Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) grc999

grc999
(tag)
LOGOUT blog

Az Armor típusból esetleg nem jön a közeljövőben valami "ráncfelvarráson" átesett, új változat? Mondjuk 7200-at pörgő merevlemezzel?

"Sometimes it is hard to decide which side of the fence to be on. But to straddle it will just make your balls hurt."

(#2) kerelo

kerelo
(senior tag)

Jó kis vinyók :K De esetleg a kék vagy rózsaszín színen kívül,lehetet volna még fekete és ezüst szín is. :K

Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

(#3) King Unique

King Unique
(őstag)

Csini a design :K ,hajrá "SP"... :D !
Na,mindeni beújít még vmit,végre lesz 1 TB is (16,6 mm vastágság nem is rossz),nem 750 GB-nál áll le tudományuk. :C Meg ízlésesebb maga a cucc,remélem a tokja is,nem mint a parasztvakító S10,jujj... :U
Bár ahogy nézem ez sem ütés-vízálló,akkor lenne igazán jó.Hát nem tudom :F ,pont most akarok 2,5" külsőt venni,erre mki beújít,érdemes várni egy picit.
EddigTranscend 25M3/H3P-vel szemeztem,az még ütésálló is...teszt is meggyőző. :K

(#4) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az eleganciáról más elképzeléseim vannak.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#5) King Unique válasza grc999 (#1) üzenetére

King Unique
(őstag)

Az jó lenne,5400 rpm-el is elég gyors (80-100 MB/s közt),7200-al valszeg még gyorsabb lenne. :K Bár samu S2 is 7200 rpm-es,de kb. 115 MB/s a vége...
Azért kár,h az SP utódok nem őrökölték meg az Armor-ok strapabíróságát,mert design ide.oda,az se utolsó szempont... :(

(#6) HXY

HXY
(őstag)
LOGOUT blog

A80-ból vennék 1TB-osat! Remélem, hogy az új Samsung-gal kiadják!

(#7) King Unique válasza HXY (#6) üzenetére

King Unique
(őstag)

Na az nagyon jó lenne :K ,de szerintem nem lesz belőle nagyobb :N ,sajna. :( (bár 750-esnél már új a csomagolás és "SP" felirat van rajta,hátha lesz újabb... :F )
S10,D10 is akkor lenne igazán zsír,ha ütés-vízálló lenne,akkor azonnal venném vmelyiket.
Transcend 25H3P 1 TB is ütésálló,usb3-as,csak elég bumfordi (21,5 mm vastag) és usb3 Y kábeles :(( ...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.