A WOWee ONE VUE pico projektor alig nagyobb egy telefonnál

Hirdetés

Sokféle pico projektorral találkozhattunk már az évek folyamán, és a technológia fejlődésével egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen a könnyen szállítható, aránylag kompakt szerkezetek a kezdetekhez képest már sokkal jobb képminőséget és fényerőt nyújtanak. Viszont egy másik fejlődési irány is látszik, ahol inkább a méretre helyezik a hangsúlyt, hogy valóban zsebbarát vetítőket kapjunk.

A WOWee ONE VUE pico projektor is egy igen apró szerkezet, 60 x 118 x 14 mm-es kiterjedésével egy nagyobbacska okostelefon vagy egy átlagos, 2,5”-es külső merevlemez méreteivel vetekszik. Persze minden kívánatos kritérium nem teljesülhet egyszerre, jelen esetben be kell érni a 15 lumenes fényerővel és a 848 × 480 felbontáshoz, a gyártó állítása szerint a VUE 5000:1 kontrasztarányt és maximum 200 hüvelykes (bő öt méter) képátlót produkál 60 Hz-es képfrissítés mellett. Elsősorban mobileszközök képének egyszerű vetítésére készült, ennek értelmében szinte mindenféle tablet és okostelefon támogatására felkészítették.

HDMI bemenetének köszönhetően a legkülönfélébb eszközöket csatlakoztathatjuk a WOWee ONE VUE-hoz, azonban a „problémásabb esetekről” sem feledkeztek meg. A csomagban például található egy Apple termékekkel kompatibilis kábel, mely segítségével iPhone, iPod és iPad képét is fogadja. MHL (Mobile High-definition Link) képes eszközöket is támogat, így többféle kamera, fényképezőgép és sok androidos okostelefon/tablet is csatlakoztatható USB portjukon keresztül az MHL-HDMI kábel segítségével. Igény esetén analóg VGA folyam fogadására is képes, ehhez azonban külön be kell szerezni a SHOWWX VGA Dock adaptert. Cserélhető lítium akkumulátora 4 órás üzemidőt biztosít.

A WOWee ONE VUE pico projektor megjelenése február vége felé várható, vételára 369,99 dollár lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés