Ha ez a teszt szombaton jön ki és akkor olvasom akkor nem a Samsung F3-mat veszem meg rendszer alá hanem inkább a Seagate-et. 
Egyébként nagyon jó a teszt. 
Ha ez a teszt szombaton jön ki és akkor olvasom akkor nem a Samsung F3-mat veszem meg rendszer alá hanem inkább a Seagate-et. 
Egyébként nagyon jó a teszt. 
én mindig abban voltam h a legjobb vinyók a Western Digital műhelyéből jönnek ki...tévedtem

EVIL IS BACK!

Ez most nálam is megdőlt... 
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

Nekem ilyen Seagate 7200.12-es winyóm van. Már több mint egy éve ez muzsikál benne. Ezek szerint nem annyira gány.
Anno gondolkodtam, hogy majd leváltom egy Samu F3-ra de jobb is, hogy nem került rá sor.
Amúgy azt megint nem értem, hogy sikerült 30°C fokos környezeti hőmérsékletet összehozni mikor már alig van meleg. 
[ Szerkesztve ]

Csalódtam a Caviar Black merevlemezben. 
Orandum est, ut sit mens sana in corpore sano.
Fiúk,máskor a tápoknál is lehetne hangnyomás mérés ha megoldható?! 
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

Én egy 2 Terás alacsony fordulatúval szemezgetek, mert kezdem nagyon kinőni a mostanit. Eddig Samsung-ban gondolkodtam, de lehet, hogy Seaget- lesz belőle.
Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

Azért a Samsung se olyan rossz választás 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Azért azt vegyük figyelembe, hogy a 2 7200-as WD-nél nem 500-as a tányér. 
A cikkben is írják, az is elképzelhető, hogy egy 500-as példány a Seagate-nél is jobban teljesíthet (vagy nem). 

1 hete én is F3-akat vettem..,de nem csalódtam benne, halk,gyors, nem melegszik
wd3200aaks-eket cseréltem le, raid0-ban használtam mindkét "rendszert"
Valószínű ha elöbb jön a teszt meggondolom ettől függetlenül,hogy mit is veszek 
[ Szerkesztve ]

Seagete vinyóm volt 1,fura hangokat adott ki,odaadtam tesómnak,az meg mikor bekapcsolta a gépet,végigégette a tápcsati vezetékét,amin rajta volt,és el is égett a vinyón 1-2 icc,vagy mi.
A szervízbe aztmondták ez nem garanciális.("azóta csak seagete vinyót veszek"...
)
A samsung vinyóm,amit 2-3 éve vettem(asszem ilyen van),és azóta használom oprendszernek nagyon jó.
Vettem pár hónapja 1 green western digitalt,hát finoman szólva a béka segge alatt volt a teljesítménye a samsunghoz képest("azóta csak western vinyót veszek"...
)
Igaz,h van 1 több,mint 5-6 éves(vagy nemtu'om) ide-s samsung 160asom,amin sajna badsectorok vannak,és nemlehet javítani.Adathurcibálásra használom
Asszem maxtor vinyóm is van most már fél éve...(eddig nincs panasz rá).
De ismerőseim agyon dicsérik a western-t és én hiszek nekik...(csak úgy látszik az enyém nem volt gyors)... 
[ Szerkesztve ]
Zte blade és Skate tokok olcsón!

Ezt alá tudom támasztani. Bár én nem vagyok tesztlabor, de nekem 5k tányérral szerelt wd-m van
http://elektronika.vatera.hu/hi_fi_asztali_audiolejatszo/erosito_receiver/denon_2803_nagyvas_1592950391.html
3 Seagate HDD gazdája vagyok.

http://frostshock.eu/

Szerintem ezt így erős kijelenteni. Az 500-as Black (334-es tányérokkal!) nem muzsikált jól. Más lenne a helyzet más kapacitással (esetleg más tányérmérettel). Nekem 640-es Black-om és 640-es Blue-m is van, és gyorsak, tökéletesek.
Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

Nekem beváltak a Samuk, bár az elején idegenkedtem tőlük, persze lehet sebességben nem hoz annyit mindenben, mint a vetélytársak, de legalább stabil - van ami 3 éve töretlenül teljesít (persze ez majdnem 24/7ben értendő).
Seagate régen is jó volt, bár voltak gyerekbetegségek, WD-t meg már akkor is a sznobok vették...
" You know what capitalism is? Getting f*cked! "
Grat a teszthez, nagyon alapos, jól sikerült. De azért egy kérdés: Honnan a francból sikerült kéttányéros WD-ket szerezni? Lassan fél éve már, hogy egy vidéki(!) számtech boltban vettem egy 500-as WD Blue-t, és egytányérosat kaptam, de mint kiderült már akkoriban is rég egytányérosok voltak kaphatók nagyrészt.
Szvsz így a tesztben szerintem nem összehasonlítható a WD Blue másokkal, ugyanis nem a legfrissebb, most is kapható változat került tesztelésre.
[ Szerkesztve ]
"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

Pont a Samsung meg a WD között gondolkodtam, de akkor WD-t veszek rendszerlemeznek.

francba, nekem meg pont wd bule van 
azért remélem sokáig bírja
Ezt most nem értem mért nem jó az F3-as rendszervinyónak. Végigolvastam a tesztet, véletlenszerű i/o-ban sem marad le, nem hogy szekvenciálisban.
Jelöljétek be magatokat a TérkéPH!-en: http://ph.hangya.net/terkeph/
kölcsön tudod adni egy napra hogy leteszteljük?
[ Szerkesztve ]
a hivatalos disztributornál ilyenek vannak.

Én most adtam el a F3 Samsungomat mert a búgó hangját nem tudtam el viselni,és helyette vettem egy WD 500 GB kéket,és ég és föld hangilag a kettő,nem is halom a hangját a CM 690-ben.Nem értek egyet a tesztben mért adatokkal. 

Nekem Hitachi van, 2 is. teljesen meg vagyok elegedve veluk. Win 7 64 bit boot, boot racer-el atlagosan 42 masdoperc. Rendszer is arrol megy. Kifogastalan allapotban vannak. Nalam: nagyon ajanlott.
[ Szerkesztve ]
PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit
Ez így lol. Elég konkrétan keményen lemaradt sok helyen, ahol nem a szekvenciális írás/olvasás volt a nyerő...
Amúgy nekem is ilyen van. A korábbi 250-es Maxtorhoz képest kellemes a sebessége, de ezek szerint vehettem volna sokkal jobbat is. 
Total Fun Racing Club - http://bmwm1.ucoz.hu --- Sent from my keyBoard

Mivel ezt használom rendszernek így kicsit nehézkesen tudom kivenni. Na meg Debreceni vagyok. De ha nincs más megoldás megoldom.
http://elektronika.vatera.hu/hi_fi_asztali_audiolejatszo/erosito_receiver/denon_2803_nagyvas_1592950391.html

A tesztet nem a WD támogatta az tuti ![;]](/dl/s/v1.gif)
Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.
Nálam meg tök kussban van.
A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.
Raktárról maradhatott szerintem, kiskerben már csak egytányérosak vannak.
"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

Ott a pont!!! 
Nekem 2 aaks 640-es wd van raid-be és köszönik jól vannak és gyorsak is. Az akkori aaks-ek mennek egy ideje blue név alatt. Érdekes hogy a blue veri a black-et... 
izé
A teszt részletes, bár lehettek volna a típusok összeválogatásával körültekinthetőbbek.
Tényleg érdekes, h WD-ből 2 tányérosokkal hasonlítottak össze 1tányéros vetélytársakkal...
Viszont, ha azt nézem, hogy a kiskerekben egyaránt bent vannak még a 2 tányérosok is, az 1 tányérosok mellett, és a teljesen laikus vásárló szemszögét nézzük, akkor értem miért nem fordítottak több figyelmet a válogatásnak.
Nekem F3 HD502HJ-m van, és az SSD előtt az volt a rendszer vinyóm, anno azért esett rá a választás, mert fórumban utána olvasva ez volt az ésszerű döntés.
Biztos jobb teljesítményben pl. a seagate, de azt is figyelembe kell venni, hogy mennyi panasz volt rájuk....szerintem.
Dell U2311H :)

erdekes teszt. nem is gondoltam volna h a mostani arak mellett sokan vesznek 500G-s vinyot.
az en gepemben (htpc) ket 1T-s wd green van. a feladatnak tokeletesen megfelelnek, ha furgebb gepre lenne szuksegem ezexerint kene viszont bele valami gyorsabb meghajto, de az valszeg egy kicsi ssd lenne es kesz.
viszont a teszt magyarazat (lehet) arra h miert tapaszkodik fel olyan lassan a vindoz, mikor nem latszik megallas sehol, egyszeruen csak kicsit sokaig tart.
koszonjuk.
dodge charger - ford mustang - dodge challenger

Nekem meg ilyenem van,még régebbi WDC WD5000AAKS-22A7B2 asszem 125 GB.-os tányérokkal, már közel két éves.
"bár lehettek volna a típusok összeválogatásával körültekinthetőbbek."
Ha tudnád mennyit sírtam az 1tányéros WD-kért, de nem kaptunk.
Az volt az elsődleges kiszemeltem a tesztvinyó szerepére, de nem kaptunk. Végül a 7200.12 lett a befutó.

Nagyon jó kis teszt, pont aktuális, köszönöm! 

Nekem 4napja fulladt ki a caviar blue vinyóm 400 giga adattal
csak úgy kékhalált dobott és már nem is látja a gép.remélem megcsinálja az ismerős adatmentő srác.

Megkérdezhetem, hogy miért cserélted le a két db 320-as WD-t?
Nekem van egy kétéves példányom (szintén 3200AAKS), és - mivel amúgyis kell vinyót vennem - éppen azt tervezem, hogy veszek még egy ogyanolyat, és RAID0-ba kötöm őket.
Esetleg valami tapasztalatot írhatnál (akár privátba) hogy mennyivel lesz jobb/gyorsabb a rendszer a RAID0-val, az adott konkrét típusú vinyókkal.
Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!
Akkor a szándék meg volt 
Már hónapokkal ezelőtt olvastam, h valószínű raktársöprés miatt újra gyártásba kerültek a 2tányéros verziók, akkor a fórumban fel is hívták rá a figyelmet, nem gondoltam, h tényleg újból csak ezeket lehet majd kapni...érdekes.
Dell U2311H :)

és hogyhogy nem az 1TB-os vinyókat teszteltétek?
(Fél éve akartam gépet venni, végül csak vinyót vettem. Azóta szinte mindennek helyben maradt az ára, egyedül a vinyók ára esett durván.)
Egyébként tényleg alapos teszt. Nem gondoltam volna, hogy a sokat emlegetett F3 + Hita C mellett a Seagate elhúz.
[ Szerkesztve ]

Eddig nagyon samu párti voltam, maradok is fentartásokkal, de minden samu winyóm tökéletes volt.
WD-vel viszont picit pofára estem. Van egy terrás WD greenem. 100%os volt az állapota. Ment pár napot, csak Hd filmeket néztem róla (új tv DLNA-val
). Egyik nap gondolt egyet és lett rajta 18 egybefüggő szektorhiba... de mi a fenétől? 
Földelt konektor, a gépem szünetmentesre van kötve, Corsair tápom van, rázkódást nem kapott, hűmérséklete béka popója alatt.... Akkor mitől ugrott bele a szektorhiba 
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu
Nekem is az említett 7200.12-es szériás Seagate vinyóim vannak, az egyik a tesztelt 500GB-os a másik 1TB.
Az egyik már vásárlás után bad sectoros volt, a másikon pár hét múlva jött elő.
Mindkettőt kicserélték, azóta (már közel 1 éve) nem jött elő rajt gond szerencsére.
De kicsit meginogtam a Seagatek megbízhatóságában ezután, és a vinyó topicjában is írtak hasonlókat...

Attól még, hogy ebben a tesztben nem a WD-k lettek a legjobbak, nem feltétlenül rosszak azok sem. Nekem 2 db 250-es van, és mindkettő évek óta kiválóan, halkan és hűvösen üzemel.
Amúgy grat a teszthez!
--< Ha az élet csak citromot ad, csinálj belőle limonádét! >--
Én is a WD-t preferálom van itthon belőle vagy 3tb! Hamarosan azonban át veszek egy 500gb-os 2,5 is, melyet egy konzolba akarok berakni!
Németországban dolgozok, emailben keressetek! ★nézz szét a hegyek között: www.sikfo.try.hu ★ olbaidhun.blogspot.com

Hát seagatekről írták már páran hogy sok a hiba vele,eddig az F3 amit ajánlottak a topikba,így nem tudom mlyik lenne jobb.

Na azt hiszem, hogy ez az az eset amikor azt szokták mondani, hogy "kinek a pap, kinek a papné ..., nekem a lányuk".
De azt is lehetne mondani, hogy kinek milyen szerencséje van ..., mert például a "győztes" Seagate-ból volt egy de az eszméletlen rezonanciája és hangja miatt megváltam töle.
De a régebbi Seagate-kal is volt bajom, úgy hogy ha lehet kerülöm őket.
A WD-k se nálam se a fiaméknál se váltak be, lassúak és furca hangúak voltam, vettünk helyettük 2 db 500GB-os egytányéros Hitachi-t (HDS721050CLA362). A fiamé szuper csendes és elfogathatóan gyors volt, de az enyémet egy nap után vittem vissza az Aqua-ba cserélni ..., de mivel pont akkor hoztak vissza egy másikat ui-t is ezért kínomban, egy kicsit félve, inkább egy Samsung F3-at választottam.
És láss csodát, a samú HD502HJ nagyon csendes, nem rezonál, alig melegszik és lassúnak se mondhatom. Legalábbis nekem megfelelő a sebessége.
A fentiek miatt, és a fórumokon olvasható jó vélemények miatt, most egy samú F4 vételén töröm a fejem.
Ui:
Ja, és van egy nagyon régi 80GB-os samu-m is, csak szegény már lassú, meg egy 322GB-os F2-es is és mindkettő halk és hibátlan.

[ Szerkesztve ]
http://szjanos.atw.hu

Ejj ezt csinálhattátok volna egy hónappal korábban, azóta beszerezten két f3-at..bár az elődöknél azért gyorsabbak.
Mondjuk Seagatet se vennék, mióta bekebelezte a Maxtort..
[ Szerkesztve ]
Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!
Nekem is Hitachi-m van, tök ugyanez mint a tesztben. Azért ezt vettem, mert a "Milyen winchestert vegyek?" topikban erre mondták azt, hogy viszonylag gyors is, meg halk is. És hiába lassabb (kicsivel!), mint a konkurencia termékei, de legalább nem idegel ki semmilyen zúgás! 
"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

"Vettem pár hónapja 1 green western digitalt,hát finoman szólva a béka segge alatt volt a teljesítménye a samsunghoz képest"
Az nem a vinyó hibája, hogy nem tudod mit jelent a green a nevében..

Rendszernek még sok is, rossz nézni a sok üres helyet
Ha van máshol helyed adatot tárolni, akkor a mai árak mellett egy gyors 500-as lehet a legjobbválasztás..
Bár egy héttel korábban jött volna ez a teszt!
Egyébként rég vártam már vinyó tesztet, jó lett!!
www.keytar.hu - improve yourself
Nálam 2 db Hitachi 7k1000.C 500as is dolgozik a gépemben. Különböző szállítmányból valók (raid miatt szempont), de egyébként azonos típusúak minden szempontból. Ettől függetlenül mégsem egyforma sebességűek. Az egyik valamivel gyorsabb, cserébe a smart adatoknál látom, hogy kissé többet kell dolgoznia a hibajavító eljárásnak olvasás közben.
Próbáltam a halk és a gyors mód közti különbséget, annyira nem nagy és egyébként is egyformára van állítva mindkét winyó.
Van harmadiknak egy seagate 7200.11-es is a gépemben. Ezt gyártói garanciában kaptam vissza a bad sectorosodó / instabillá váló példány helyett. Öt év garis példány volt még, de a bolt eljátszotta a mostanában divatos adóelkerülés céljából való becsődölést (a nagykerjükkel együtt), úgyhogy magamnak kellett intéznem. Nagyon sok rosszat lehetett hallani a 11-es sorozatról, nagyon érzékenyek voltak a ki-be kapcsolásram, attól meghaltak. A 12es talán jobb, de azért csak óvatosan az adatokkal.
Na így ezzel a három winyóval szoftveres vegyes raid-ben egész jó teljesítményt nyújtanak. (2 hita raid1 particiókkal, plusz mindhárom egy raid0 -ba szervezett particióval)
[ Szerkesztve ]
Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD