Nyolcszoros írókkal pörköl az I-O Data

Az I-O Data két új külső optikai meghajtóval rukkol elő, melyek közül a BRD-UH8LE jelzésű modell a Blu-ray lemezek írására szakosodott, míg a DVDP-U8S a DVD-k égetését tekinti hivatásának. Mindkét megoldás USB 2.0 felületen keresztül kapcsolódik a számítógéphez.


I-O Data BRD-UH8L

Az I-O Data BRD-UH8LE a nagyobb kiterjedésű termék, így a 166 x 240 x 60,5 mm-es méretével és 2,3 kg-os tömegével nem éppen a hordozhatóságra termett. A 4 MB-os gyorsítótárral felszerelt meghajtó a BD-R lemezeket nyolcszorosan, a BD-RE-t kétszeresen, a DVD±R-t tizenhatszorosan, a DVD+RW-t és a DVD±R DL-t nyolcszorosan, a DVD-RAM-ot tizenkétszeresen, a DVD-RW-t hatszorosan, a CD-RW-t huszonnégyszeresen, a CD-R-t pedig negyvenszeresen égeti.


I-O Data BRD-UH8L

Az egy év garanciával érkező Blu-ray-író a hónap közepén debütál, az ajánlott fogyasztói ára 267 dollár lesz.

Az I-O Data DVDP-U8S típusú DVD-író egészen igényes külső kivitellel rendelkezik, mely 137 x 154 x 20 mm méretű meghajtót eredményez 340 grammos tömeggel párosítva. A hordozható termék mini USB 2.0-s aljzattal csatlakoztatható a számítógéphez. A készülék a DVD±R és DVD+RW lemezeket nyolcszoros, a DVD-RAM-ot ötszörös, a DVD-RW-t, illetve a DVD±R DL-t hatszoros, míg a CD-ket huszonnégyszeres sebességgel írja.


I-O Data DVDP-U8S

A vékony DVD-író a hónap végén lesz elérhető a nagyobb webáruházakban, az ajánlott fogyasztói ára 87 dollár lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés