Hogy kerülhet perzsaszőnyeg a számítógépasztalra?

Sokan nem használnak egérpadot, mondván, egy jobb optikai egér tökéletesen elboldogul a legtöbb felülettel, ezért nincs is szükség ilyen úri hóbortra. Pedig egy jó egérpad nem csak a precizitás végett előnyös, hiszen használatával az egerészés kényelmesebbé válik, valamint a siklás is sokkal jobb és csendesebb lesz. Azonban ha még ez sem győzte meg a potenciális vásárlókat, akkor már csak egy érv maradt, mégpedig a stílusos megjelenés. Egy nonfiguratív ábrával tarkított vagy a gyártó óriási logójával terhelt műanyaglap valóban nem állja meg a helyét bármely környezetben, ám egy kézzel készült szőnyeg már más benyomást kelthet.

A Mouserug különleges egérpadjai pontosan úgy néznek ki, mint a legismertebb mintázatú perzsaszőnyegek miniatűr változatai. A legjobb hatás elérése érdekében valós termékeket szkenneltek be, a digitalizálás folyamán pedig ügyeltek arra, hogy a kézimunka nyomán létrejött egyenetlenségek és hibák is megmaradjanak, így téve még autentikusabbá a terméket. A felületet viszont nem nyomtatják, így a több mint 7 millió, 0,75 milliméter hosszú mikroszál különleges eljárással, tinta használata nélkül nyeri el végső színét, mely ezáltal nem csak jól néz ki, de a mindennapos használatnak is jobban ellenáll.


[+]

A gyártó állítása szerint a szálakat az autószőnyegeknél alkalmazott technológiával rögzítik az alaphoz, melynek hátoldala különleges, csúszásgátló gumiborítást is kapott. A termék hivatalos oldalán lehet válogatni a megannyi minta közül. A Mouserug egérpad és szőnyeg keverékek vételára egységesen 19,95 dollár.

Előzmények

Hirdetés