A billentyűzete szimpatikus, de a fedlap is ötletesen van összehozva a zsanérkonál. tetszik.
A vér nem válik VAZZE!™

A billentyűzete szimpatikus, de a fedlap is ötletesen van összehozva a zsanérkonál. tetszik.
A vér nem válik VAZZE!™

Nekem is bejön....
Hátha leviszi a 11"-os notik árait... 500-700K-ról
MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3
(#3) macilaci78

De szép!
Persze kevésbbé langyos színben. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Apple Air "kategóriája" is kezd egyre sürübb lenni. Persze amióta ök is áttértek x86-ra "csak" legózás folyik azokból az ötletekböl amit igy vagy úgy mások is kitaláltak már.
nem is olyan régen az egyik kollégám szóvátette, hogy milyen jó nekünk, hogy nem kell notival rohangásznunk, hát tényleg nem bánom. Bár lassan vannak olyanok amiket én is el tudnék viselni, bár tényleg nem szivesen cipelném öket :-)
[ Szerkesztve ]
-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-

Ezt a nyüzsit! Itt a tavasz, minden gyártó zsizseg! 
Asszony már rá is cuppant. Tetszik neki a színe. Hát...neki ez a legfontosabb szempont... 
Alléz Olympique de Marseille!
1900 dolláros alapcsomag 
Intel GMA3100 grafikus motor 
11 collos kijelző 
Formailag bejövős
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Tetszik, hogy odafigyelnek az apróbb részletekre. Érdekes lenne megnézni élőben milyen.
twitter: MatrixfanLive

Nagyon jól néz ki a kicsike. 1900 dolcsi viszont borzasztó sok! Tudom, tudom, a kategóriában a többiek is drágák. 
Nem, tündérke! A kívánság, az kívánság! Úgyhogy fogd csak meg szépen a bokádat!
2 akkuval, oprendszerrel és a legendás Lenovo supporttal nem olyan sok pénz az egy 1,15kg-os 11" gépért ilyen felszereltség mellett. Küllönösen a mostani alacsony dollár árfolyam mellett. Ilyen beltartalommal ekkora gépet más sem kínál ennél olcsóbban, sé a hozzáadott értékekről még nem is beszéltünk. Nézz meg egy hasonló méretű Sonyt vagy Toshibát (a tengerentúlon ezek az alternatívái ennek a gépnek ebben a kategóriában), de akár egy MacBook Air-t, talán még drágábbak is lesznek 1900 dollárnál.
Más kérdés, hogy nálunk ez bruttó 500e HUF körül kezdődne.
Ja, és nincs rajta pöcökegér. 
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Itt a tavasz? 1 hónap és nyár 
A vér nem válik VAZZE!™

úgy is mondhatjuk, hogy ez baromi jó ár. ha tablet lenne, eljátszanék a gondolattal... 
A vér nem válik VAZZE!™
Bizony-bizony. Asus U2 is 1700-2000 USD körül van hasonló felszereléssel, a Vaio TZ pedig 1800-ról indul de inkább a 2200 USD a jellemző rá.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

ez szép és jó és kéne...
csak itthon mire ez magyar kiosztással forgalomba kerül...
szerény "pár" %-kal többe fog kerülni..

A megszokott trackpoint hova lett? Nagyon hiányozna...
Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?
"A megszokott trackpoint hova lett? Nagyon hiányozna..."
Nem összetéveszteni ezt a Thinkpadekkel. Ahogy nézem a Lenovo notikon (nem Thinkpad) touchpad van csak.
(De csak ugatom a témát, ha nem jó az észrevételem akkor elnézést)
[ Szerkesztve ]
--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

Szerintem abszolút korrekt kis noti. Ha nálunk is annyiba kerülne, amennyibe elvileg kellene kerülnie - 1900 $, ami jelenleg kb. 310 kHUF -, akkor teljesen korrekt lehetne. De jó lesz az itthon 350k-nak is
. Persze ettől még tök jó lesz, csak drágábbé'
. Bár 11"-os monitort még nem láttam, kicsit kicsinek tűnik/hangzik
, de 12,1"-est már láttam, és az nem volt olyan vészes(en kicsi), és gyönyörű képe volt.
Te is fiam, Bluetooth?
Az én szótáramban itt kezdődik a noti fogalma, ennél a modellnél 
Az álmaim rabja vagyok, de tetteimben szabad ember...
Jó az észrevétel, ez valóban policy, de attól még hiányzik. Nekem ez kapásból kizáró ok laptopvásárlásnál.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
nagyon bejön, de az optikát kihagyhatták volna. igaz az adatai alapján nem nagyobb vele sem a gép, de megszoktam az x szériát
mod: fel sem tűnt a trackpoint hiánya 
[ Szerkesztve ]
True Success is Blonde
A DVD-RW kulso nem beepitett.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

nálam is, de itt nagyon csak kezdődik 
A vér nem válik VAZZE!™

igen, ezen csak a standard tapipad van, valszeg a thinkpad féle kombó a thinkpadeké is marad... nem fogják átszerelni ezekre a noteszekre.
úgyhogy marad nékem is az r és a t, szeretem a klasszikus formáját

egyetertunk,tszep szep de trackstick nelkul nekem se nagyon kene...
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right

Hmmm... Ezzel a kijelzővel, valamint a 7cellás akksival már elég sokat mehet, bár a tervem még mindig egy 12-13,3as noti vásárlása. És azért azok jóval olcsóbbak is.
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

jóval olcsóbbak a 12-13-as notik? melyikre gondoltál? mert bármelyik kultúráltabb szubnoti messze 3-400e fölött van. pláne ami megüti ezt a nívót.
A vér nem válik VAZZE!™

ronda és finom 
A vér nem válik VAZZE!™
nem rossz. valahogy továbbra is megvan a klasszikus sallangmentes külső, csak megbolondítva ezzel a színes fedlappal. tényleg nem rossz.
we all deserve a bit of luck.

igen
én szeretem a rondaságát
Nemrossz, csak én ennyiért kicsit drágálom 

Hát, az itt látható képek alapján a következőket vontam már le:
1: El kéne már felejteni a D-Sub csatit. Egy DVI-I-t (hogy mindkét szekértábor örüljön) ennyire fájdalmas lenne rárakni?
2: Nem vagyok dizájnfinnyás, de ez már gusztusalanul csillog. (Különben is, hogy lehet ilyen elmebeteg ötlete valakinek, hogy csillogó billentyűzet? Cérnakesztyűben gépelnek kínában?)
3: Viszont maga a konfig (Sánta rózsa ULV procival, 160gb-s hdd, 8 órás akku) azért megéri az árát
A D-Sub a projektorok miatt kell. A legtobb helyen, ahol eloadhatsz, D-Sub kabelt fognak adni, alapertelmezesben.
Szerk.: A DVI-I azert beleferne, igazad van.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
tényleg durva!
samsungnál maradt egy kis zongoralakk, átpasszolták 
Fasiszta vagyok, megmondták ...éltem a választói jogommal

Hát ez nagyon gagyin néz ki. ThinkPad 4ever!
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

Sőt, az ins-del-home-end-pgup-pgdn blokk is eltűnt, szokásos kommersz billentyűkiosztás vab csak. 
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD