Onkyo FR-N9NX: Felsőkategóriás mikro torony Japánból

Az Onkyo bejelentette, hogy augusztus elején piacra dobja legújabb FR-N9NX típusjelzésű otthoni mikro hifi rendszerét, amely az N7NX tuningolt változatának is tekinthető. A készülékház alumíniumból készült, amelynek köszönhetően az Onkyo szerint jelentősen sikerült csökkenteni a vibrációt.

Onkyo FR-N9NX
Onkyo FR-N9NX

Ma már egyre gyakoribb, hogy a gyártók lehagyják a CD-lejátszót, és csak egy Apple dokkolót, illetve USB portot helyeznek el a készülékeiken. Az mérnökök ez esetben azonban ragaszkodnak a tradíciókhoz, így az ezüst korongok kezelésére is képes ez a modell. A gyári lemezeken kívül természetesen elboldogul az írt/újraírtakkal is, sőt az MP3 és WMA fájlokat tartalmazó CD-k lejátszására is módot ad.

Onkyo FR-N9NX
Onkyo FR-N9NX

A már említett USB port innen sem maradhatott le, ezen keresztül csatlakoztatható hozzá mindenféle médialejátszó, sőt külső adattároló egységek is. Így lehetőség nyílik arra, hogy a CD lemezen található számokat MP3 formátumba konvertálja, sőt a rádióműsorok rögzítése is megoldott ily módon. Természetesen a dokkoló innen sem hiányozhat. Az Apple termékek fogadására képes ND-S10 nevű periféria opcionálisan megvásárolható mellé. Beépített rádió tunere 30 állomás adatainak eltárolására képes, és időzítőként is használható az integrált órának köszönhetően. Tömege 5,2 kilogramm, monokróm LCD kijelzője meglehetősen puritán, viszont illik a dizájnhoz. A 2x26 watt maximális kimeneti teljesítményt produkáló mikro torony ára egyelőre nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Onkyo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés