Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Gabboo

Gabboo
(tag)

Egész praktikus dolog lehet ez a vezetéknélküliség (csak táp kell neki). Először az jutott eszembe, hogy "ugyan már, mi értelme", aztán meggondoltam magam: ha pl zenét hallgatok, de közben kimegyek a ... oda ahova, és ott van egy ilyen D220W, nem kell abbahagynom/megszakítanom az adott számot. Szóval az ötlet tetszik, csak az ára magas (~38kHuf), de majd egyszer hátha... Addig marad a vezeték.
A halfülgetők közül a HQ-1600 tetszik, most egy hasonlóm van, csak az Philips.

--< Ha az élet csak citromot ad, csinálj belőle limonádét! >--

(#2) LW válasza Gabboo (#1) üzenetére

LW
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó nehezek lehetnek az akkus fejhallgatók. Az üvöltő hangfal a legpraktikusabb még mindig. :DDD

Még a sáladba is bele van írva, hogy 100% láma. - by Useless *** Kikapcsolom aztán ha bevág a nagymami wécépumpája, akkor meg nézegetek, hogy betojt a windóóz / Zotya21 *** http://picasaweb.google.hu/Reactorx2/

(#3) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az utolsó füles tetszik, bár kicsit sokallom az árát, így látatlanban.

A vezetéknélküliség elnyerte a tetszésem, de kíváncsi lennék nem megy-e bármi rovására a vezetékmentesség. A másik érzésem a meglepődöttség, hogy a 2.0-ás rendszert is el tudja már látni a vezeték nélküli technológia, hiszen itt már W-ról beszélünk, ami szerintem nagy dolog. :B

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#4) lujó55

lujó55
(őstag)

Hát, ha valamit hasznos dolognak tartok, az a vezetéknélküli hangfalrendszer. Mondjuk az ára borsos, de amikor szétpakolom mind az ötöt és a gyerek a rear komponenseket lerántja, mert átgázol a kábeleken akkor meggondolandó a dolog! :U

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#5) M@trixfan

M@trixfan
(őstag)

Nem tudom... A Creative sokkal jobb volt amikor a Cambridge Soundworks cuccait gyártotta. Megaworks és Gigaworks széria mégis meghatározott egy szintet.

twitter: MatrixfanLive

(#6) Sicilian válasza lujó55 (#4) üzenetére

Sicilian
(őstag)

Nekem nincs gondom a vezetékekkel, falba nem zavar senkit :DDD

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#7) Ste válasza Sicilian (#6) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Falban a kóbor áram sem zavar :)

True Success is Blonde

(#8) Gabboo válasza LW (#2) üzenetére

Gabboo
(tag)

Épp ezért van vezetékes fejhallgatóm a géphez a mikrohifi mellett.

(#9) VIPowER válasza bartucc (#3) üzenetére

VIPowER
(fanatikus tag)

Nem értelek, mi ezen a meglepő?
A hangfal nyilván hálózati tápról megy, abban meg van tartalék bőven.:)
Ilyen vezeték nélküli hangrendszert már én is készítettem vaterán vásárolt 3000ft-os mikrofonból, nem mondom hogy csúcsminőség volt, de egész hallgatható hangja volt.

(#10) Gabboo válasza Ste (#7) üzenetére

Gabboo
(tag)

Meg a Kóbor János se, ha már itt tartunk... ;)

(#11) bartucc válasza VIPowER (#9) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Élt bennem az a /téves/ képzet, hogy az energiát is vezeték nélkül kapják. 1-2W-nál el tudtam volna képzelni, de csak álom marad. :U

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#12) VIPowER válasza bartucc (#11) üzenetére

VIPowER
(fanatikus tag)

Na igen, sajnos ez Tesla-nak sem igazán jött össze.
Nem mintha sokat fejlődtünk volna azóta e téren.
A mai vezeték nélküli töltők hatásfoka is szégyen 10cm-ről.
Nagyon valószínű hogy ez az elképzelés még egy darabig (ahogy írtad is) álom marad.

(#13) rgranc

rgranc
(kvázi-tag)

Miért vevőegységről van mindenhol szó? Szerintem nem a hangszórók adnak (mint egy egér vagy billentyűzet), hanem pont fordítva...

(#14) madgie válasza lujó55 (#4) üzenetére

madgie
(VIP)

Kicsit hosszabb kábel, oszt elvezeted oldalt, meg a szekrény mögött, oszt a purgyé nem botlik el benne. Vagy ahogy már írták, a falba vele.

Egyébként itt én nem hiszek a vezeték nélküliségben, mármint úgy értem a mostani megoldásokkal hótt vérszegény lesz a hangzás. Kell a kábel, még.

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#15) Ijk

Ijk
(PH! kedvence)

Valószínűleg egy 3k-s szett is képes ennek a hangminőségét produkálni.
"A jó minőségű hangzásért a BassFlex technológia és az apr-X audiokodekek alkalmazása felel."
Ez pedig már csak hab a tortán.

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#16) smkb

smkb
(senior tag)

Merő érdeklődésből kérdezem a Creative miből él manapság? A hangkártyáik driverei gyalázatos hírnek örvendenek, a vásárlók inkább Asus hangártyák felé orintelódnak ma már, ha valami jobbra vágynak, mint az alaplapi... miből él a Creative?

(#17) Srodney

Srodney
(senior tag)

hát ezek az EMO-s kockás fülhallgatók gyalázatosak,szörnyű tragédia. :((( :(((
a kábelmentes hangszórók hiába praktikusak,ha marha drága...különbenis ki az aki megtalálja a tökéletes hangzást és utánna áthelyezi a hangszórókat?én nem pakolgatnám,fal mellett meg ellehet helyezni... :F :U

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.