Megérkezett az új Joybook A53

Az európai premier után némi késéssel Magyarországra is megérkezett a BenQ Joybook A53-as noteszgépe. Az új modellnél nagyobb figyelmet szenteltek a formatervezésnek, mint az A széria korábbi tagjainál. A BenQ Lifestyle Design Center igazgatója, Manfred Wang szerint „az A53 azt a modern esztétikát tükrözi, amely egyszerre foglalja magába a város hideg távolságtartását és a mögötte húzódó emberi energiát, vitalitást”. Ennek megfelelően a notebook fedlapján végigfutó matt alumíniumcsík dinamizmust szimbolizáló motívuma megismétlődik az érintőpadon, és a fegyelmezett dizájnt oldja a bekapcsológomb narancsos derengése is.

BenQ Joybook A53

A motorháztető alatt kétmagos Intel Core 2 Duo processzor, illetve SIS M672-es chipset dolgozik maximum 2 GB DDR2-es RAM társaságában, megjelenítésről pedig 15,4 colos, WXGA (1280x800 pixel) felbontású Ultra Vivid kijelző és a chipsetbe integrált SIS Mirage 3+ vezérlő párosa gondoskodik. A rendelhető merevlemezek mérete 120-tól 200 gigabájtig terjed (5400 rpm SATA), és nem hiányzik a DVD-író sem.

BenQ Joybook A53

A notesz három USB, D-Sub csatlakozót, memóriakártya-olvasót (MS/MS Pro/SD/MMC), ExpressCard bővíthetőséget, valamint 0,3 megapixeles webkamerát kapott, vezeték nélkül pedig 802.11b/g WLAN használatával tud kommunikálni. Hatcellás lítiumion akkumulátorával együtt az Joybook A53 2,6 kilogrammot nyom a mérlegen, és egyetlen feltöltéssel nagyjából 1,5 óra hálózatfüggetlen működésre képes. A notebook bruttó 165 000 forintos ajánlott végfelhasználói áron már megvásárolható hazánkban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • BenQ

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés