Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) domi007

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Már szinte gaméra is jók lehetnek, az nVidia karival mindenképpen.

DOMy

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#2) cizoe válasza domi007 (#1) üzenetére

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Jaja, egyáltalán nem rossz ám az a 8400-as. GTA-SA, Cod2, CSS ezek mind tökjól mennek egy ilyenen. A proci nagyon jó, ezek az új Penryn-ek tetszenek.

szerk.: Kisvállalkozásoknál pedig még nem gáz ha valaki gémel néha egy jót.. Két ügyfél között egy kis CS. :)

[ Szerkesztve ]

(#3) Stalker-2572

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Miért nem csinálnak laptopot "középvezetőknek" vagy "vadászpilótáknak" ... biztos többet el tudnának adni :U

All Black...

(#4) Taky

Taky
(senior tag)

Következő notimnak maximum egy 14est szeretnék, ez a 13,3as nagyon tetszik, remélem az ára is fog... Bár sztem nem lesz vészes, mivel nem felső kategória, ráadásul nem is vastag, mint a többi ólcsó Dell gép...

"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

(#5) Taky

Taky
(senior tag)

Elnéztem, ez sem túl vékony... :S

"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

(#6) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Anyám! XP Downgrade opció. Ez mindent elárul a Vistáról. :) Egyszerű, de tutira jó gépek, kéne.

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#7) erdoke válasza simonzé (#6) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Szvsz nem a Vistáról árul el sokat az említett opció, hanem a Vista és a kisvállakozások igényei közti (gyakori?) eltérésről. ;)

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#8) .mf

.mf
(PH! addikt)

...
Eh.
Hiába 13.3"-es, ha majdnem annyit nyom, mint egy 15"-es...
"[...] elsőként 2,6 GHz-es, Penryn magos Core 2 Duo T9500 processzorral érkezik" - ezekbe, könyörgöm, minek? Egy üzleti notiba sztem egy 2G-s is bőven elég (sok), az akkuidő, méret és a súly (amikbe még a gyorsabb proci miatti erősebb hűtés ugyancsak beleszól) szvsz fontosabb szempont. Bár lehet, hogy csak én használom rosszul "üzleti céllal" a notim :U
Valamint, hogy is mondjam, kicsit szürkék... sőt... :P
[/szvsz]

(#9) Mr Bond 007 válasza Stalker-2572 (#3) üzenetére

Mr Bond 007
(tag)

Lehet azért mert ezt a nevetséges országot ők (és a közép vállalatok/vállalkozások) tartják el és sokan is vannak. Vagy azt hitted a multinacionális cégek olyan sok pénzt hagynak itt? :F

[ Szerkesztve ]

(#10) xedos válasza .mf (#8) üzenetére

xedos
(PH! addikt)

A mobil procik ritkán mennek max sebességen....
Innentől kezdve, nem baj ha maxon gyorsabb! Alapjáraton hasonló a fogyasztásuk.

 MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

(#11) erdoke válasza Mr Bond 007 (#9) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ennek utána kéne olvasni, nem társadalmi sztereotípiákkal tömni egy laptopos topicot. Ha megnézel random 10 multit és 10 kkv-t, szerinted melyiknél lesznek nagy többségben a minimálbéren bejelentettek, és melyik működik hivatalosan is nyereséggel, ami után adót fizet? Eszem ágában sincs egyiket se védeni vagy sározni, de jó lenne a beszólások előtt körülnézni...

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#12) .mf válasza xedos (#10) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Az árát elfelejtetted hozzászámítani...
Egy kisvállalkozás pedig sztem nem a már-majdnem-extrém-edisön procikkal megdrágított laptopokat fogja keresni, amikor munkalaptopok beszerzését tervezi...

(#13) Kovács84

Kovács84
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hát ezeknél még az előző Vostrók is megnyerőbben néztek ki...

(#14) spyduck válasza Kovács84 (#13) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

Nekem se annyira jönnek be, kb. mint egy FUSI Amilo pro és egy MSI keveréke!

www.laptopkalauz.hu

(#15) rumos14 válasza spyduck (#14) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

na! azért túlzásokba ne essünk ;]

(#16) Kovács84

Kovács84
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Most olvastam a Notebook Review-n az 1310-ről egy cikket, az egyik kép nekem nagyon szemet szúrt. Olyan mintha kapott volna egy kis plusz hőt és deformálódott a noti alja, vagy csak nagyon rosszul esik rá a fény.

(#17) murdock25

murdock25
(újonc)

Épp most néztem egy laptopokkal foglalkozó, ismertebb cég honlapját, ahol meglepődve láttam ezt a darabot, eddig ilyen árkategóriában nem találkoztam 13,3"-os Dell géppel. Megnyerő volt a kb. br. 180eFt-os ára, főleg a tudáshoz képest.
Eddig egy Fuji Amilo Pro V3205 volt a kiszemelt áldozatom következő munkagépnek, de ez is nagyon megtetszett. Viszont zavaró nekem az 1 év gari, Dell-nél megszoktam már a 3-at. A Fuji is 3 éves lenne, így kicsit gondolkodóba estem, de lehet, hogy elmegyek és megfogdosom mindkettőt egy boltban.
Súlyra egész jó, hiszen a 12"-os gépek többsége 1,8 körül van, míg a 14"-osok meg 2,4 körül mennek, pl. HP 6510.
Viszont a Notebook review írta, hogy túlságosan gyenge hatása van a műanyag háznak, deformálódik kisebb nyomás alatt is, ez elég gáz lenne, az olcsó, idehaza összerakott gépeknél láttam csak eddig ilyet.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.