ilyen marha széles kijelző alá elfért volna egy numpad is...
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!
(#1) DeltaPower

ilyen marha széles kijelző alá elfért volna egy numpad is...
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!
Hű, nem vagyok oda a Sony cuccokért, de ez tetszik... 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Hmmm. Végre nem egy x3100-al ellátott noti!!! Eddig is tetszettek a VAIO cuccok, de ez aztán tényleg ott van a toppon 
http://jatek.alkupiac.hu/s/C8LDbM
Csípem a Vaio-kat, de azért ennyire látványosan nem kéne kopizni a MacBook Airt
(#5) janpotocki válasza Alvin_ti4200 (#4) üzenetére

nem tudom, hogy lenne ez a macbook air koppintása, méretben, kinézetben, alapelveiben sem hasonlít. ha a gombokra gondolsz, a sony már akkor használt ilyet a szubnoteszeinél, mikor az apple-nél még azt sem tudták, mi az az intel processzor, de ha nem akarunk ennyire visszamenni, itt egy tavalyi modell: [link]
(#6) Alvin_ti4200 válasza janpotocki (#5) üzenetére
igen tudom én mindezt, csak a mostani Value notijuk is marhára hasonlít, ennél sokkal jobban
Én nem az Apple-t akarom védeni vagy a Sony-t ócsárolni, mert egyikhez sincs semmi közöm, csak furcsa, hogy mindenki az Apple-t szídja és mégis a többség őt próbálja meg valahogy utánozni

"ha a gombokra gondolsz, a sony már akkor használt ilyet a szubnoteszeinél, mikor az apple-nél még azt sem tudták, mi az az intel processzor"
Ez enyhe tévedés, mert a Sony által bevallot dolog, hogy a MacBook billentyűzete ihlette meg őket.
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

logikailag nem lehetséges, hogy egy nagyjából 2005 óta időről időre alkalmazott megoldást egy 2008-ban bejelentett termék ihlessen. azt persze nem tagadom, hogy a macbook hatására bátorodott fel a sony, és tette rá ezt a billentyűzetet a nagyobb noteszeire, ráadásul egyszerre többre
nagyon szép ez a gép is
és az ára is elfogadható a társaihoz képest
a bill valóban olyan mint a macbookoké de ez azért van mert a sonynál már nagyon régóta készítenek ilyen billentyűket
örülnék ha elterjedne a többi gyártónál is, és nem csak a full prémium kategóriában mivel nagyon jó vele gépelni.

a sonynál hosszú évek óta alkalmazott, és a márkára jellemző billentyűzetkialakításra gondolsz?
a 4 évvel ezelőtti vaiomon is ilyen volt 
egyébként ez a noti eszembejuttatta, miért szeretem a vaiokat.
ja egy jellemzően vaio notebook az apple-időszámítás előttről: [link]
az apple-t még meg sem alapították, amikor a sony már élen járt az ultrahordozható notebookok terén 
A vér nem válik VAZZE!™
Hát ez nagyon a toppon van...nagyon csipem a sony cuccait csak néha túl meg kell fizetni a minőséget 
Bár ennél a tipusnál sztem korrekt lenne az 1000-1500 eurós ár 
[ Szerkesztve ]
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Hmmm! Szinte biztos hogy ez lesz a köv notim.Irtózatosan bejön amelett filmnézére is kivállóan alkalmas jah és persze vaio 
DANSZ!!
Ugyan egyébként nem jelent meg de még jópár szériát bemutattak.Volt köztük minden ami szem, kéznek ingere.
DANSZ!!

SZépek. Nagyon is. Apple-n kivül a másik gyártó aki képes rávenni, hogy nélkülözzem az észérveket,ha a termékeikről van szó. Mit tesz egy jó designer, ugye...
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
Dettó.Bár nincs apple cuccom-nincs még tervben- de ők is khmm szal desingban nem alkotnak unalmasat.
DANSZ!!

Azért ez kicsit erős, annak fényében hogy Steve bácsiék találták ki a személyi számítógépet mint olyat! 
Amúgy szép noti de igazán csinálhatták volna full HD-re is.
#import <Cocoa/Cocoa.h> - I'm still thinking different.

hali!
Az miért van hogy ha bekapcsolom a gépet pár percig érzékeli a blu-ray meghajtót, utána meg nem látja. újra kell indítanom a gépet ahhoz hogy megint lássa...
kerestem firwmware-t a meghajtóhoz, talált olyan nevű meghajtóhoz, de hibát írt ki mikor megpróbáltam feltelepíteni.
segítsetek PLZ!
sms-ben válaszolok a leggyorsabban de privit is sokszor nézem egy nap. Előre nem küldök semmi, azért csinálok éles képeket hogy lásd a minőségét az eladó cuccaimnak.