Hirdetés

2012. február 23., csütörtök

(#1) Tibor_560sec

Tibor_560sec
(tag)
LOGOUT blog

Hát az az igazság , hogy sokat nem várhatunk tőle szerintem ... hiába a marketing , mégiscsak 200-300 gramm (macska is mélyebben dorombol)
Dicséretes a diktafon funkció ...

Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem

(#2) sing1ep1ayer

sing1ep1ayer
(tag)

Ez aztán igazán egy felesleges kiegészítő. A projektort feltehetően eleve olyan eszközről működteti az ember, aminek van saját hangszórója. Lehet hogy ez picit erősebb és icipicit tisztábban szól, de $150 marha sok érte.

eladó Creative Recreation (USA) sneaker -=[ http://tinyurl.com/cr-cesario ]=-

(#3) nebulo

nebulo
(lelkes újonc)

Hahaha! Ha az erkélyen akartam zenét hallgatni eddig csak hangszórót kellet kivinni, most már az asztalt is ki kell majd! :))

(#4) föccer

föccer
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Azért arra kíváncsi vagyok, hogy egy ilyen könnyű eszköz hogyan rezektet meg egy 25 kg-os asztalt. Mondjuk Teslának sikerült hasonlókat csinálni, de ő nem egy változó frekvenciájú hullámmal dolgozott, hanem a tárgyak önrezgéséhez igazított hullámmal keltett interferenciákat...

üdv, föccer

_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

(#5) blackrulz válasza föccer (#4) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

úgy hogy a marketingesek egy másik dimenzióban élnek, ott nincsenek ilyen fizikai szabályok:) a mérnököknek viszont sanszos hogy nem mondták meg mire is lesz a szerkezet, mert nagyon csúnyán körbe lettek volna röhögve. ennyiért meg pláne

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#6) Lacko2us

Lacko2us
(újonc)

Nem tudom melyik volt előbb, de ugyan az mint ez http://www.youtube.com/watch?v=aH3fNl5jEp8&feature=related

itt legalább szemléltetik is

[ Szerkesztve ]

(#7) Apika

Apika
(őstag)

Érdekes ötlet, de szerintem is drága...

(#8) bmollszeptim

bmollszeptim
(tag)

Óriási ötlet szerintem.

(#9) MarQs válasza Lacko2us (#6) üzenetére

MarQs
(fanatikus tag)

...ezek alapján viszont nagyon oda|3@$z! :D
Sokat még így se várnék el tőle, de lehet többet tudhat, mint hinnénk.
Thx a videóért, vicces a csóka - nagyon jó anyag! ;)

...ellenben joggal merül fel az emberben a kérdés, hogy ez az egész anti-piracy háború nem csak egy átkozott ürügy-e az internet szabad használata ellen, legyen bármennyire puha előírás is ez az ACTA-féle egyezmény...

(#10) ^Clown

^Clown
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érdekes konstrukció, bár egy nehéz, tömör asztallal kíváncsi lennék, mennyire boldogul.

ZTE Skate Nillkin tokok fekete színben! | Intel Pentium matricák --> http://bit.ly/eLWpUo

(#11) blackrulz válasza MarQs (#9) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

max a boombox. annak az a lényege hogy dobozra meg pohárra, stb-re ragasztod. a cikk alanya viszont ahogy látom nem ilyen, ezt asztalra kéne feltenni... hallottam boomboxot élőben, nem mondtam volna hogy minden esetben jobban szól felragasztva mint pl egy teló kihangosítva, de tény hogy el lehet vele szórakozni.

a boombox videóban van asszem hogy amíg cserél asztalra teszi, alig meglepően semmi nem történik.

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#12) banhammer válasza Lacko2us (#6) üzenetére

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Kis túlzással még elviselhetően is szól.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501

(#13) freemanone válasza Lacko2us (#6) üzenetére

freemanone
(kvázi-tag)

nekem kell :D Hotelben stb, nagyon kapós lesz :DD
Köszi a linket! :R

(#14) orbano válasza föccer (#4) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

meg eleve a mélyhangok megszólaltatása energiaigényes feladat. egy ekkora akksiból 10 órán át tuti nem jönnek ki mélyek, pláne ha egy überérzéketlen membránnak kell leadni a teljesítményt. persze a méretéhez képest biztos több lesz a mélye, de kb ennyi, ez még így is lófing szvsz. egyébként az első kérdésem a cikk láttán az volt, hogy vajh ráhangolódik-e magától a közeg frekijére.
van egyébként ilyen cucc kocsiba is, ami a kasztnit rezegteti

A vér nem válik VAZZE!™ - Sony Vaio P31ZK/W netbook eladó!

(#15) aSzakember

aSzakember
(újonc)

szerintem előremutató koncepció lehet..
egy telefon, a projektor meg ez, és mehet a filmezés bárhol, zsebből.. persze ez csak egy példa. kíváncsian várom =)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.