Tényleg szép lejátszók, a tuneres nekem eléggé tetszik.
"A dizájn kialakítása során a tervezőket állítólag a természet inspirálta" Ekkora baromságot... Hogy ezt honnan szedték? 
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Tényleg szép lejátszók, a tuneres nekem eléggé tetszik.
"A dizájn kialakítása során a tervezőket állítólag a természet inspirálta" Ekkora baromságot... Hogy ezt honnan szedték? 
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Nem tudom, de tényleg nagyon korrektül néznek ki! Bárcsak az áruk is korrekt lenne már... 
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

Csak a harmadik BD lejátszó tud 3D-t, vagy az összes? Csak mert a cikk szerint annak a különlegessége a 3D, viszont az első elvileg a csúcskategóriába tartozik, ahol elvárható a "mindentudás".

Pillanatra elméláztam, hogy melyik word, excel v. pdf doksimat nézegetném legszívesebben projektorral falra vetítve?
![;]](/dl/s/v1.gif)
Alléz Olympique de Marseille!
Még mindig nem érzem, hogy le kellene cserélni a PS3-at egy ilyen lejátszóra... De attól még jó kis kütyü, akinek ez kell persze...
~ Arcana ~

Szépek meg jók, de nekem egyik sem kellene ... 

Nekem van egy-két tippem:
attúl függ ki mire gondol a természet és inspiráció szavak kombinálásából...
P.:
- "uraim, ha megtervezik, mehetnek egy hónapra Bora-Bora-ra lábat lógatni"
- "ha kész lesz és jól is néz ki, kapnak hasonlóan jó néniket a Soho-ban (London)"
- "ha nem lesznek készen időre, akkor sünné alakuló, hashajtó pirulát tömünk önökbe"
...naugye 
[ Szerkesztve ]
Device: ZTE Blade | Android ver: 2.3.7 | FW: gen2@128MB system | Kernel: 2.6.35.7 | ROM: IceArmor II ReBoRn (by Apeelme&Kelzsoca) | Theme: OrangeKiss

Semmi nem szóltam.
Igen egy bekezdés véletlen kimaradt. 
[ Szerkesztve ]
Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.

[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!

Ez a felül nyitott megoldás, hogy lehet látni a pörgést, nagyon bejön.
Mindenhol jó, de legjobb a Garfield!
Egy olyan speciális BD lejátszót nem akar végre készíteni valamelyik gyártó, aminek az a specialitása, hogy olcsó? 

Régóta dolgoznak rajta, de még nem elég kiforrott... 
Alléz Olympique de Marseille!
Mutatós darabok! 
www.pc-style.hu

Belőlem is kiváltanak némi izgalmat. Kíváncsian várom a specifikációjukat, és az árukat is!
A blue-ray.com szerint természetesen a nagyobbik is 3D-s.
Mondjuk az átlátszó tető, egy intenzív kék világítással kombinálva nem biztos, hogy annyira előnyös...
CoVboy Forever!
Nem tudom, ezek mennyibe fognak kerülni, de pl. a Sony is ezekben a napokban dob piacra egy új sorozatot, melynek legolcsóbb tagja 170 dollár körül van. 200 dolcsiért már olyat adnak, ami 3D Ready. Linket most nem tudok keresni.

ez a bd-c7500 vmi gyonyoru, lattam a desing-kiallitason, es egybol beleszerettem.
nincs mese, kell nekem.
de nincs meg ara, allitolag marciusban mar piacon lesz
- no es importante -

nah, megjelentek az első árak, 315 dollár (kb 65.000) a legalja jelenleg.
kell nekem, nem is kérdés, akár ennyiért is, bár gyanítom 2-3 múlva 250 dollár környékére esik.
imádom, kell nekem, vagy ezt már mondtam?
- no es importante -