Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Miről maradtam le:
Grand Theft Auto IV: Episodes from Liberty City???

A többi részét az újjításoknak örömel hallom, hazaérek kipróbálom mindenképpen.

Family Guy Online - Closed Beta

(#2) bacsis

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én felraktam a 6800 ultra SLI-m mellé de a GTA4 most is ugyanúgy nem gyorsult egy grammot sem a második kártyától mint ahogy a korábbi driverekkel sem :(

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

(#3) House M.D

House M.D
(kvázi-tag)

Na ez megér egy próbát bár csodára nemkell számitani :)

"A zenészek nem mennek nyugdíjba, egyszerűen abbahagyják, ha már nincs bennük több zene." /Louis Amstrong/

(#4) CoolMan81

CoolMan81
(őstag)

Én a 197.13 béta drivert használom minden gond nélkül, érdemes lecserélnem a 197.13 WHQL-ra? :F

(#5) Enton válasza CoolMan81 (#4) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

HA minden gond nélkül használod 1-2 hete(azt nemírtad mióta), és csak játszani és filmetnézni meg netezni használod a gépet, akkor felesleges.
Ha van kedved megnézegetheted hogy mi a különbség, de egetverő gyorsulást sehol nem fogsz tapasztalni.

Family Guy Online - Closed Beta

(#6) CoolMan81 válasza Enton (#5) üzenetére

CoolMan81
(őstag)

kb egy hete használom, főleg game (BFBC2, BF2142) meg net, néha film.
Akkor asszem egyenlőre marad.
Köszi :R

(#7) Himym

Himym
(senior tag)

Semmi nem szoltam elolvastam és rájöttem. :R

[ Szerkesztve ]

(#8) mmdms

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

Felraktam, azóta többször újraindítottam a gépet, és kábé 3-4 szer lassabban indul el. :F

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#9) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Én a 191.07WHQL-t hazsnálom, érdemes cserélni?

(#10) huskydog17

huskydog17
(senior tag)
LOGOUT blog

Én is a 191.07-est használom. Leginkább az érdekelne, hogy az új driver-el lehet-e már játszani a Tomb Raider Underworld-el Geforce 6/7 esetén.

The Stars Were Mine!

(#11) gabor85 válasza Enton (#1) üzenetére

gabor85
(őstag)
LOGOUT blog

Jaja, jön a PC-s változat :D

http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account /// http://logout.hu/bejegyzes/csz_2/filmzenek/hsz_1-200.html Filmzenék by csƵ - írjatok ti is!

(#12) Don't Panic

Don't Panic
(fanatikus tag)

nekem az új driver produkált filmnézés(MPC.) közben szaggatást , tekerésnél és igen nagy CPU használatot , a régebbire visszatérve ez a probléma megszűnt

(#13) JoolsNOS

JoolsNOS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elég sokáig tartott kijavítani a hibát... (bár nálam nem okozott gondot)

Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D

(#14) Pyzoo

Pyzoo
(tag)

Sziasztok!
Akkor most a 197.25-ös driver-el mi a helyzet? Release notes szerin a 197.13 hibáit javítja :)
Most akkor hogy is van ez? 197.25_beta

A teve egy olyan ló, amit a Microsoft tervezett.

(#15) Colos1 válasza Pyzoo (#14) üzenetére

Colos1
(senior tag)

Kiadták a 197.17 -et, mint WHQL candidate (jelölt) drivert. De ezt a minősítést nem kapta meg, mert a Microsoftnál megbukott. A 197.25 beta tartalmazza a javítást, és a sikeres whql teszt után maradt 197.17. Ennek az az oka, hogy ha az nvidia kiad egy drivert WHQL minősítésre jelölve, de megbukik, akkor a javítás után marad az eredeti jelölés. Ezt mi normális esetben nem szoktuk látni, most csak azért volt tapasztalható, mert a múltkori hiba miatt siettették a kiadást, és elérhetővé tették a drivert a WHQL teszt előtt. Ilyen már régebben is volt.

Aki úgy véli, hogy nem lehet valamit megcsinálni, legalább ne gátolja azt, aki éppen csinálja.

(#16) woland_y2k

woland_y2k
(PH! nagyúr)

Azért azok a teljesítményben érzékelt növekedés adatok nagyon durvák. Akár 30%-os gyorsulás? :Y Valaki tapasztalt ilyent akár a mostani, akár az előző drivereknél?

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#17) whiz válasza woland_y2k (#16) üzenetére

whiz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Kérdés, hogy mihez képest +30%?

Egy jó hacker nem kéri le a napot!

(#18) woland_y2k válasza whiz (#17) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

Bár a cikkben nem szerepel, de gondolom az előző driver alatt nyújtott teljesítményhez képest.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#19) whiz válasza woland_y2k (#18) üzenetére

whiz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Azé' kérdeztem, mert nV-nél többször is volt már úgy, hogy nem az előző driverhez képesti sebességnövekedést írták, aztán így jöttek ki mókás számok.

Egy jó hacker nem kéri le a napot!

(#20) woland_y2k válasza whiz (#19) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

"Increases performance in several PC games from v196.21 WHQL."
Hivatalos tájékoztatóból, szóval akkor ezek szerint az előzőhöz képest.

(#21) ricsy888

ricsy888
(senior tag)
LOGOUT blog

Kijavíthatták már azt a hibát ,hogy W7 alatt a Digital Vibrance-t minden indításnál 0-ra rakja?
Nagyon idegesítő, hogy e miatt kell régi drivert használni. :W

[ Szerkesztve ]

Steam: rics0128 || Origin: rics88

(#22) woland_y2k válasza ricsy888 (#21) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

Megkérdezhetem, hogy miért használod? Én úgy tudtam, hogy a digital vibrance a kontrasztba és a gammába is belenyúl és kevesebb színt tud így megjeleníteni a monitor.

(#23) ricsy888 válasza woland_y2k (#22) üzenetére

ricsy888
(senior tag)
LOGOUT blog

Pont, hogy jóval élénkebbek a színek, erőteljesebbek. Ezért is használom.

Steam: rics0128 || Origin: rics88

(#24) woland_y2k válasza ricsy888 (#23) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

Értem. Közben megnéztem, nálam egy újraindítás után nem állította vissza nullára (Windows 7 x64 Ultimate).

[ Szerkesztve ]

(#25) vakond5

vakond5
(kvázi-tag)

Sokszor írja az nvidia hogy ennyi meg annyi %-kal nőtt bizonyos játékokban egy gpu-nál, illetve több gpu-nál a teljesítmény, de szerintem nem igaz..pl a 197.13-ra írja hogy Crysis Warhead-nél egy gpu-nál 13%, többnél pedig 30. Érdekes.. :Y

Earphones in. Volume up. Ignore the world. ♥                                             - http://www.gepigeny.hu/usercomp.php?comp=1848

(#26) xXmartXx válasza Enton (#1) üzenetére

xXmartXx
(kvázi-tag)

milyet érdemes vennI?

Üdv. xXmartXx

(#27) ZBO

ZBO
(tag)

Mondjatok már tippet, hogy tegyem fel ezt az új drivert az Acer notebookra, mert 2 vga van benne: egy intel chipset a szerényebb/takarékosabb módban, és van egy GF 130M a játékokhoz. Nem akar települni, mert (szerinte) nem való hozzá. még mindig a 185.85 számú van rajta ami a rejtett partícióról települt anno.
Köszi a segítséget.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.