CES 2012: látványos, nagyméretű boomboxot mutatott be a Sony

A nagy teljesítményű, ám ennek ellenére viszonylag könnyen hordozható hangrendszerek, azaz a boomboxok az utóbbi években kezdtek visszaszivárogni a piacra. Persze a nyolcvanas évektől éltérően már nem kazetták pörögnek bennük, és ezzel párhuzamosan a teljesítményük is megnőtt.

Sony RDH-GTK33iP
Sony RDH-GTK33iP (forrás: Engadget)

Las Vegasban a CES-en a Sony is előállt egy ilyen eszközzel, egészen pontosan a Muteki termékcsaládba tartozó RDH-GTK33iP típusjelzésű darabbal. A viszonylag nagy modellbe a kornak megfelelően került egy dokkoló, amely a különféle Apple készülékek fogadására képes. Az amerikai piacon ez alapelvárás, de már láttunk olyan Sony lejátszót, amelybe a saját, Walkman vonalba tartozó termékekhez való dokkoló került. Idővel talán ilyen változat is a boltok polcaira kerül majd. Mindenesetre az USB portot erről sem spórolták le, így külső adattárolók, illetve médialejátszók is könnyen csatlakoztathatók hozzá.

Ellátták saját AM/FM tunerrel is, de a legnagyobb vonzereje a színes, villogó lámpái lehetnek. Ezek biztosan kiváló partikellékké teszik az eszközt, de azért remélhetőleg kikapcsolhatók. A termék 420 wattos kimeneti hangteljesítménye tiszteletet parancsoló, arról azonban nem szolgált információval a gyártó, hogy mikor és mennyiért lehet majd megvásárolni a boomboxot.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés