PS3 tudni fogja a 3D-t blu-ray-ről?
Genesis Montana - újra kétkeréken
PS3 tudni fogja a 3D-t blu-ray-ről?
Genesis Montana - újra kétkeréken

Tudni fogja, ha jól tudom, lesz rá update, ha nem épp a legújabb már tartalmazza is.
jójó csak miért ekkora batár? 
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5
Miért ne? Nem nézhet ki minden úgy, mintha most folyt volna le a csipások fröccsöntőjéről... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Denon = sokba kerül 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
Mert harmonizálnia kell méretben a termékcsalád többi modeljével, pl erősítő.
Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!

A méret a lényeg
Valószínűleg nem 5dkg a súlya, mint a legtöbb olcsóbb cuccé. Egy komolyabb erősítő is minimum 15kg.
[ Szerkesztve ]
''-Hmmm. Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal.''
PS3 már tudja a linux telepítést kivevő firmware-el érkezett, a Denon nem drága márka...
Na szállingóznak a belépő szintű 3d lejátszók. Kíváncsi vagyok a high end termékek mikor jönnek majd.
[ Szerkesztve ]

Hát erre szívesen lecserélném a meglévő Denon-om,de maradnék a pezsgő színnél.Nekem nagyon bejött a hangzása az erősítőnek, és cserekor maradok ennél a márkánál.Ráadásul szerintem nagyon megbízható és strapa bíró márka.

mármint ez?
inkább a 39ezres Sony ami már kapható is..
(igaz, firmware-re még várni kell, de van ígéret)
Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!
Denonból ez lesz az alja ha jól sejtem.
A Sony-ról nem hallottam még.
[ Szerkesztve ]
pont nekem is ez járt az agyamban h ő gyárt e erősítőt
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

A Denon nem drága márka - nem is olcsó - a HM világában, közepes árfekvés, annak is inkább az alsó fele egészen a közép-középig.
[ Szerkesztve ]
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
Én a hírben Dolby TrueHD-t írtam volna.
Szerk.: Ha már a DTSnél oda van írva. Egyébként mindegy, úgy is kihalóban van a cucc.
[ Szerkesztve ]
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

Melyik cucc van kihalóban?
Dolby TrueHD. Manapság a Blu-rayek DTS-HD Master Audioval jönnek.
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

Eddig ez fel sem tűnt, de most megnéztem a legújabb megjelenéseket, s tényleg. Érdemes volt felkelni. 

Tudni fogja, viszont mivel 1.3-as HDMI csatolófelülettel rendelkezik, ezért szemenként 1080i-s képet kapsz.
Ahhoz, hogy 1080p-s képet kapj szemenként, szükséges a gyorsabb 1.4-es csatolás.
Amúgy nagyon gyerekcipő még ez az egész 3d. 
Számomra már ott halott az ügy, hogy a szemüvegek rettentően gyengítik a szaturációt..