Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laby

    senior tag

    Tegnap bekérdeztem itt nálatok DFGT váltás ügyben (köszönöm tobias88888 a választ!), de most végig olvastam a fórumot az alternatívákról és rettenetesen elszomorító ez az egész szituáció.

    Van egy halál megbízható örök életre szóló DFGT, ami ár/érték arányban elég pöpec kormány, de azért ismerjük a korlátait.

    Gyakorlatilag ha a 30 ezer forintos kormányról szintet szeretnél lépni, félig-meddig nyugodt szívvel akkor költsél 200 ezret fanatec kit-re?

    - G25/G27 megbízható, de csak használt van, és az is a pedálon kívül nagyon minimál előrelépés.

    - Thrustmaster T500 régi (fix pillangó váltó nem zavar), mindenki jobban ajánlja a T300-at.

    - Thrustmaster T300 Alcantara WOOOOOW tömör gyönyör, nagy vágyam egy Alcantara anyagú kormány, nagyobb átmérő, szíj hajtás, tökéletes darab (lenne). Rá is pörögtem, hogy 132 ezerért beszerzek egy újat (emag), és imádni fogom.
    Aztán végig olvastam a fórumot és nincs az az Isten, hogy vegyek egy ilyen kormányt. Természetesen a végeláthatatlan hibákról beszélek. A legtöbb hiba pár héten belül kijön, de ha nem jön ki akkor sem tudom elképzelni, hogy ez a kormány 5-8 év múlva is hibátlanul fog működni, mint egy DFGT. 130 (!) ezer forintért vegyek egy kormányt, amire kb 50-50 az esélyem hogy jó vagy nem, majd ahányszor visszaküldöm annyiszor ugyan így 50-50?! Addig meg nincs kormány, nem tudok játszani, az online bajnokságba hagyjam ki a futamokat 130 ezerért? Szomorú szituáció, nagyon szomorú.

    - Fanatec: Itt is olvasni több hibát amit garanciálisan megcsinálnak, de talán nem T300 szint. Minőségi darab, de hát 200 ezer forintról INDULUNK. Brutál sok sajnos.

    Magyarul ott vagyunk, hogy nyugodt szívvel nem tud az ember 80-150 ezer forintos kategóriában venni egy frankó kormányt?!

Új hozzászólás Aktív témák