Extra szoftverrel növeli a GeForce kártyák értékét az MSI

Az MSI bejelentette, hogy megegyezett a LoiLo vezetőivel, s ennek köszönhetően a GeForce kártyáik dobozában mostantól megtalálható lesz a Super LoiLoScope nevű szoftver 30 napos próbaverziója, mely egy CUDA platformra épülő videoszerkesztő alkalmazás. A program legnagyobb előnye, hogy a számításokat a grafikus processzor végzi el, így a videók szerkesztése számottevően gyorsabban végezhető el a központi processzor teljesítményét kamatoztató szoftverekkel szemben.

A Super LoiLoScope támogatja a H.264 szabványú videók dekódolását, továbbá képes szerkeszteni az MP4, IPod, AVCHD és Blu-ray formátumú állományokat. A fejlesztők szerint a termék használata a leegyszerűsített felhasználói felületnek köszönhetően rendkívül könnyen elsajátítható. Egyes GeForce modellek dual stream dekódolóval vannak felvértezve, amit a program képes kihasználni, így két videó egyszerre történő lejátszása is kivitelezhető.

A Super LoiLoScope programból létezik egy LoiLoTouch verzió is, melynek segítségével a videók szerkesztése az esetleges érintőképernyővel is lehetségessé válik, ám ehhez a szolgáltatáshoz minimum Windows 7 Home Premium operációs rendszer szükséges. A 30 napos próba lejárta után az előbbi szoftver 88, míg az utóbbi 118 dolláros áron vásárolható meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés