Ez tetszik, végre megindul az eszközök között valami egyesítés.
Linux user #392243, Nexus S with Cyanogen
Dell Studio XPS 1340 Studio XPS 13 új fehér LEDes 2.4GhZ P8600 4GB 500GB Geeforce 9400
Dell XPS M1330 fekete black T9300 2.5GhZ Geeforce 8400 4GB 160GB új alaplappal új fedlap kijelző
Chili green AMD Athlon 64 X2 4000, 60 gb Hdd ,Geforce 6100 , 512mb ddr2 Vista home premium.JÉgalatt
Dell XPS M1330 fekete black T8300 2.4GhZ Geeforce 8400 2GB 160GB új alaplappal

Ez tetszik, végre megindul az eszközök között valami egyesítés.

Tamogatom, android megvan, es lassan ugy is uj erositot kell vennem. (Es az is tuti onkyo lesz
)
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Fél évvel ezelőtt vettem az Onkyo erősítőmet.
Grrrr

azért lehet, hogy egy szoftverfrissítés segít majd rajta
Eddig rá voltam gerjedve egy NR609-re de mostmár aztán végképp 
CAPS LOCK - Unleash the Fury!!!
Ha DLNA-st vettél akkor jó lesz. Ha nem akkor nincs az a FW frissítés ami segíteni fog rajta.

szerintem fél évvel ezelőtt már nem árultak olyan onkyot (újat) ami ne kapta volna meg a dlna tanúsítványt

TX-SR608-om van, de nincsenek nagy illúzióim hogy csinálnak rá androidos firmwaret.
DLNA van benne.
[ Szerkesztve ]

Ha jól értem, akkor steamelhetek flac meg wav fileokat és olyasmi minőséget tudok elérni, mintha cd-ről menne a zene? Csak mert akkor sürgősen spórolásba kezdek 
Art is the affirmation of life. - Alfred Stieglitz
Ezért is fizetnek a MS-nak licenc díjat, vagy csak az androidos eszközeik után? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
Csak az idei modellek és ott is csak az 5-ös sorozattól felfelé.
Michael SD: Tavaly még csak a 7-es sorozattól voltak hálózatosak.

thx

Végre az Android is megkapja az őt megillető figyelmet...nagyon jó hír 
Mert a szörnyek nem élnek boldogan, míg meg nem halnak

Jogos, tényleg nincs DLNA rajta 

Az Onkyo ilyen: mindig hamar ráharap az ujdonságokra..
Először csinált Ethernetes elérést, DPL IIz-t, 1.4 HDMI-t, 4k-s videofelbontást..
Csak az erősitőszekvenciát javithatnák:visszatérhetnének a régi tranyósra IC-s helyett és nagyobb pufferkondikat rakhatnának bele akár az alapgépekbe is.. És kicsit áthangolnák a WRAT-ot.
Bocsi MichaelSD,nem válasznak indult.
[ Szerkesztve ]
Minden érdekel, ami árammal működik... Na jó a 100-as izzó annyira nem.
Egyébként DLNA server alkalmazás most is van androidra nem egy, tehát a megfelelő erősítővel már most is lehet telóról streamelni.

kíváncsi leszek, hogy ez csak usb-n keresztül fog működni vagy wifi is opció lesz. Számok léptetéséhez kényelmesebb lenne, ha nem kéne odamenni az erősítőhöz.
Nem akarok telhetetlen lenni, de én olyan megoldást szentnék, amikor wifi-n keresztül 100%-os távirányítóként működne a telefon. Hab a tortán a dlna megosztások böngészése lenne. Ezeket tudomásom szerint eddig csak htpc-vel és kemény buherálással lehetett megoldani.
[ Szerkesztve ]
iMac 27" | HTC Desire (MIUI rom) | facebook.com/anna.litvitcsak | foursquare.com/user/4521087
Ez WiFin kereszüli móka nem USB

Nem vagy telhetetlen de androidos telóról müködni fog.
Wifi vevő opcionális,kapható hozzá: UFW 1 tip.
[ Szerkesztve ]

De.

lehet, hogy elkezdek gyűjteni és lecserélem a mostani öregecske kenwood-ot.
iMac 27" | HTC Desire (MIUI rom) | facebook.com/anna.litvitcsak | foursquare.com/user/4521087
nagyon jó dolog, végre felismerték a dolgot Onkyo-ék
ők végre nem csak almáznak 
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!
Az NR609-en nincs USB port. Vagy én értek félre valamit 

És jobb oldalt alul?
És az 509-en is van.
[ Szerkesztve ]

Ha lehet,ne add NR609 alá,főleg ha zenére is használod...

jelenleg egy Kenwood VR-8070 a nappali ékköve (papám passzolta tovább nekem) és nagyon elégedett vagyok a hangjával. Legalább hasonlót szeretnék.

Huh.. akkor fölfelé kell menned...Volt jó izlése papádnak,megtalálta az egyik valamirevalo Kenwodot a kettő közül..... 809-nél jobb kell,vagy 708,808 mert ugyanis a 609 már IC-s erősitésű(nem rossz,de szokni kell) vagy van egy NR905-ös az avx-en 210 ért...
[ Szerkesztve ]

egyenlőre gyűjtögetünk és majd kiderül mi lesz a vége, mert ugye az ár is számít.
Kenwood-ból legjobban a hdmi hiányzik, sajnos ez anno amikor ezt tervezték még nem volt porondon. A többit párom megoldotta egy xmbc-s géppel ami média lejátszóként működik.
Amúgy nem vagyok vájt fülű és a mai (pl. dubset) zenéknél (az mp3-nál és a netes rádióknál meg főleg) nem igazán jön ki a különbség, de én szeretem a nagyzenekari darabokat és ott már hallható a kenwood és a régi sony erősítőm között hogy erősen más a hangzás. Ezért is hagytam meg a cd lejátszót, mert arról szebben szólnak, mit a flac a gépen keresztül.

Akkor se add 609-nél alább.
Bár a nagyzenekari müvek és a jobb CD játszó elviseli a 709-et is.
Habár ez hangdobozfüggő is.
[ Szerkesztve ]