Olcsó Dell Vostro asztali gépek várhatók

A napokban felfrissítette kisebb cégeknek szánt, üzleti sorozatú asztali gépeinek családját a Dell. Az új, Intel-alapú desktopok Vostro 230 néven kerülnek forgalomba. Kétféle méretben lesznek kaphatók, minitoronyba és egy jóval keskenyebb házba szerelve. A masinák processzora lehet Celeron, Pentium, Core 2 Duo vagy Core 2 Quad is, memóriából pedig a manapság már nem olyan kiugróan nagynak számító 4 GB-os maximális méret jellemzi őket, ami persze egy irodai gépben megfelelő mennyiség. A RAM-ok közül 1333 MHz-es DDR3 modulok kerülhetnek beléjük.

Dell Vostro 230
Dell Vostro 230

Háttértárból viszont kettő is rendelhető hozzájuk, így elérhető a 2 TB-os kapacitás. Természetesen az optikai meghajtó sem maradhat ki a sorból, a Dellek esetében ennek szerepét egy DVD-író töltheti be. Az integrált GMA X4500 grafikus mag helyett egy 512 MB memóriával ellátott GeForce G310 vagy az 1GB-os GeForce GT220 is szolgálhat videokártyaként.

Dell Vostro 230
Dell Vostro 230

Nem meglepő módon Windows Vista vagy Windows 7 operációs rendszerrel kerülnek a boltokba a Vostrók, az áruk pedig egy év garanciával 300 dollárnál kezdődik, de a konfiguráció változtatásával ez jócskán mehet még felfelé. A Mini Tower Display Package például tartalmaz már egy 21,5” képátlójú Dell E2210H monitort is, így a csomag ára már 450 dollár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés