Seagate GoFlex Slim: a világ legvékonyabb hordozható HDD-je!

A Seagate büszkén jelentette be a GoFlex Slim névre keresztelt hordozható merevlemezt, mely a vállalat állítása szerint a világ legvékonyabb ilyen jellegű terméke. A 124 x 78 x 9 mm-es méret figyelembe véve ez az állítás valószínűleg igaz, hiszen az újdonság egy centiméternél is vékonyabb, ami a mobilitás szempontjából nagyon jó jel.


[+]

A feketére festett GoFlex Slim a belső szempontjából sem szégyenkezhet, mivel a 320 GB-os kapacitást kínáló tányér percenként 7200 fordulatot tesznek meg, vagyis a sebességgel sem lehet majd probléma. Már csak azért sem, mert terméket USB 3.0-s felületen keresztül lehet a PC-hez csatlakoztatni, továbbá jó hír, hogy az USB-n kívül külső áramforrásra sincs szüksége. A Seagate a szoftverekről is gondoskodik, így a csomag része a biztonsági másolatokról gondoskodó Dashboard program is.


[+]

A három év garanciával érkező hordozható merevlemez szállítása már megkezdődött, az ajánlott fogyasztói ára 100 dollár. Érdemes megjegyezni, hogy májusban érkezik a GoFlex Slim for Mac, ami a fentebb bemutatott HDD Apple termékekhez passzoló verziója lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés