van valami lustább út is a megvalósításig? :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák