A WOWee ONE Pro Bluetooth zsebhangszóró az asztalt rázza

A tegnap bemutatott WOWee ONE VUE pico projektor mellé a gyártó ma újabb kiegészítőt jelentett be, mely ezúttal nem a látványért, hanem az hangokért felel. WOWee ONE Pro szintén alig nagyobb egy külső 2.5”-es merevlemeznél, ennek ellenére a gyártó telt basszusokat ígér. Mérete aligha indokolja ezt a kijelentést, de a WOWee ONE egy bizonyos „audio gel” technológiát emleget, mely bármilyen felületből hangszórót varázsol. További részleteket nem árultak el a megoldással kapcsolatban, de ezek alapján minden bizonnyal úgy működik, hogy az érintkező felületeket rezgetve azokat membránként hasznosítja.

A Pro elsősorban mobil eszközökhöz készült, ezért 3,5 mm-es jack csatlakozón és Bluetooth-on keresztül fogadja a hanganyagokat. Érdekessége, hogy mikrofonnal és felvevő gombbal is kiegészítették, így kihangosítóként és konferenciabeszélgetések lebonyolítására is alkalmas, ennek értelmében támogatja az A2DP és AVRCP profilokat is.

Ezek alapján tehát egy mobiltelefon vagy tablet mellett önállóan is megállja a helyét, de a WOWee ONE VUE pico projektor társaságában válik igazán érdekessé, amikor is egy hihetetlenül kompakt, moduláris prezentációs gépezetként dolgoznak együtt. A mobilitásnak persze elengedhetetlen feltétele az akkumulátoros üzemmód, a Pro beépített akkumulátora egy töltéssel 10 óra üzemidőre képes, és egyszerűen USB portról tölthető/táplálható.

A WOWee ONE Pro márciusban érkezik 149,99 dollárért.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés