Nekem így elsőre bejön, remélem az ára is jó lesz.
Milyen sivár az a kor, melyben könnyebb egy atomot szétrombolni, mint egy előítéletet!

Nekem így elsőre bejön, remélem az ára is jó lesz.
Milyen sivár az a kor, melyben könnyebb egy atomot szétrombolni, mint egy előítéletet!
Szép, de ára is szép lesz...
http://www.panoramio.com/user/szab02

Szerintem is jo de nem tudom mennyire van meg igeny ezekre, bar ha piacra dobjak biztos szukseg van ra.

Hát így hasracsapásszerűen vagy 80ezerre saccolom az induló árat.
Nasit a kis fehér medvének!

Van még értelme DAB nélküli cuccot venni...? Vagy kétévente úgyis cseréljük? 

Ez akkor lesz majd csak hír ha valaki belerak egy ilyen cuccba FLAC támogatást.

Hát...lehet, hogy lesz az száz is! Annyira Apple kompatibilis... ;-)
Alléz Olympique de Marseille!

igazad van. nem állna semmiből.

Engem az érdekelne a "külső adattároló egységek"-et (gondolom HDD és pendrive) hogyan kezeli/játsza le róluk a zenét? Erről bővebben lehetne?
Ja most esett le hogy akkor ez sem tud FLAC-et, akkor már nem is érdekel, felejtős...
[ Szerkesztve ]
XY
Nagyon jó kis torony, szép, minőségi munka.

Jól látom? Felül csak nem egy MD egység van?
"Acer Aspire 6530G"
onkyo?.. hm. vettem egy orion TV-t, dvd lejátszót, és egy 5.1-et. erre kiderűlt, hogy onkyo a trió. pff 
viszont az 5.1 nekem elegendően szólt, pedig nem volt egy hűde nagy eresztés.
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -
2*26w az aztán nagy teljesítmény,remélem ez még csak nem is szinusz adat hanem a szokásos zenei.
Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.

Nekem is az szúrt szemet, de csak megemlítették volna a cikkben. 
Mostanában voltam MM-ben, unokatesóm ilyen mikrohifi rendszerekkel szemezett. Az ottani árak alapján ez úgy 150-200 ezer között lesz szerintem. Alapból 100e alatt nem volt Apple dokkolós jó nevű (Onkyo, Denon, stb), ez meg a dokkolósokon belül nem tűnik alapnak (a cikkben is említik hogy egy másik modell tuningolt változata).
A 2*26 wattról meg annyit hogy otthonra bőven elég. Nyilván nem 150 fős bulikra tervezték ezeket a kütyüket. Az MM-ben néhány próbált darabot föltekertünk kicsit, bőven elegendő a teljesítményük.
http://pc-style.hu/pista0001/ >*< A villamos energiával legjobban ellátott ország Magyarország. Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése pedig halálos...

azt én értem, hogy drága, de van ennek létjogosultsága? Vagy ha nincs, akkor legalább legyen drága. 

igen, az van benne. Bár mintha napokban lett volna hír, hogy leállnak az MD lejátszók gyártásával, igaz lemez még lesz egy darabig.
RS

nekem ezekből a brand micro tornyokból a UPnP, DLNA támogatás és az internetes rádiók vétele hiányzik. Haladhatnának a korral.
[ Szerkesztve ]
iMac 27" | HTC Desire (MIUI rom) | facebook.com/anna.litvitcsak | foursquare.com/user/4521087

igen ezeket én is hiányolom. Meg a projectort, a tv vevőt, a winchestert a ventillátort és a felsz*pó automatát is belőle.

Pedig Onkyoban régebbi katalógusban volt internetrádiót vevő készülék. 211 ezer volt alapból.
Ha kell akkor 100 körüli áron Onkyo TX-NR 509-ben már ezek megvannak. Csak fel kell hangfalazni dupla áron. 
[ Szerkesztve ]
Minden érdekel, ami árammal működik... Na jó a 100-as izzó annyira nem.

Ventilátoros volt az MM-ban 
http://pc-style.hu/pista0001/ >*< A villamos energiával legjobban ellátott ország Magyarország. Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése pedig halálos...

Nem igazán értem a humorodat. Mi ebben a vicces? Esetleg nem tudod mit jelent ezek?
Egy sima cd lejátszónál ezek nem hiányoznának, de ebben az árkategóriában már illene hálózati média támogatás, a feleslegesen erőltetett MD helyett.
iMac 27" | HTC Desire (MIUI rom) | facebook.com/anna.litvitcsak | foursquare.com/user/4521087

A hiba a te készülékedben lesz...
Tudom, hogy mik ezek a kifejezések. Egyszerűen nem látom létjogosultságát egy ilyen terméknek, attól függetlenül, hogy mi van benne vagy ki gyártotta. Egy jó erősítő +1pár hangfal + 1 számítógép (ami legyen akár asztali akár notebook) foobarral teljesen jó szolgálatot tesz mindenféle + kiadás nélkül

Én viszont a másik fórumtársnak adok igazat.
MD helyett legalább internetes rádiók számára alkalmas tuner tehettek volna akár Wifivel,mivel volt már ilyen készüléke az Onkyonak pl.. UX1 személyében.Még inkább jól jönne egy USB-n flac,ape támogatás.
[ Szerkesztve ]

Én értelek benneteket, hogy mire lenne szükség....
csak azt nem értem, hogy az egész készüléknek miért van létjogosultsága.

Van aki jobban szeret zenét és/vagy rádiót hallgatni nappal,mintegy "háttérzenélni",vagy leülni fárasztó nap után kellemesen kikapcsolódni. Vagy nem akar sztereó+hangfalakra költeni,hanem megelégszik ilyen minden-egybe készülékkel.Legyen akár hölgy,vagy tinédzser az illető,őket sem vonzza se házimozi,se sztereó hallgatás varázsa,,és nem akar nagy dobozokat se állványt,hanem egy asztali készüléket,és ezen egyszerüen hallgatnák a kedvenceiket. Erre a célra sztem tökéletes választás.
Az MD-t én sem értem benne.
[ Szerkesztve ]

Így értem. Végre egy értelmes magyarázat. 
Mondjuk nekem egy Fischer Studio Standard erősítő és 2 felújított Videoton szolgáltatja a muzsikát a notebookkal

ha már egyszer volt ilyen készülék akkor minek még egy? 
a minidisc amúgy piszok jó cucc, aki annak idején beruházott az örülhet egy ilyen eszköznek. tény hogy rétegcucc, de az online rádióhallgatás sem sokkal elterjedtebb (még) szerintem

Én azért ha fogadni kellene,melyik lesz az elterjedtebb: MD vs netrádió,meglenne a tippem. 
Én is használtam egy időben MD-t azután gyorsan tuladtam rajta (még 2004-ben).

Zene hallgatáshoz minek kapcsoljam be a gépet? Nekem egy htpc/xmbc kombóra van rákötve egy házimozi erősítő erről hallgatok zenét/rádiót. De mivel a file-ok tárolása miatt ott gubbaszt a sarokban egy d-link ami támogatja az upnp-t igy azon vannak a zenék és filmek. A hálószobába egy Denon S-52 rádiós/cd lejátszó van, ami szintén támogatja a upnp-t, méghozzá wifi-n keresztül. Ezt ráadásul oda viszem a lakásba ahová akarom, ha főzök akkor például a konyhába.
Ha a denon egy szimpla hordozható készülékbe be tudta rakni a upnp támogatást és a Sherwood-nak is van olyan erősítője ami támogatja ezt és az internetes rádiókat, akkor talán mégsem olyan nagy hülyeség... Persze kinek a pap, kinek a papné.

cégnél csak on-line rádió szól, és nem csak nálam hanem srácoknál is. Amíg volt cafe azt is így hallgattuk, utána a radiobro is streamingből ment.
Elég sok ismerősöm hallgat otthon on-line rádiót, ez részint kényszer is, mivel a hazai földi sugárzásúak műsora kívánnivalót hagy maga után...