Új Lenovo széria kis- és középvállalkozásoknak

Az Intel Centrino 2 platform premierjéhez igazodva a Lenovo ma számos új noteszgépet jelentett be. Javarészt a korábbi termékvonalak folytatásaként érkezik a ThinkPad R400, R500, T400, T500, X200 és W500, de van egy teljesen új, kis- és középvállalkozásoknak szánt termékcsalád is, a Think Pad SL széria.

Az IDC előrejelzése szerint 2009-ben az összes eladott hordozható és ultrahordozható számítógép 31 százalékát a kis- és középvállalkozások fogják megvásárolni, 2011-ben pedig már 76,6 millió új notebookot szereznek majd be – a növekedés ezen a területen meghaladja a nagyvállalati szektorban várhatót is. Az Egyesült Államokban az IDC szerint 2007-ről 2011-re 7,5 millióról 11,6 millióra nő a kis- és középvállalkozásoknak eladott notebookok száma.

Lenovo ThinkPad SL300
Lenovo ThinkPad SL300

A Lenovo az SL300, SL400 és SL500 konfigurációkat olyan jegyekkel is ellátja (fényes fekete borítás, opcionális Blu-ray meghajtó, HDMI kimenet), melyekkel inkább a fogyasztói piacra szánt notebookoknál találkozhatunk, ugyanakkor az üzleti felhasználók számára fontos jellemzők sem szenvednek csorbát. Az adatok biztonságáért aktív merevlemez-védelem és opcionális ujjlenyomat-azonosító kezeskedik, és kifejezetten a kkv-k igényeihez szabták a szoftvert is. A Lenovo Care Tools csomag segít a hálózati csatlakozás beállításában, ügyel a biztonságra, közreműködik a rendszer naprakészen tartásában, és segít menteni, illetve helyreállítani az adatokat. Mindezek mellé a Lenovo színvonalas terméktámogatási és szerviz szolgáltatásai járulnak, és az ügyfelek akár 2–4 éves garanciakiterjesztést is vásárolhatnak. A ThinkPad SL400 és SL500 augusztus végétől lesz megvásárolható, a többi most bejelentett notebook pedig szeptember végén kerül piacra Magyarországon.

Lenovo ThinkPad SL400
Lenovo ThinkPad SL400


Azóta történt

Előzmények

Hirdetés