Androidos Thanko okosdoboz a láthatáron

Az elsősorban kis méretű szórakoztatóelektronikai eszközeiről, kiegészítőiről ismert Thanko bejelentette, hogy piacra dob egy új, androidos dobozt, amellyel egyszerűen felokosítható egy tévé, vagy akár egy projektor is.

Thanko Android SmartTV Quad-core 4
Thanko Android SmartTV Quad-core 4 [+]

A HDMI 1.3 csatolóval ellátott készülékbe négymagos ARMv7 processzorrészt kapott, mely 1.6GHz-en üzemel. E mellé 2 GB DDR3 RAM és 4 GB adattárolásra szolgáló memória került. Amennyiben ez nem lenne elég, akkor a tárolókapacitás a beépített microSD kártyaolvasó segítségével tovább növelhető.

A beépített Wi-Fivel ellátott eszközön az Android 4.2.2 operációs rendszert fut, azaz letölthetők, és futtathatók rajta különféle androidos alkalmazások. De persze azért azt figyelembe kell venni, hogy ezek jó részét érintőképernyős eszközre optimalizálták, tehát egy projektoron vagy tévén nem feltétlenül használhatók megfelelően. A termék rendelkezik előre telepített médialejátszóval, amely az MPG 1/2/4, WMV 7/8/9 (VC1), ASF, 2014 4 / H 263, MP4, FLV, 3GPP, MOV, MKV, RM / RMVB, TS, M2TS, DIVX / XVID, AVI és DAT típusú videók, OGG, M4A, MID, MP3, WAV, AMR, WMA, FLAC, RA, AAC formátumú hanganyagok, illetve BMP, JPG, PNG és GIF képek kezelésére képes. A 6,7 centiméter magas, 24,2 centiméter széles és 17 centiméter mély újdonság súlya 180 gramm, tehát viszonylag egyszerűen mozdítható, ára 185 dollár körül alakul.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés