A design az rendben van de hallani jó lenne őket.....
Mondjuk engem igazán csak az "S362" érdekelne.
[ Szerkesztve ]
A teve egy olyan ló, amit a Microsoft tervezett.

A design az rendben van de hallani jó lenne őket.....
Mondjuk engem igazán csak az "S362" érdekelne.
[ Szerkesztve ]
A teve egy olyan ló, amit a Microsoft tervezett.

A 361 lehet, hogy jobb is pedig, eleve erősebbek a szatellitek. 40+2x18= 76watt
Az s362 pedig 50+2x12=74watt.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 955BE, 4GB Kingston HyperX DDR3, MSI R6870 Hawk, Samsung SyncMaster F2380M
sub-ok anyaga? mert mind műanyagnak látszik 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Az Arctic Sound S161-nak elég érdekes formája van, de biztos szépen szól mind... 
" míg a kés kisebb"
Két kisebb.
És fülhallgató kimenet van nem pedig bemenet.
Gyorsan átfutva a cikket ezek szemet szúrtak.
Hangszórók pedig nem igazán hoznak lázba.
Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg
(#6) Neovenator

Jesszus, de ízléstelenek egytől egyig...
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"

Baromira nem tetszik 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
+1
mind ronda...

Ezek hány pálcásak? 
Céllövöldében látni ilyeneket...
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

ha úgy szólnak, ahogy kinéznek, akkor csak a pittyegők és bummbummolók táborát gyarapítják,
bár az aktív hangrendszerek alapvetően persze erre készülnek, úgyhogy badarság többet várni tőlük, nem ezek lesznek a ritka kivételek 
[ Szerkesztve ]
Antec P182; ZM500-HP; ASUS M4A79TDe; AMD 965BE@3.7; Scythe Ninja2b; G.Skill 8GB@1866; ATI5850; 5.4TBHDD; MOMO; T.FlightX; G.EM500; Samsung 2443BW, PS42B450B1W; Yamaha RX-V663; Klipsch F/C/S-1

Nekem nem számít a forma, ha odabasz a hangminőség! A mostanit sem nagyon nézegetem. A mély, a számítógépasztal mellett csücsül, a másik kettő sugárzó pedig szépen beolvad:
- a külső merevlemezbe
- a telefonba
- virágtartó és sörösüveg.
Szóval csak akkor veszem észre, ha kell! 
[ Szerkesztve ]
Becsület-Tisztesség-Szeretet

"ha úgy szólnak, ahogy kinéznek, akkor csak a pittyegők és bummbummolók táborát gyarapítják,"
Biztos, hogy úgy szólnak. A szatelitekben van egy 5 centis hangszóró, a súlyúk meg vagy fél kiló lehet.
Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr.
Már Arctic-nál is próbálkoznak mindennel.
Ennyi pénzért már valamivel komolyabb ( Logitech, Creative) cuccokat lehet venni. 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

az Arctic Sound S361 tetszik bár műanyag dobozban ... 
20k körüli ár (mire ideér lesz az 25 is
) - hát nemtudom, hallani kellene
mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

amíg van lószar, addig van veréb is...másrészt a tömeg "zenei" igényét ezek is bőven kielégítik...ahol a lodzsitek meg a kreatív az etalon...

zenéről jobb nem is beszélni, inkább cod alatt legyen nagy puff, másokor megy cicergés - szerintem ennyi
egyszer régen én is bepróbálkoztam egy altec fx4021-el de azóta is itt porosodik a sarokban, nagyon kevés volt az is
Antec P182; ZM500-HP; ASUS M4A79TDe; AMD 965BE@3.7; Scythe Ninja2b; G.Skill 8GB@1866; ATI5850; 5.4TBHDD; MOMO; T.FlightX; G.EM500; Samsung 2443BW, PS42B450B1W; Yamaha RX-V663; Klipsch F/C/S-1

Kár ilyen cuccokkal elrontani az eddig hírnevet 
De ez nem csak a hangszórókra vonatkozik az újabban kijött baromságokra is...
Nagy tételben veszek hardvert pü-ben keress ha van valmid !!!Mielőtt hívsz írj üzit nem akarok keverést !!!

Egyetértek. Sosem értettem, hogy ha egy cég ért a hűtőgyártáshoz, mert az AC hűtői jók, akkor mi a náthásnak kezd el hangfalat meg gamer egeret gyártani? Könyörgöm, 5 centis hangszóró a fejhallgatómban van. Arról nem beszélve, hogy rondák. Tuti ebben van a profit (hazudtam amikor azt mondtam, nem értem, inkább azt kellett volna írjam: nem tetszik, de nem én vagyok a célközönség), de ez akkor is furcsa. Az AC a hűtők között azok közé a cégek közé tartozott, akik tényleg jó cuccokat árultak tök elfogadható áron. Milyen coolert lehetett venni a freezer64pro érában annyiért? Annál csendesebbet még most se nagyon, csak passzívat, szóval én azt a mentalitást láttam, hogy adjunk el tényleg jó terméket elfogadható áron, és viszik majd mint a cukrot, vitték is, amennyire a fórum alapján meg tudom ítélni. Oké hogy ezeket a hangszórókat látatlanban szidom árcédula nélkül, de egyszerűen nem hiszem el, hogy ezt kell csinálni.
szerk.: Van árcédula, ráadásul egész elfogadható. Ha e mellé tűrhető hang társul akkor oké, de akkor is ronda. (most hagyjuk, mi a tűrhető hang, valószínűleg egyik sem nekem készült, de az első tényleg olcsó, ha egy 2.0-s sarkiszámtechboltos 3ezer ft-os aktív speakerpárhoz képest érezhető javulás, akkor miért ne? (De akkor is gyártsanak inkább hűtőt....)
[ Szerkesztve ]
"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."