Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) DeltaPower

DeltaPower
(őstag)

ilyen marha széles kijelző alá elfért volna egy numpad is...

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#2) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hű, nem vagyok oda a Sony cuccokért, de ez tetszik... :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#3) tob!as

tob!as
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Hmmm. Végre nem egy x3100-al ellátott noti!!! Eddig is tetszettek a VAIO cuccok, de ez aztán tényleg ott van a toppon :)

http://jatek.alkupiac.hu/s/C8LDbM

(#4) Alvin_ti4200

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Csípem a Vaio-kat, de azért ennyire látványosan nem kéne kopizni a MacBook Airt:)

(#5) janpotocki válasza Alvin_ti4200 (#4) üzenetére

janpotocki
(VIP)

nem tudom, hogy lenne ez a macbook air koppintása, méretben, kinézetben, alapelveiben sem hasonlít. ha a gombokra gondolsz, a sony már akkor használt ilyet a szubnoteszeinél, mikor az apple-nél még azt sem tudták, mi az az intel processzor, de ha nem akarunk ennyire visszamenni, itt egy tavalyi modell: [link]

(#6) Alvin_ti4200 válasza janpotocki (#5) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

igen tudom én mindezt, csak a mostani Value notijuk is marhára hasonlít, ennél sokkal jobban:) Én nem az Apple-t akarom védeni vagy a Sony-t ócsárolni, mert egyikhez sincs semmi közöm, csak furcsa, hogy mindenki az Apple-t szídja és mégis a többség őt próbálja meg valahogy utánozni:)

(#7) Ulkesh válasza janpotocki (#5) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

"ha a gombokra gondolsz, a sony már akkor használt ilyet a szubnoteszeinél, mikor az apple-nél még azt sem tudták, mi az az intel processzor"

Ez enyhe tévedés, mert a Sony által bevallot dolog, hogy a MacBook billentyűzete ihlette meg őket.

"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

(#8) janpotocki válasza Ulkesh (#7) üzenetére

janpotocki
(VIP)

logikailag nem lehetséges, hogy egy nagyjából 2005 óta időről időre alkalmazott megoldást egy 2008-ban bejelentett termék ihlessen. azt persze nem tagadom, hogy a macbook hatására bátorodott fel a sony, és tette rá ezt a billentyűzetet a nagyobb noteszeire, ráadásul egyszerre többre

(#9) kohi

kohi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

nagyon szép ez a gép is :) és az ára is elfogadható a társaihoz képest :)
a bill valóban olyan mint a macbookoké de ez azért van mert a sonynál már nagyon régóta készítenek ilyen billentyűket :)
örülnék ha elterjedne a többi gyártónál is, és nem csak a full prémium kategóriában mivel nagyon jó vele gépelni.

(#10) orbano válasza Alvin_ti4200 (#4) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

a sonynál hosszú évek óta alkalmazott, és a márkára jellemző billentyűzetkialakításra gondolsz? :) a 4 évvel ezelőtti vaiomon is ilyen volt ;)

egyébként ez a noti eszembejuttatta, miért szeretem a vaiokat.

ja egy jellemzően vaio notebook az apple-időszámítás előttről: [link]

az apple-t még meg sem alapították, amikor a sony már élen járt az ultrahordozható notebookok terén :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#11) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Hát ez nagyon a toppon van...nagyon csipem a sony cuccait csak néha túl meg kell fizetni a minőséget :)

Bár ennél a tipusnál sztem korrekt lenne az 1000-1500 eurós ár :K

[ Szerkesztve ]

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#12) k.

k.
(őstag)
LOGOUT blog

Hmmm! Szinte biztos hogy ez lesz a köv notim.Irtózatosan bejön amelett filmnézére is kivállóan alkalmas jah és persze vaio :)

DANSZ!!

(#13) k.

k.
(őstag)
LOGOUT blog

Ugyan egyébként nem jelent meg de még jópár szériát bemutattak.Volt köztük minden ami szem, kéznek ingere.

DANSZ!!

(#14) Nyugdíjas

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

SZépek. Nagyon is. Apple-n kivül a másik gyártó aki képes rávenni, hogy nélkülözzem az észérveket,ha a termékeikről van szó. Mit tesz egy jó designer, ugye...:D

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#15) k. válasza Nyugdíjas (#14) üzenetére

k.
(őstag)
LOGOUT blog

Dettó.Bár nincs apple cuccom-nincs még tervben- de ők is khmm szal desingban nem alkotnak unalmasat.

DANSZ!!

(#16) Xero válasza orbano (#10) üzenetére

Xero
(őstag)

Azért ez kicsit erős, annak fényében hogy Steve bácsiék találták ki a személyi számítógépet mint olyat! :D

Amúgy szép noti de igazán csinálhatták volna full HD-re is.

#import <Cocoa/Cocoa.h> - I'm still thinking different.

(#17) b05styp

b05styp
(tag)

hali!

Az miért van hogy ha bekapcsolom a gépet pár percig érzékeli a blu-ray meghajtót, utána meg nem látja. újra kell indítanom a gépet ahhoz hogy megint lássa...

kerestem firwmware-t a meghajtóhoz, talált olyan nevű meghajtóhoz, de hibát írt ki mikor megpróbáltam feltelepíteni.

segítsetek PLZ!

sms-ben válaszolok a leggyorsabban de privit is sokszor nézem egy nap. Előre nem küldök semmi, azért csinálok éles képeket hogy lásd a minőségét az eladó cuccaimnak.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.