Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) peter9228

peter9228
(lelkes újonc)

Nekem így elsőre bejön, remélem az ára is jó lesz.

Milyen sivár az a kor, melyben könnyebb egy atomot szétrombolni, mint egy előítéletet!

(#2) Szab02 válasza peter9228 (#1) üzenetére

Szab02
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szép, de ára is szép lesz...

http://www.panoramio.com/user/szab02

(#3) Radványi

Radványi
(kvázi-tag)

Szerintem is jo de nem tudom mennyire van meg igeny ezekre, bar ha piacra dobjak biztos szukseg van ra.

(#4) M@cika

M@cika
(senior tag)

Hát így hasracsapásszerűen vagy 80ezerre saccolom az induló árat.

Nasit a kis fehér medvének!

(#5) ZP67

ZP67
(lelkes újonc)

Van még értelme DAB nélküli cuccot venni...? Vagy kétévente úgyis cseréljük? :(

(#6) karesz978

karesz978
(újonc)

Ez akkor lesz majd csak hír ha valaki belerak egy ilyen cuccba FLAC támogatást.

(#7) yakuza.tora válasza M@cika (#4) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Hát...lehet, hogy lesz az száz is! Annyira Apple kompatibilis... ;-)

Alléz Olympique de Marseille!

(#8) elefant válasza karesz978 (#6) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

igazad van. nem állna semmiből.

(#9) sti10p

sti10p
(senior tag)

Engem az érdekelne a "külső adattároló egységek"-et (gondolom HDD és pendrive) hogyan kezeli/játsza le róluk a zenét? Erről bővebben lehetne?

Ja most esett le hogy akkor ez sem tud FLAC-et, akkor már nem is érdekel, felejtős...

[ Szerkesztve ]

XY

(#10) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon jó kis torony, szép, minőségi munka.

(#11) bigBB

bigBB
(újonc)

Jól látom? Felül csak nem egy MD egység van?

"Acer Aspire 6530G"

(#12) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

onkyo?.. hm. vettem egy orion TV-t, dvd lejátszót, és egy 5.1-et. erre kiderűlt, hogy onkyo a trió. pff :C
viszont az 5.1 nekem elegendően szólt, pedig nem volt egy hűde nagy eresztés.

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#13) djculture

djculture
(PH! addikt)
LOGOUT blog

2*26w az aztán nagy teljesítmény,remélem ez még csak nem is szinusz adat hanem a szokásos zenei.

Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.

(#14) Pista0001 válasza bigBB (#11) üzenetére

Pista0001
(senior tag)

Nekem is az szúrt szemet, de csak megemlítették volna a cikkben. :U

Mostanában voltam MM-ben, unokatesóm ilyen mikrohifi rendszerekkel szemezett. Az ottani árak alapján ez úgy 150-200 ezer között lesz szerintem. Alapból 100e alatt nem volt Apple dokkolós jó nevű (Onkyo, Denon, stb), ez meg a dokkolósokon belül nem tűnik alapnak (a cikkben is említik hogy egy másik modell tuningolt változata).

A 2*26 wattról meg annyit hogy otthonra bőven elég. Nyilván nem 150 fős bulikra tervezték ezeket a kütyüket. Az MM-ben néhány próbált darabot föltekertünk kicsit, bőven elegendő a teljesítményük.

http://pc-style.hu/pista0001/ >*< A villamos energiával legjobban ellátott ország Magyarország. Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése pedig halálos...

(#15) kicsee válasza Pista0001 (#14) üzenetére

kicsee
(tag)

azt én értem, hogy drága, de van ennek létjogosultsága? Vagy ha nincs, akkor legalább legyen drága. :)

(#16) Elpresidente válasza bigBB (#11) üzenetére

Elpresidente
(kvázi-tag)

igen, az van benne. Bár mintha napokban lett volna hír, hogy leállnak az MD lejátszók gyártásával, igaz lemez még lesz egy darabig.

RS

(#17) litvitcsak.a

litvitcsak.a
(tag)

nekem ezekből a brand micro tornyokból a UPnP, DLNA támogatás és az internetes rádiók vétele hiányzik. Haladhatnának a korral.

[ Szerkesztve ]

iMac 27" | HTC Desire (MIUI rom) | facebook.com/anna.litvitcsak | foursquare.com/user/4521087

(#18) kicsee válasza litvitcsak.a (#17) üzenetére

kicsee
(tag)

igen ezeket én is hiányolom. Meg a projectort, a tv vevőt, a winchestert a ventillátort és a felsz*pó automatát is belőle.

:D :D

(#19) Sanci38 válasza litvitcsak.a (#17) üzenetére

Sanci38
(PH! kedvence)

Pedig Onkyoban régebbi katalógusban volt internetrádiót vevő készülék. 211 ezer volt alapból.
Ha kell akkor 100 körüli áron Onkyo TX-NR 509-ben már ezek megvannak. Csak fel kell hangfalazni dupla áron. :)

[ Szerkesztve ]

Minden érdekel, ami árammal működik... Na jó a 100-as izzó annyira nem.

(#20) Pista0001 válasza kicsee (#18) üzenetére

Pista0001
(senior tag)

Ventilátoros volt az MM-ban :P

http://pc-style.hu/pista0001/ >*< A villamos energiával legjobban ellátott ország Magyarország. Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése pedig halálos...

(#21) litvitcsak.a válasza kicsee (#18) üzenetére

litvitcsak.a
(tag)

Nem igazán értem a humorodat. Mi ebben a vicces? Esetleg nem tudod mit jelent ezek?

Egy sima cd lejátszónál ezek nem hiányoznának, de ebben az árkategóriában már illene hálózati média támogatás, a feleslegesen erőltetett MD helyett.

iMac 27" | HTC Desire (MIUI rom) | facebook.com/anna.litvitcsak | foursquare.com/user/4521087

(#22) kicsee válasza litvitcsak.a (#21) üzenetére

kicsee
(tag)

A hiba a te készülékedben lesz...
Tudom, hogy mik ezek a kifejezések. Egyszerűen nem látom létjogosultságát egy ilyen terméknek, attól függetlenül, hogy mi van benne vagy ki gyártotta. Egy jó erősítő +1pár hangfal + 1 számítógép (ami legyen akár asztali akár notebook) foobarral teljesen jó szolgálatot tesz mindenféle + kiadás nélkül

(#23) Sanci38 válasza kicsee (#22) üzenetére

Sanci38
(PH! kedvence)

Én viszont a másik fórumtársnak adok igazat.
MD helyett legalább internetes rádiók számára alkalmas tuner tehettek volna akár Wifivel,mivel volt már ilyen készüléke az Onkyonak pl.. UX1 személyében.Még inkább jól jönne egy USB-n flac,ape támogatás.

[ Szerkesztve ]

(#24) kicsee válasza Sanci38 (#23) üzenetére

kicsee
(tag)

Én értelek benneteket, hogy mire lenne szükség....
csak azt nem értem, hogy az egész készüléknek miért van létjogosultsága.

(#25) Sanci38 válasza kicsee (#24) üzenetére

Sanci38
(PH! kedvence)

Van aki jobban szeret zenét és/vagy rádiót hallgatni nappal,mintegy "háttérzenélni",vagy leülni fárasztó nap után kellemesen kikapcsolódni. Vagy nem akar sztereó+hangfalakra költeni,hanem megelégszik ilyen minden-egybe készülékkel.Legyen akár hölgy,vagy tinédzser az illető,őket sem vonzza se házimozi,se sztereó hallgatás varázsa,,és nem akar nagy dobozokat se állványt,hanem egy asztali készüléket,és ezen egyszerüen hallgatnák a kedvenceiket. Erre a célra sztem tökéletes választás.
Az MD-t én sem értem benne.

[ Szerkesztve ]

(#26) kicsee válasza Sanci38 (#25) üzenetére

kicsee
(tag)

Így értem. Végre egy értelmes magyarázat. :K

Mondjuk nekem egy Fischer Studio Standard erősítő és 2 felújított Videoton szolgáltatja a muzsikát a notebookkal

(#27) Pista0001 válasza Sanci38 (#23) üzenetére

Pista0001
(senior tag)

ha már egyszer volt ilyen készülék akkor minek még egy? :P

a minidisc amúgy piszok jó cucc, aki annak idején beruházott az örülhet egy ilyen eszköznek. tény hogy rétegcucc, de az online rádióhallgatás sem sokkal elterjedtebb (még) szerintem

(#28) Sanci38 válasza Pista0001 (#27) üzenetére

Sanci38
(PH! kedvence)

Én azért ha fogadni kellene,melyik lesz az elterjedtebb: MD vs netrádió,meglenne a tippem. :)
Én is használtam egy időben MD-t azután gyorsan tuladtam rajta (még 2004-ben).

(#29) litvitcsak.a válasza kicsee (#22) üzenetére

litvitcsak.a
(tag)

Zene hallgatáshoz minek kapcsoljam be a gépet? Nekem egy htpc/xmbc kombóra van rákötve egy házimozi erősítő erről hallgatok zenét/rádiót. De mivel a file-ok tárolása miatt ott gubbaszt a sarokban egy d-link ami támogatja az upnp-t igy azon vannak a zenék és filmek. A hálószobába egy Denon S-52 rádiós/cd lejátszó van, ami szintén támogatja a upnp-t, méghozzá wifi-n keresztül. Ezt ráadásul oda viszem a lakásba ahová akarom, ha főzök akkor például a konyhába.

Ha a denon egy szimpla hordozható készülékbe be tudta rakni a upnp támogatást és a Sherwood-nak is van olyan erősítője ami támogatja ezt és az internetes rádiókat, akkor talán mégsem olyan nagy hülyeség... Persze kinek a pap, kinek a papné.

(#30) litvitcsak.a válasza Pista0001 (#27) üzenetére

litvitcsak.a
(tag)

cégnél csak on-line rádió szól, és nem csak nálam hanem srácoknál is. Amíg volt cafe azt is így hallgattuk, utána a radiobro is streamingből ment.
Elég sok ismerősöm hallgat otthon on-line rádiót, ez részint kényszer is, mivel a hazai földi sugárzásúak műsora kívánnivalót hagy maga után...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.