sztem tök fölösleges...
Tel. : 06/20 394 7855

sztem tök fölösleges...

Mi a f.sznak egy shareware? Ettől nagyobb az értéke? Ilyet bármikor letölt az ember.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
Hurrá 
IBM pöcökegerek | Intel Pentium matricák --> http://bit.ly/eLWpUo

Szerintem is marhaság ilyet becsomagolni mellé. Ez színtiszta reklám. Valószínűbb, hogy inkább az MSI kapott érte pénzt. 
http://www.flickr.com/photos/vtom/ ------------------ http://www.gyoripaintballse.hu
Ha odaadnák ingyen akkor azt mondanám még okés, de egy 30 napos cuccért nem fogok venni MSI terméket..
EU: RoCDaN.464 US: SkyMouz.183 ID: skymouz@gmail.com
Innen bárki megnövelheti a gépe értékét 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Lehet, hogy az MSI vissza akarja hozni azt a korszakot, amikor 10-12 cd-t adott a kártyáihoz.
Eladó 8 magos Opteron konfiguráció: http://hardverapro.hu/apro/8_magos_szerver_l1n64-sli_2xquad_opteron_8gb_memor/friss.html
Semmivel se növeli az értékét, ha 30 napos próbaverzió. 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
Egy 30 napos próbaverzió... nagyon megerőltették magukat. Nem néztem a szerzőt, de sejtem, hogy ki az és miért volt számára ez hírértékű. 
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

Hűűhaa!
Tuti GeForce-ot fogok venni ha a mostani Ati-m le fogom cserélni 
-Te megittad a szenteltvizet??? -Igen, és isteni volt!!!

Valahogy olyan érzésem van, lemaradt a cikk végéről a "(x)" jel. 
Anno a diamond(?) kártyám mellé kaptam egy nagyhalom 3D-s játékprogramot. Többségük olyan program volt, ami eredetileg 3D támogatás nélküli kártyára készült és a kártya gyártója írta/íratta át a kódot úgy, hogy támogasság a 3D-t is. (de lehet, hogy nem diamond volt, hanem Voodoo vagymi...)
...

"Az MSI bejelentette, hogy megegyezett a LoiLo vezetőivel, s ennek köszönhetően a GeForce kártyáik dobozában mostantól megtalálható lesz a Super LoiLoScope nevű szoftver 30 napos próbaverziója"
Egy ilyen megegyezés arról szól, hogy a szoftverfejlesztő fizet valamilyen módon a terméke népszerűsítéséért? Azért kérdezem, mert furán hangzik és nem értem.
Jobb ma egy túzok, mint holnap!

Ezek alapján akkor az is mekkora szemétség, hogy könyvet, törlőkendőt, CD-t, és átalakítót tesznek a dobozba, mert nekünk éppen nem kell.
Ettől semmivel sem lesz drágább a termék, és van akinek jól jön. Lehet, hogy megtetszik neki, és megveszi. Csak reklám az egész. Annyi, mint egy matrica a dobozon, csak ez lemezen jön.
Ha nem kell, kidobod.

nofene ettől jobb lesz nekik/nekünk 
Neked az lenne a legelfogadhatóbb öngyilkossági mód, ha leugranál az egódról az IQ-dra.

Itt az volt a kérdés, hogy ettől nő-e a kártya értéke, hogy értsd...
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Mondjuk ez az én szegénységi bizonyítványom, de most hallok először erről a szoftverről. 
Lehet, hogy jó, de egy 30 napos próba valami, egy fillérel sem ér többet nekem.
A 30 napos videókártyák mikor jönnek? 
True Success is Blonde

Nem, itt azon voltak többen felháborodva, hogy egy 30 napos próbaverziót mellékeltek a kártya mellé - amit mellesleg bárki ingyen letölthet - és ezt az évszázad merketingötleteként adják el. A törlőkendő pl teljes "értékű" ajándék, nem csak 30 napig törölhetsz vele.
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

Azért pofám leszakad, leglaább ne 30napos próba lenne, akkor megértem a felhajtást.
LOL!
Először a logó alapján azt hittem, hogy valami gyerekeknek szánt cucc lesz ez. Bár a 30 napos próbaverzió sem hawaii.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Sztem azt ne várjuk meg... 

Új kártya sehol, de az ajándék már megvan.
Hát már tényleg kezd nevetséges lenni ez a piac. Mintha néhány majomra bíznák az egészet. (Elnézést kérek a majmoktól a hasonlat miatt
)
Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

Egyébként emlékeztet az egész a magyar Chip Magazin című khm... sajtótermék sok évvel ezelőtti húzására: baromi nagy betűkkel hirdették, hogy teljes programok a CD-n/DVD-n. Aztán a hülye vevő sok évnyi kihagyás után puszta kíváncsiságból megvette, mire kiderült, hogy a teljes program valóban teljes, de csak 30 napig.
...
Mostmár tudom hogyan növeljem a PH aprón a használt vga-im értékét. Készítek egy driver CD-t és ráteszek tonnányi share/freeware programot így majd drágábbban bírom eladni 
Örüljünk gyerekek!!!
30 napig csak kihúzza a win is...
Utána meg újra rakjuk és kezdjük elölről. Én már nagyon várom a 60 esetleg a 180 napos win-t. Hátha nem kéne olyan sűrűn újra rakni.

Olyan kevés vagy, hogy téged még bruttósítani sem érdemes.
És ezt a kiváló teljesítményt hogy éred el? Még mindíg Win98-at használsz? Azt még megértem ha újrarakod 30 naponként.. 
De az XP/Vista/7 kombót már nehezen értem... és akkor még csak otthoni felhasználásról beszéltünk.
http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account /// http://logout.hu/bejegyzes/csz_2/filmzenek/hsz_1-200.html Filmzenék by csƵ - írjatok ti is!

Annyi videot szerkesztek mingyá veszek egy kártyát is hozzá...

Kicsit dramatizáltam a helyzetet. De mondjuk egy Ultimate verzióért kiadott 40 rugóért elvárhatná az ember hogy akár két évig is hiba nélkül menjen. Ennyit viszont csak ott szokott kibírni, ahol szinte nem is használják a gépet.
ufocsalad: Lehet viszont hogy nem csak a sebbeségben veri a cpu-t, hanem minőségben is. Persze az átlag User azt sem tudja hogy mi fán terem a videó konvertálás. Így nem hiszem hogy sokat eladnának csak emiatt a szoftver miatt. Az Ati-s oldalon nincs hasonló megoldás?
[ Szerkesztve ]
(#29) antikomcsi válasza 7Heads Drago (#28) üzenetére

Szerintem bármelyik rendszer kibírja, amelyiket nem észnélkűl használnak.
Az irodai gépünkre 2003-ban lett telepítve egy xp, és 2009 decemberben cseréltük win7-re, napi szinten volt használva 10-16 órát, délután játék is ment rajta rendesen, és ezen idő alatt túlélt egy alaplap+cpu cserét is.
Bármelyik "modern" oprendszerrel ki lehet húzni évekig, ha nincs user error.
Hurrá!
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501
De az a kérdés, hogy mennyivel? 
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| Bízzál Istenben, és mentsél rendszeresen! |Omnia => Omnia II => Omnia 7 with Mango:)

nekem is van pár olyan gépem amin az xp 3-4 éve megy szó nélkül napi 8-12órát, persze rendszergazdai jogok nélkül ugye! 
és furcsa módón nem lesz semmi baja, működik rendesen.
egyszer "kísérletként" visszaadtam a rendszergazdai jogot, ~ 2-3 hét után úgy megállt hogy boot után csak nézted a semmit, televolt trójaival, mindenféle telepített progimaradékkal,stbstb.

Még ha Windows -t vagy Photoshop -ot adnának hozzá aszondom oké. 
Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.
" Extra szoftverrel növeli a GeForce kártyák értékét az MSI"
Röhejesek, 30napos próbaverzióval kiszúrják az ember szemét. Akkor már adnának inkább egy játékot.
(#35) 7Heads Drago válasza antikomcsi (#29) üzenetére
Ehhez képest már kb 3-5 hónapon belül érzékelhető lassulás. Fél év után pedig szinte biztos hogy vannak meg nem magyarázható leállások, lefagyások. Persze ezek leginkább arra vezethetők vissza hogy a userek ész nélkül telepítenek mindent. Illetve a neten is mindenhova felmennek, letöltenek. 2-3 kodek csomagot felraknak egymásra. Attól hogy egy gép megy 6 évig egy winnel még nem biztos, hogy nem menne gyorsabban reinstalal.

Hát ez max a CUDA értékét növeli, hogy végre kiadnak vmi erre épülő programot. Bár sajna a logójából ítélve egy komolytalan gyerekjáték lesz.
Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy a komolyan NLE szoftverekbe miért nem képesek beépíteni a CUDA / Ati Stream technológiát.
Pl itt van a Power Producer, meg a Media Show Espresso... ami Ati Stream-os... Hát jónagy fos, komoly munkára egyik sem alkalmas.
Ott csücsül egy ilyen bivaly GPU mindenki gépében, erre a komoly programok, mint az AVID, Adobe Premier, vagy Sony Vegas képtelenek használni. De ebbe a ToiToi-ba meg a gagyi Power Producerbe meg be lehet építeni?
WTF 
[ Szerkesztve ]
Nem írom alá!

Photoshop is a profik kezébe mutat extra tulajdonságokat, ők tudják kihasználni (alapanyag is kelletik hozzá mondjuk), dehát azért gondolom ingyé mindeni használná mint az őrűlt. Bele lehet tanulni ebbe idővel, ez a jövő.
Igen jöhetne akár pár jó game is ajándékba pl. (valami márkásabb gyártó vagy nevesebb termék, az sem baj ha nem a legújabb) 
[ Szerkesztve ]
Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.
Nem akarom megmondani hogy mit dramatizálj túl, de itt elég egyí kis szikra a flémhez 
Amit már minden gyakorlottab user tud; az egész rendszer állapota függ a feltelepített fosságok arányától is (ala codec-pack..)
Témára visszatérve: átlagos 70 FPS-sel 47:57-alatt végeztem a Batman Begins MKV FullHD-mkv-> .mp4 (720*300) konvertálásával, 8800GT, nVidia Badaboom.
De nyelvet nem engedett változtatni...
Ergó kipróbálom ezt.
http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account /// http://logout.hu/bejegyzes/csz_2/filmzenek/hsz_1-200.html Filmzenék by csƵ - írjatok ti is!
Javítom a cikk címét:
"Extra szoftverrel csökkenti a GeForce kártyák értékét az MSI"
Ugyanis én fizetek azzal, hogy megnézem a szar shareware reklámot. Broáf.
Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!
ez a módszer növelheti a progran elterjedését + pénzt kapnak és nem adnak a reklámozásért ami elég nagy biznisz
és lesz 1-2 okos aki meg is fogja venni az ingyen letölthető s...rt
Aki felé még volna tarozásom: szuper-t@freemail.hu MSN címen elér... "Victory Loves Preparation" Betegség miatt Kórházban tartózkodtam, így kicsi türelmet kérek, Telefonon nem vagyok elérhető csak msn. !!!

Mire jó ilyen gyökérségekkel csökkenteni a PH!-s cikkek színvonalát, nem értem.
Az élet drága dolog, de az árban benne foglaltatik az évenkénti egyszeri Nap körüli utazás is.
A LoiLo fizetett, az MSI pedig kapott pénzt. Ugye nem gondolod, hogy az MSI ingyen csomagolt egy shareware szoftvert (termékminta) a termékéhez? Hacsak meg nem egyeztek az akvizícióról is. 
[ Szerkesztve ]
Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

Írni akart valami okosat, csak nem jött össze.

Hát ez semmit nem növel.
Legalábbis az értékét nem az biztos. 
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
fifti fifti nehog azt hidd h önzetlenül csinálja mind 2
Aki felé még volna tarozásom: szuper-t@freemail.hu MSN címen elér... "Victory Loves Preparation" Betegség miatt Kórházban tartózkodtam, így kicsi türelmet kérek, Telefonon nem vagyok elérhető csak msn. !!!
Semmi önzetlenség. A LoiLo reklámfelületet vásárolt a MSI dobozokon és CD-ken. Ennyi. Ez pont olyan mint egy vacak sampon termékminta egy vacak női magazinban.
dupla
[ Szerkesztve ]

Adják csak bátran, én nem bánom.
Jó lesz otthon poháralátétnek... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.