Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

sweeeet :))

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#2) sagesz93

sagesz93
(PH! addikt)

Értelme?
Szerintem nem sok, semmi forradalmi újítás.

(#3) juliabrilke válasza sagesz93 (#2) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Egy lépéssel közelebb ahhoz, hogy megmentsd a bolygódat. :D

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#4) sid.:Rc211v

sid.:Rc211v
(senior tag)

..má megin a g92 :D

-XFX-

(#5) - = Zk = - válasza juliabrilke (#3) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

sztem max egy fél tyúklépés csak :))

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#6) Quan-Chi válasza sid.:Rc211v (#4) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

nem bántani a G92-est ... szerintem hibátlan fejlesztés! igaz már kicsit idejét múlt de átlagos felhasználót remekül kiszolgál ( pl. engem) nem túl rég cseréltem le a 8800GS -t 9800GT-re és nagyon jó ez a kis plusz teljesítmény ... de közbe rájöttem hogy GTS250DK -t kellett volna venni ...

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#7) mmdms

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

Én személy szerint a Twin Frozr-t elfogadnám, elég magas órajelek, jó hűtő, jó kártya. gtxem helyett fogyasztásban jobb lenne, ugyanazzal a teljesítménnyel. De persze csakis használtan! :D

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#8) emmm

emmm
(senior tag)

Ezt a rókát hova nyúzzák még? :U

(#9) P00By válasza juliabrilke (#3) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Egy egésszel? :F :Y :D

(#10) - = Zk = - válasza Quan-Chi (#6) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ez igaz. de le fogod cserélni ez miatt a mostani kártyádat erre a friss ropogós "green edisün" verzióra?... ;)

(#11) radírfej

radírfej
(senior tag)

ár kérdése minden.

a 9800gt-nél a green változatok a mai napig igen jó ár /érték aránnyal kelletik magukat, nem beszélve, hogy kevesebbet esznek, mint a 4xxx széria nem egy tagja...

másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.

(#12) - = Zk = - válasza radírfej (#11) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

de biztos nem vennék " már elavult"(?) kártyát...pláne, ha még az első időkben sikerült vennem a 98GT-ből :))
mostmeg már nem sok értelme van/volna....

(#13) sid.:Rc211v válasza Quan-Chi (#6) üzenetére

sid.:Rc211v
(senior tag)

Nem bántani akartam isten ments! Hiszen nekem is az van..Teljes elégedettséggel használom..Nagyon sok játékot szépen visz..+jó tuning potenciál..

-XFX-

(#14) juliabrilke válasza P00By (#9) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Szépen apránként kell elkezdeni. :DDD

Kis lépésekben. :K

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#15) - = Zk = - válasza juliabrilke (#14) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

rohanó világunkban akad még vki, aki kis lépésekben gondolkodik?.... ;)

(#16) Robi BALBOA válasza juliabrilke (#14) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

g92 :DDD

Majd évek múlva is az lesz, hogy g92 átültetve 28nm-es gyártás tehnológiára és a marketing az lesz, hogy alacsony fogyasztás, jó tuningolhatóság a 28nm-es gyártás tehnológiának köszönhetően és ki ad az Nv egy közleményt, hogy a Dx11 (és addigra már lehet, hogy lesz Dx12 is) nem kell semmi haszna! :D

Minden tiszteletem a g80 és a g92-é de hagyák már békében nyugodni szegényt.

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#17) daa-raa

daa-raa
(MODERÁTOR)

Esetleg egy GF2 Ultra Green Edition-t nem akarnak kiadni?

Si vis pacem, para bellum.

(#18) - = Zk = - válasza daa-raa (#17) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hány Fradista szívét dobogtatná meg, édes istenem :C ;]

[ Szerkesztve ]

(#19) joshua7

joshua7
(PH! kedvence)

Ez valami elcseszettül szánalmas. Ráadásul az órajelet is visszaveszik már ~8800GTS 512 szintre, mert hogy 'green', lol...

Semper Fi

(#20) Picturemaker

Picturemaker
(senior tag)

A Twin Frozr, ha valóban kevesebbet fogyaszt és az ára normális, akkor még mindig jó választás lehet. Az órajelei teljesen normálisak, sőt a GPU és a Ram még egy picit a ref. felett van.

A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

(#21) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Mint egy falat kenyer :D

.::www.megadanceradio.hu::.

(#22) aero. válasza joshua7 (#19) üzenetére

aero.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jaja, ez szinte egy 8800GTS OC :)

az a nem mindegy, mert háromszor is eladják ugyanazt :(

[ Szerkesztve ]

http://pc-style.hu

(#23) TTomax

TTomax
(PH! kedvence)

pfffff......

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#24) Robi BALBOA válasza Devid_81 (#21) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

Énis mióta erre várok adom is el az "ideiglenes" 5870-es karimat és veszek egy ilyen karit milyen maggal is ja g92(nem jutott eszembe annyira friss még!)

g92 forever :R

[ Szerkesztve ]

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#25) g@bo válasza Robi BALBOA (#16) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

ha az intel a g92-őt rakta volna az új procijaiba, 32nm en.... azt azért elviselte volna a belem. ;)

jó a g92, de hogy az nvidia karácsonyra nem adott semmit a népnek.... elég gáz már a helyzet. :F

(#26) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Komolyan mondom itt legyen vége. :O

Az RV770 (pl. 4850) azért valamivel újabb fejlesztés, de legalább féléve le se szarja már senki, sőt az AMD próbálja kisöpörtetni az utolsó darabig a raktárakból is. Olyannyira, hogy szinte nem is lehet egyáltalán kapni már sehol.

Erre az NV, és egy két partnere még mindig a G92-őt variálja orrba szájba. Hagyják már úgy ahogy van, gyártsanak belőle annyit amennyit csak tudnak, de kérem szépen ne ilyenféle fejlesztésekre pazarolják már a bevételt ami van. Bár gondolom az MSI jól felmérte a piacot, a fejlesztés előtt. :U

Komolyan mondom itt legyen vége. :O

Téglával dobálóknak: Tudom, hogy nagyon jó a G92, tudom, hogy még ma is elég mindenre, tudom, hogy nagy dobás volt az NV-től, tudom, hogy nagyon über-brutál a cucc. na de akkor is...... :(((

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#27) Plazmacucci

Plazmacucci
(őstag)

aki másfél-két éve vett g92-t, most megint vehet :DDD nem gáz :P

(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!

(#28) Paul119

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azért a 8800 ultrával még most is el lehet játszogatni :K

(#29) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

pöff

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#30) MaSzKa

MaSzKa
(őstag)
LOGOUT blog

8799gts-t vajon kiadnak? :DDD

(#31) joshua7 válasza Paul119 (#28) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

Ezt meg tudom erősíteni. :)

Semper Fi

(#32) Robi BALBOA válasza g@bo (#25) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

Hát integrált vga-nak jó lenne az tuti! :K

Paul119: hát ezt én is elismerem és többre is nézem mint a g92 variánsokat, a 8800 ultra egy ízig-vérig "csúcs" vga. :R

[ Szerkesztve ]

(#33) hétalvó

hétalvó
(őstag)
LOGOUT blog

szerintem pedig nem kell meg sokkal jobb a g92-nel. mire? szinte minden elfut rajta szepen, lehet inkabb ez a siralmas, hogy nem kell tobb.
Ati-nal mindenki odavolt, hogy jujj ez bizony DX10.1 es mi hasznalta? Most pedig az jon, hogy DX11-es, de DX9 modban kell jatszani, hogy ertelmes sebesseggel menjen.

[ Szerkesztve ]

gyúrunk vazze

(#34) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mindenki azonnal vegyen belőlük minimum 10-et, ilyet még nem láttunk! Sosem volt! Új! ;] :DDD

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#35) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

nyilván ez a kártya nem azt a közönséget célozza akinek már alapból is van egy G92 csipes kártyája! hanem aki vesz egy közepes irodai gépet vagy épp egy AGP-s régi konfigot akar cserélni, esetleg egy régebbi PCIX -es konfigba cserélje a VGA-t , el se hiszitek de az ilyen kártyáknak nagy a keletje ! ugyanis a fejlettebb nyugat európai országokban az emberek oda figyelnek az ilyesmire, és ha van egy nagyon energia takarékos kártya meg van 1 másik aminek a teljesítménye 10%-al jobb de 2x annyit fogyaszt, akkor inkább megveszik a gyengébbet ! amúgy az Asus majdnem minden termékéhez ad olyan progit ami szabályozza az áramfelvételt , nekem ki is írja a gép hogy ha nem használom 14-15W körül fogyaszt, ha 100% terhelés mellett gyorsan lerakom tálcára az alkalmazást akkor olyan 250-300W körül ... :K

(#36) Solten válasza sid.:Rc211v (#4) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Sosem fogy el... :D

alba gu brath

(#37) Quan-Chi válasza Solten (#36) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

figyeljétek ki, az Ati is ontani fogja magából még a 4850-et jó darabig :K

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.