Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PAtr0n

    addikt

    válasz dugomc #4339 üzenetére

    Szia!

    Azt hiszem először nekem is ezt csinálta, valószínűleg azért, mert még nem raktad fel a drivert hozzá. Ahogy fent van a driver, és bekalibráltad a segítségével (jobbra balra fullosan kitekered, a pedálokat tövig benyomod), onnantól kezdve normálisan fog működni.
    Ha meg véletlenül Win7-et használsz, a gyári driver CD-t felejtsd el (nem megy a Force Feed Back), le kell szedni a Win7 specifius drivert a Logitech oldaláról.

    @csorlala: Nekem csak akkor gyullad ki a bal oldali státusz led amikor az USB kábel is csatlakoztatva van, amúgy nem. Játék közben meg mind2 ég.
    Lehet nálad az USB kapcsolattal van baj. De csekkolj le minden eshetőséget:
    1. Ha van Multimétered otthon, akkor rá kell mérni az adapter tápcsatijára, hogy leadja e a 24V-ot (az enyémnek ennyi kell, de nézd meg a tiéden, hogy ennyi e). Lehet csak az adapter vágta hanyatt magát.
    2. USB kábelt megnézni nem e tört meg valahol, ha nem, akkor dugj valami mást abba az USB portba (pl. pendrive), hogy az megfelelően működik e.
    3. Ha egyik sem, akkor szét szereled a kormányt, és ránézel az elektronikára látsz e valami korom nyomot, leégett alkatrészt, elengedett forrasztást stb...

    Talán így meglesz a hiba ;)

    "Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

Új hozzászólás Aktív témák