Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Kiki18

Kiki18
(senior tag)

Ígéretes anyagok.De ezentúl mi lesz még 3D?Még 5 év és a billentyűzet is kivetített,3D-s lesz.

B. Krisztián | Ha az élet ellen fordulsz,és sikerrel jársz,több leszel,mint Isten ( 06302480428 )

(#2) Rolesz92 válasza Kiki18 (#1) üzenetére

Rolesz92
(kvázi-tag)

5 év múlva még billentyűzet? ne röhögtess...

Samsung Galaxy S

(#3) DBob

DBob
(őstag)
LOGOUT blog

Azon gondolkodám, mi a francért erőltetjük az angolszász mértékegységeket...

DBob eladó dolgai -> http://href.hu/x/bb0p

(#4) szombatitomi

szombatitomi
(senior tag)
LOGOUT blog

THX minősítés :Y Akkor csak tudhat ez valamit.

"A gépnek nincsen múltja, sem hiedelmei. Csak alkatrészei vannak neki." _________________http://flickr.com/photos/szombatitomi/________________

(#5) dudika10 válasza szombatitomi (#4) üzenetére

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A z2300 is megkapta aztán...
Bemegy a Logiteches emberke a THX boltba és azt mondja, hogy "20.000 darab THX matricát kérnék szépen", ez sajnos így működik. :(

Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

(#6) Franco9 válasza Rolesz92 (#2) üzenetére

Franco9
(kvázi-tag)

Ne b@ssz fel Pc gémeket nem lehet érintőképernyőn nyomni bmeg nemtom mi a fasznak kell ilyen ökörségeket írni ám meg én maradok a jó öreg billentyűzetnél.
De ha így gondolkodsz akk 5év mulva monitor se lesz majd szépen elképzelsz magadnak mindent :DDD :DDD :DDD :DDD

(#7) Recon666 válasza dudika10 (#5) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát igen ,egy ilyen matricától csodát ne várjunk ilyen árkategóriában, ilyen méretben, ara 200w rms-re nagyon kíváncsi lennék :)

[ Szerkesztve ]

(#8) eclipse006

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

200W RMS, na nem már, szerintem egy 0-ával több került oda. :DDD
Az Antec viszont tetszetős darab.

https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

(#9) Recon666 válasza eclipse006 (#8) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is nagyon erre hajlok. :DDD

(#10) eclipse006 válasza Recon666 (#9) üzenetére

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

Ha már ránézek a kis szatleitekre, nem saccolok 7w+7w-nál többet,de inkább tévedjek.+ a 7 colos mélynyomó,max 15 w-os lehet. De nelegyen igazam:B

(#11) schawo

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

THX :U
200W RMS :U
3D füles :U

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#12) popp

popp
(fanatikus tag)

Szép áraik vannak ezeknek a 2.1-eknek. A logitech is lesz vagy 50k.. :(

"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."

(#13) ViTaZi válasza eclipse006 (#8) üzenetére

ViTaZi
(senior tag)

Logitech z-2300-a van öcsémnek és hát elég rendesen mozognak az ablakok. Az más kérdés h a szobában sem nem lehet megmaradni ha rendesen nyomatja. :P Logitech igen is minőségi termékeket ad ki! efelől nincs kétség.

braner00 kerüljétek!

(#14) PuMbA válasza eclipse006 (#8) üzenetére

PuMbA
(PH! addikt)

Szerintem is egy 0-val több került oda, mert 2x25W névleges simán leszólja. :DDD

ViTaZi: az, hogy erős a mély nem jelent semmit. A szatelitek meg egy nullák, nekem egy sima énekhang is megrezegteti az asztalt, ezek a szatelitek meg a levegőt is nehezen mozgatják. Ahogy egy CNET-es írásban leírják: a Z-2300 egy utcán guruló "gettómobilba" való cucc. :)) :C

[ Szerkesztve ]

Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr.

(#15) Recon666 válasza ViTaZi (#13) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az lehet, de hogy még még véletlenül sincs 200w rms az biztos. Ha ebben egy 200w rms leadó erősítő lenne akkor a logitech hangszóróit a falról kellene levakarni, a THX-es matricával együtt.

(#16) ViTaZi válasza Recon666 (#15) üzenetére

ViTaZi
(senior tag)

Ezt az újat nem tudom milyen de ez a Z-2300 nagyot szól és nagyon szépen. Haverom Z-5500 vett hát még odab@szosabb. Az én Z-5500-m is hamarosan érkezik ;]

[ Szerkesztve ]

braner00 kerüljétek!

(#17) popp válasza Recon666 (#15) üzenetére

popp
(fanatikus tag)

Haha, ez tetszik! ;]

"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."

(#18) PuMbA válasza Recon666 (#15) üzenetére

PuMbA
(PH! addikt)

:K :DDD Én befejeztem a fikázást, mert ez tényleg olyan, hogy aki nem hallott még jobbat azoknak ez a király. Én is azt hittem egy ideig, hogy a Z-2300 a menő, de jó lett volna, ha beszóltak volna nekem, mert legalább hamarabb megtudtam volna, hogy mekkora szar.

Sok a volna szó, de nem tudom rendesen átírni szóval marad így. :))

popp: +1

[ Szerkesztve ]

Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr.

(#19) Recon666 válasza ViTaZi (#16) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Esetleg a Z5500 van 200w rms, jó én is befejeztem, de ezek az adatok elég nagy kamuk.

[ Szerkesztve ]

(#20) lujó55

lujó55
(őstag)

Na ez kellett, mint egy falat kenyér!

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#21) leslieke

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Érdekes cuccok!

Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1

(#22) NLZ válasza PuMbA (#18) üzenetére

NLZ
(kvázi-tag)

Miért, ilyen kategóriában melyiket ajánlanád?

(#23) Recon666 válasza NLZ (#22) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ilyen kategóriában használtan Jamo Studio 180 hangfa [link]l+ egy jó minőségű használt erősítő: [link]

(#24) Srodney

Srodney
(senior tag)

7.1es füles,nem is rossz :Y :R :C

(#25) TeeBee73 válasza Kiki18 (#1) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

Ezt kb. 5 éve lehet kapni. :U

"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

(#26) zetecR válasza szombatitomi (#4) üzenetére

zetecR
(őstag)

Állítólag pont a THX-et nem lehet megvenni, csak kiérdemelni.

[ Szerkesztve ]

Aludni kell, anélkül meghalok.

(#27) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na, ezek aztán nagyon kellettek...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#28) L4D1K válasza NLZ (#22) üzenetére

L4D1K
(senior tag)

Például ezt [link]. Olcsóbb és jobb. Igaz ez "csak" 2x10W RMS, de garantáltan megver minden logi cuccot.

# ANTAL Tuning #

(#29) xeon.Szabi

xeon.Szabi
(fanatikus tag)

A Corsair füles jól néz ki és legalább nem bőr borítású a párnázása.

Diablo III BattleTag / xEon1337#2985

(#30) DMG válasza Kiki18 (#1) üzenetére

DMG
(fanatikus tag)

Lemaradtam valamiről? Azon csodálkozol, hogy léteznek 3D-s hangfalrendszerek? Vagy hogy 2 satelit szimulálja a 3D-t? Előbb volt mint a 3D-s kép, szóval most mi az újdonság?

A fülesek tetszenek be kéne szerezzek már egyet, de előbb egy igényes LowProfile hangkártya kéne. :U

Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.

(#31) PuMbA válasza Recon666 (#19) üzenetére

PuMbA
(PH! addikt)

A Logitech marketingesei nagyon jók, ezért uralják a PC-s hangfalpiacot. Még azt is bemesélik, hogy zenére kiváló:
"For DVD aficionados, music enthusiasts and hardcore gamers, the Z623 system delivers powerful audio for your room. And with THX certification, you know you’re getting the best."

És, hogy 400 tesztet végeztek el rajta:
"To get you totally immersed in your audio, the Logitech Z623 speakers are THX Certified and professionally engineered to recreate the tonal balance of whatever you’re listening to. To qualify for THX certification, the two-satellite-and-subwoofer Z623 speaker system has to meet strict performance standards. Logitech engineers have worked closely with THX, conducting more than 400 acoustic and electrical bench tests covering frequency response, power output, distortion, noise and overall performance."

És még ennyi kemény munka sem lett elég, hogy megverjenek hangminőségben egy 1982-es hangcuccot.

[ Szerkesztve ]

(#32) Gál István válasza PuMbA (#31) üzenetére

Gál István
(senior tag)
LOGOUT blog

Oké de azért más kategória. Helyén kell kezelni ezeket a műanyag egybeszetteket. Az viszont ha valaki hasonló árban ilyen f0startályt vesz az viszont megérdemli... Legyen esze és nézzen szét.

Szerk: logitechet soha nem vennék.

[ Szerkesztve ]

Monitor Audio Reference Silver 5 hangfalpár eladó teljesen újszerű állapotban, minden tartozékával! 109.000

(#33) Runo válasza Rolesz92 (#2) üzenetére

Runo
(őstag)

Már hogyne lenne... most megyek és veszek 10 db-ot, én nyugdíjjasan is billentyűzettel akarok CS-ni :DDD

[ Szerkesztve ]

(#34) Ijk

Ijk
(PH! kedvence)

Tiszta szerencse, hogy a sztereó is térbeli hangzást ad, így manapság mindenre rá lehet mondani:)

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#35) Recon666 válasza PuMbA (#31) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Erre a THX-es dologra csak annyit mondok, hogy sok más jobb minőségű studió monitor hangfal is megkaphatná, de azoknak nem kell ilyesmi az eladáshoz, a hangminőségről ne is beszéljünk.

[ Szerkesztve ]

(#36) dabadab válasza zetecR (#26) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"Állítólag pont a THX-et nem lehet megvenni, csak kiérdemelni."

Ez igazi a mozikra meg a rendes hazimozis komponensekre, a "multimedia" reszleg kivetel.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#37) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Mivel én a játékokat fejhalgatóval játszom, ezek érdekesek lehetnek, viszont kár, hogy nincs 15K-m darabonként, hogy kipróbálgassam melyik jön be igazán.

A 7.1 nem is annyira fontos, mondom ezt úgy, hogy még soha nem próbáltam ilyen fejhalgatót, úgyhogy lehet egy tesztjáték után megváltozna a véleményem, jelenleg inkább a minél jobb mély hang vibráció a fontos nekem.

(#38) PuMbA válasza Recon666 (#35) üzenetére

PuMbA
(PH! addikt)

Ja, de a Logitech is csinálhatna a 10-40k-s kategóriában egy 4db 2.0 hangfalból álló sorozatot és akkor valamivel jobb lenne a cég megítélése, de biztos kiszámolnak mindent a fejesek és jobban megéri nekik a rosszat eladni.

(#39) Recon666 válasza PuMbA (#38) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen sajnos ez így van, de még képesek ezekért a 2.1 hangfalakért 40-50k elkérni . :N

[ Szerkesztve ]

(#40) eclipse006 válasza ViTaZi (#13) üzenetére

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

Nem ismerem ezeket a logitech hangfalakat, de úgy egyáltalán a 2.1/5.1-es cuccokat, megelégszem a jó öreg sztereóval... De tény hogy ez a cucc nem képes 200 w-ra.

Ezt úgy általánosságba: "bírom" azokat a videókat, ahol az ilyen cuccokat bass testerrel próbálgatják, sőt amikor valakinek van egy jó rendszere és azt nézi hogy mennyire leng ki a membrán. kiráz tőle a hideg. :U

(#41) Recon666 válasza eclipse006 (#40) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ahogy olvasta olyan hibák is vannak ezeknél a rendszereknél, hogy a membrán nagyobb hangerőn annyira kimozdul, hogy bele ér a hangszórót védő rácsba,emiatt érdekes hangokat ad ki.

[ Szerkesztve ]

(#42) PuMbA válasza eclipse006 (#40) üzenetére

PuMbA
(PH! addikt)

Tényleg kemények az [ilyen] videók. Nézni is rossz. Ekkora kilengés mennyire árt a cuccnak?

[ Szerkesztve ]

(#43) Recon666 válasza PuMbA (#42) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha nem max hangerőn tolod neki, akkor nem lesz gond, de ha még torzít is mellé, akkor akadhatnak problémák, persze nem azonnal. :)

(#44) Duree

Duree
(PH! addikt)

Még sohasem hallottam 5.1 vagy 7.1 fülest igazából nem tudom elhinni,hogy megoldható ez a fajta térhatás ilyen kis helyen.Talán ki kellene egyszer próbálnom.

(#45) madgie

madgie
(VIP)

Volt 5.1-es Zalman fülesem, egy fabatkát nem ért, egy mezei Philips 3000 forintos füles százszor különbül szól, térhangzás meg egyáltalán nem olyan, mintha körbepakolnád magad pár jó kis fadobozos hangszóróval.

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#46) Recon666 válasza Duree (#44) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valamilyen szinten, biztos jó, ha nincs nagy szobád vagy panelban laksz, de csodára nem képes, azért egy jobb minőségű sztereó fejhallgatót nem adnék érte oda.

(#47) eclipse006 válasza PuMbA (#42) üzenetére

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem árt rendesen a hangfalnak, nem erre van tervezve, hogy forszírozzák a maximális kilengést... De akinek van ilyen cucca mondjuk és ezt teszi vele, meg is érdemli hogy tönkremenjen a hangfala, én csak a szerencsétlen sugárzót sajnálom. :(

Recon666: Ilyenről már hallottam én is, de ez szerintem csak extrém esetekben jön elő.

(#48) zetecR válasza dabadab (#36) üzenetére

zetecR
(őstag)

És ennek így mi értelme...???

Aludni kell, anélkül meghalok.

(#49) PuMbA válasza zetecR (#48) üzenetére

PuMbA
(PH! addikt)

Jön belőle a pénz és a szart is el lehet adni. Mindekinek megéri kivéve a vevőt.

(#50) Donor

Donor
(kvázi-tag)

Ezek a komerciális minősítések mint pl a THX , mind úgy lett kialakítva , hogy ha akarják belelehessen gyűrni bármit, és még ha akarod ki is mérik.

A 200W-ot is bár már leszokhatnának arról , hogy W-ban akarjanak hangnyomást mérni......... . De amúgy telefon hangszórótól nem kell várni a csodát.

Az hogy mekkora kitérése lehet egy hangszórónak a Thiele/Small paraméterek közül az Xmax határozza meg. Ha a kitérés a terhelés hatására nagyobb akkor előferdülhet hogy sérül a hangelszóró. Sok esetben mivel a mindenki a mélyekre gyúr nagy Xmax-ú drivereket használnak , mert azt növelni olcsóbb mint a membránfelületet....., viszont a legmélyebb -3dB-s pontja a rendszernek ennek növelésével nem lesz alacsonyabb , maximum hangosabb az adott frekimenetén. Viszont nagy Xmax-szú kis hangszóró felfüggesztése, membránanyaga jóval erősebb kel legyen , hogy kibirja a terhelést ha nem akkor jön a gyors halál és a torzítás hegyek.
Noh most ha viszont mindezek jók akkor lesz egy iszonyat hatalmas mozgótömegű hangszórónk. Itt jön a trükk lényege ami minket júzereket érdekel az a hangnyomás mértékegysége dB. Ha ebbe a hangszóróba belepumpálunk 1W-ot akkor az meg sem rezdül, számszerűsítve kb 81-85dB ami kevés. Tudni kell , hogy az emberi fül +3dB-t már dupla akkora hangerőnek érzékel.

http://en.wikipedia.org/wiki/Thiele/Small

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.