Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Jó kis gépek ezek a Dell cuccok, bár egybe konfigot nem vennék...

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#2) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ATi VGA miért nem lehet belekonfigurálni? :U

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#3) zola0601 válasza Sicilian (#1) üzenetére

zola0601
(kvázi-tag)

Valóban szimpatikus gépek ezek, az áruk se olyan túl húzós, de én sem vennék egyben iylet!

Üdv: Zoli

(#4) Lars

Lars
(senior tag)

Én amennyit szívtam mostanság a gép összerakással, erősen gondolkodom ilyen brand gép beszerzésén, ha kiöregszik a meglévő. Régóta vagyok a szakmában, de ilyen gáncsokkal még soha nem találkoztam. Egyszerűen olyan minőségre süllyedt a mostani gép alkatrészek minősége, hogy egyik döbbenetből a másikba estem heteken keresztül.
Szóval ha nem is Dell, de egy másik patinás gyártó gépei közül fog feltételezhetően kierülni következő számítógépem.

(#5) mickemoto válasza Lars (#4) üzenetére

mickemoto
(fanatikus tag)

Ugyanúgy van ez a számítástechnikában mint bárhol másutt, rengeteg gagyi árú van és mindenből kispórolnak amit csak lehet ha csak egy fillérrel több haszon is származik belőle.

"Szövőgyárban kelmét szőnek: fent is lent meg lent is lent. Kikent kifent késköszörűs lent is fent meg fent is fent."

(#6) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"1GB-os GeForce GT220"

Miért? :O
Akkor már inkább Core ix integrált GMA HD-vel. A 310 már jobb választás volt.

PH semleges

(#7) moha bácsi

moha bácsi
(senior tag)

Volt szerencsém pár Dell asztali géppel. Nagyon-nagyon megbízható, átgondolt, profi masinák. :R

-=BÉRELHETŐ REKLÁMFELÜLET=-

(#8) Raymond válasza Lars (#4) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Oda jutottunk egyebkent, hogy ha egy egyszeru gepet akarsz (semmi csicsa, onboard gfx, alap 2 magos CPU stb) akkor gyakorlatilag nincs nagyon ertelme osszerakosgatni. Uj alkatreszekrol beszelek nem bazaros es apros cuccokrol. Egy Inspiron 560-as peldaul errefele gyakorlatilag jobban jon ki mintha kulon vennem az alkatreszeket mert abban mar ott az OS licens is. Vannak persze apro difik, de itt 10-20 EUR-okrol beszelunk ami egy 400 EUR-os gepnel nem kene hogy szamitson.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#9) 14adam válasza FRENK1988 (#2) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

valószínüleg az Nv adott egy kis lóvét a Dell-nek,hogy ne áruljanak Ati vga-s gépeket

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#10) bsh válasza 14adam (#9) üzenetére

bsh
(senior tag)

a dell természetesen árul ati vga-s gépeket is... :W

(#11) 14adam válasza bsh (#10) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tudom,de attól még ezeket lehet "megvette" az nv

(#12) DriderG válasza FRENK1988 (#2) üzenetére

DriderG
(tag)

Szerintem azért, mert nincs a piacon 5xxx sorozatból Low Profile változat.

nVidia - The Way It's Meant To Be Played

(#13) 14adam válasza DriderG (#12) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ati 5450 vagy 5470?

(#14) bsh válasza 14adam (#11) üzenetére

bsh
(senior tag)

akkor miért nem azt írod? :(

(#15) HummeRC válasza DriderG (#12) üzenetére

HummeRC
(senior tag)
LOGOUT blog

Akkor ez mi? [link] ;)

[ Szerkesztve ]

(#16) Komplikato

Komplikato
(PH! addikt)

Szoktam nézegetni meló helyen ... szépek és jól kigondoltak ezek a Vostro gépek/házak.

Close the World ..... Open the Next!

(#17) Lars válasza Raymond (#8) üzenetére

Lars
(senior tag)

Részemről ház kompatibilitási problémába csúsztam bele.
Adott asus alaplap, nem túl drága, nem túl olcsó, ilyen normál közép cucc. Na hát házikó, legyen foxconn, elvégre volt már vele dolgom, nem volt kellemetlen a tapasztalat. ( Sőt, egy foxconnt 6 évig nyüstöltem, 3 gép fordult meg benne, és fájó szívvel adtam tovább )
Erre az alaplapon lévő csatlakozók nem kompatibilisek a házban lévővel. Nem 1 éve vagyok a szakmában, kb 20 éve foglalkozom minden féle számítógéppel, de ilyen egybe fröccsöntött csatlakozót én még nem láttam. Szóval ilyet is meg kellett élnem. Arra nem térek ki, hogy az enermax ház, amit magamnak vásároltam, vékony lemezből van, és jobban hajlik mint a fent említett régi foxconn. Árban egy kategória ...
Szóval siralmas a helyzet, pár éve még volt értelme, de az biztos hogy a következő gépem, valami brand lesz. Kb amennyit nyertem a történeten anyagilag, a gariztatás, meg a vissza szállításnál annyi benzint furikáztam el, hogy egy Dell, HP gép kényelmesen kijött volna. Na ez az én kálváriám, az elmúlt hónapokban.
Bocsánat hogy hosszúra eresztettem, de ki kellett írnom magamból :U

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.