Térbeli hangzást a 3D mellé!

Legutóbb bemutatott újdonságain túl egy 2.1-es készlettel is előáll a Logitech. A Speaker System Z623 egy THX minősítéssel ellátott, 200 wattos (RMS) teljesítményű hangrendszer. A mélynyomóban egy 7”-es hangszóró dolgozik, a hangerő- és hangszínszabályzók pedig a jobboldali szatellitre kerültek. A termék megfelelő lehet PC-k, játékkonzolok, tévék, DVD-lejátszók vagy éppen digitális zenelejátszók kiegészítőjeként. A Logitech Speaker System Z623 forgalmazása a következő hónapban kezdődik, az ára pedig 150 dollár körül lesz.

Logitech Speaker System Z623 [+]
Logitech Speaker System Z623 [+]

Az Antec is egy 2.1-es hangrendszerrel jelentkezett. A Soundscience Rockus 3D-t a gyártó az egyre népszerűbb 3D-s megjelenítés mellé ajánlja a térbeli auditív élményt érdekében. Az ennek megfelelő hangvisszaadási képességekkel rendelkező Rockus 3D anodizált alumíniumból készült burkolatú szatellit egységekkel, és aktív mélynyomóval rendelkezik. A termék két funkciós, így 3D módban játékokhoz, filmekhez használható, míg ezt kikapcsolva zenehallgatáshoz lesz ideális. A megjelenés az ősz folyamán várható, az ajánlott fogyasztói ára 250 dollár körül lehet.

Antec Soundscience Rockus 3D [+]
Antec Soundscience Rockus 3D [+]

A Corsair a Gaming Audio Series HS1 fejhallgatójának érkezését jelentette be. A párnázott pántos készülék 50 mm-es hangszórókkal rendelkezik, ami jobb hangvisszaadást biztosít, a fül körüli kör alakú párna pedig a környezeti zajok kiszűrésében segít. A tervezők a Dolby Headphone technológiával is ellátták a terméket, ami virtuális 7.1-es hangzás előállítására képes. A vezetékén található hangerőszabályzó is, mikrofonja pedig zajszűrős. Az árazás és megjelenés pontos dátuma még nem derült ki.

Corsair Gaming Audio Series HS1 [+]
Corsair Gaming Audio Series HS1 [+]

A Creative Labs is a játékosokat vette célba a Sound Blaster Tactic 3D Alpha és Sigma fejhallgatóival, amik ugyancsak térhangzású készülékek. Az 5.1-es és 7.1-es szimulációra is képes eszközök a THX TruSound technológiát használják, ami különféle hangzásjavító funkciókat foglal magában. Az Alphában 40, míg a Sigmában 50 mm-es hangszórók találhatók, ráadásul az utóbbi modell mikrofonja zajszűrős, illetve acélvázas fejpánttal is rendelkezik. A Creative Sound Blaster Tactic 3D Alpha és Sigma fejhallgatók szeptembertől leszek kaphatóak 60 és 90 dollárért.

Creative Sound Blaster Tactic 3D Alpha és Sigma [+]
Creative Sound Blaster Tactic 3D Alpha és Sigma [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés