Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laby

    senior tag

    válasz koanla #30410 üzenetére

    Korábban volt már G27-em és szerettem is, alapjáraton megvoltam elégedve vele. Aztán abbahagytam a szimulátorozást, és hogy ne álljon benne a pénz ilyen alkalmi játszásokra a kormányba, lecseréltem egy DFGT-re.

    Most viszont újult erővel futok neki a szimulátorozásnak, és gondoltam habár a DFGT-vel semmi bajom (a pedálon kívül), de még is fokoznám az élményt.
    G25/G27 ezért most is szóba jöhet, de ugye olyan óriás ugrás nem lesz. A kormányok között ha a külcsint nem nézzük, tényleg nem túl nagy az ugrás. A pedál persze megéri a cserét.

    Gondoltam én is rá, hogy DFGT-t meghagyni vésztartaléknak, és T300 Alcantara-nak nekifutni, de nagyon bosszantana, hogyha megvenném nagy pénzekért és folyamatosan küldözgethetném vissza. Majd ha kifognék egy épp jót, akkor is 2 év múlva már lejár a gari és utána gondolom ugyan úgy megfog halni benne pár dolog, és dobhatom ki az ablakon?!
    Őszintén szólva ennek ellenére még mindig bennem van ez az út.
    Bár megfogadtam a fórumot visszaolvasva, hogy nem fogok ilyen kormányt venni, de annyira tökéletesen nekem szól külsőre is, és belsőre is vonz a szíjhajtás hogy nehezen engedem el.

Új hozzászólás Aktív témák