Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Mike Ming nem érzi úgy, hogy ezzel prostituálja a művészetét? Nem flame keltésből, komolyan kíváncsi lennék rá...

(#2) zsolt501

zsolt501
(PH! addikt)

Kicsit nekem túl gicses

''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

(#3) Integra

Integra
(Jómunkásember)

mintha már lett volna egy ilyen hír amihez anno elsőként szóltam hozzá....

(#4) VaniliásRönk válasza Integra (#3) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

És mit írtál a hsz-ben? Hogy bűnronda? :D

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#5) Tanya-

Tanya-
(fanatikus tag)

Sztem meg jól néz ki, miért kell mindennek kommunista szürke, vagy zongora lakk ujjlenyomat gyűjtőnek lenni? :P

(#6) Integra

Integra
(Jómunkásember)

meg is találtam

azért kezd bosszantó lenni, hogy hír hiány miatt elkezditek két portálra is betologatni módosítgatva ugyanazon híreket..... :(((
süllyed a színvonal

(#7) Dízeles

Dízeles
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

HALI
Gyűjjön csak hozzánk Fletó majd rádob 1 kis plusz adót oszt jó drága lösz.

Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.

(#8) VaniliásRönk válasza Tanya- (#5) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Nem azzal van a baj hogy különbözni akar a noti az átlagtól, hanem azzal hogy manapság minden sz@rt el lehet adni ha művészetnek titulálják.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#9) PowerBuldog

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem ez a mintha tök c*gányos.... :F

(#10) azbest válasza PowerBuldog (#9) üzenetére

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És ha az? :W

egyébként: http://www.mikeming.com/ :)
régi mesekönyvekben láttam hasonló grafikákat

[ Szerkesztve ]

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#11) hunnylander válasza PowerBuldog (#9) üzenetére

hunnylander
(őstag)

Mert nem ismered pl. a tradicionalis kinai tusfestest, vagy a japan fametszeteket. :)

www.HunnyF1.com

(#12) Mr-Pamacs

Mr-Pamacs
(senior tag)

Hát sztem elég ronda ez a kép pedig a kezemben már megfordult pár egyedi noti. :B

Webprogramozást vállalok!

(#13) Csyppa

Csyppa
(senior tag)

Ha az akarom hogy máshogy nézzen ki a notim akkor martica vagy airbrush, de ilyen előre elkészítettet soha nem vennék.

"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

(#14) Grisa_kvr

Grisa_kvr
(kvázi-tag)

Csak én érzem a feszülő ellentétet aközött, hogy tömegcikkel próbálnak "egyéniséget sugározni"? Most már minden gyártó szlogenje az, hogy "tűnj ki a tömegből, légy egyedi", de ezt százezres-milliós eladott darabszámoknál eléggé hitelét vesztett dolog. (Már ha valamiből két darab van, nem minősíthető egyedinek szvsz.) Tipikusan annak a tásadalomnak a terméke, amelyik arra hokizik, hogy pár előregyártott brush beszórásával "egyedit gyárt" photoshopban, ergo: szánalom.

(#15) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem tetszik. De a csináld magad az az igazán értékes :B

Kezd iPon szint lenni...

(#16) VaniliásRönk válasza Puma K (#15) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Más kérdés hogy nem sokan esnek neki egy ilyen drága cuccnak ecsettel miegyébbel. :D

(#17) shtml válasza Grisa_kvr (#14) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Tökéletesen egyetértek veled, engem is émelyítenek azok a reklámok, amelyek arra biztatnak, hogy az előre definiált húszféle akármiből választva hangsúlyozzam ki az egyéniségemet. Konkrétan ennél a notesznél ez talán annyira nem is feltűnő, de maga a trend mulatságos és ellenszenves egyben. Marketing, mint szinte minden manapság.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#18) orbano válasza Grisa_kvr (#14) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

jó ez: beetettek hosszú évekig az egyforma szürke sz*rokkal, és ahhoz képest mekkora egyediség és felüdülés egy ilyen cucc.

szerintem pedig maga a minta szép. onnantól gagyi a dolog, hogy az egész a fedlap burkolatára korlátozódik. benne az az ocsmány dell felirat, nem passzol a noti anyaga/színe sem: nincs a notinak stílusa, csak rá van rakva egy amúgy szép kép és jólvan.

igénytelen.

A vér nem válik VAZZE!™

(#19) dekoninck

dekoninck
(senior tag)
LOGOUT blog

:((( Megvetem magam, hogy eddig tudtam ilyesmi nélkül élni.

(#20) Balika911 válasza orbano (#18) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Tényleg igénytelen, ezért is szúrja a szemem, hogy a gyártó meg művészinek nevezi...

(#21) venember83 válasza orbano (#18) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Meg nem egy Inspiron 1525-t kellene így díszíteni... Szerintem.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#22) orbano válasza venember83 (#21) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

az még hagyján, szerintem nincs azzal baj, de legalább lenne az egész gép mondjuk fehér. de fekete és szürke ehhez a fedlaphoz... áhh.

A vér nem válik VAZZE!™

(#23) bteebi

bteebi
(senior tag)

Hát ez gáz szerintem. Amúgy ettől "egyedi" lesz egy szériában gyártott laptop??? :W Sufnituning hülyéknek... :( :(((

Te is fiam, Bluetooth?

(#24) lordtoulus

lordtoulus
(lelkes újonc)

Én a fentiekkel ,nem tudok egyetérteni. Az egyediséget nem lehet „becsomagolni” . Az bennük van, benned vagy akiben van, sokan húznak ügye a tömegek felé.. megnézi hogy a „Margit” milyet vett és ő is olyat akar. Ez csak egy lehetőség hogy ne olyan legyen mint a szomszédé, mert a többség úgy is fehéret, feketét szereti mert az olyan klassz szín.(csak végtelenül unalmas.....)

Ebben van egy kis izgalom, egy kis nem a megszokott „ízé” ,ebben sokan meg találhatják a saját stílusukat. (én biztos hogy nem ,mivel nem tetszik. Igazándiból előlem jól el rejtették a művészi részét...)

" ... a Windows-t többnyire hüjék használják ... " moonman

(#25) LordX

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem tudom mit fikázzátok, nekem tetszik. Meg van más mintázattal is, nézzétek meg a honlapját..

Ok, nem egyedi, de nem csak ilyen mintázott laptop létezik, hanem a standard szürke/fekete is, és megkockáztatom, hogy több nagyságrenddel adnak el olyat, mint ebből.

Az persze igaz, hogy nem csak egy típust kéne így csinálni, meg lehetne a belső borítás is díszített.

(#26) klambi

klambi
(őstag)

tök jó, csak 1 rakás zsé +, ha festetne, matricáztatna az ember rögtön olcsóbb lenne a cumó! :Y

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

(#27) polip

polip
(PH! addikt)

hogy kiegészítsem :)

egy lassan kifutó modell végnapjai (záróakkordja)

jönnek az új inspironok: [link]

www.laptopkalauz.hu || ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus

(#28) orbano válasza LordX (#25) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

nekem nem a mintával van bajom, az tetszik. hanem amire rakják és ahogyan...

A vér nem válik VAZZE!™

(#29) orbano válasza polip (#27) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Milyen X60od van? :U

A vér nem válik VAZZE!™

(#30) polip válasza orbano (#29) üzenetére

polip
(PH! addikt)

ilyen:

Warranty information

Type: Model: Serial number:
6364 CTO L3B2470

Status: Expiration date: Location:
In warranty 2010-07-07 HUNGARY

de mié fontos ez? :)

(#31) orbano válasza polip (#30) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

csak úgy kérdeztem :B venni akarok majd egyet, most csúsztam le egyről. sajnos ritka a jó áron árult, sxga kijelzős darab :(

A vér nem válik VAZZE!™

(#32) polip válasza orbano (#31) üzenetére

polip
(PH! addikt)

mennyit szánsz rá?

(#33) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Fúj de csúnya. :U

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#34) MekkMaster

MekkMaster
(kvázi-tag)

Apam, ez beteg. Tetko van a notebookon.
Hogy lesz egy tudomanyos eszkozbol bizsuekszer kb. ket evtized alatt...

Mekk

(#35) orbano válasza MekkMaster (#34) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Ha cápafogat lehet festeni egy bombázóra, akkor miért ne lehetne tetoválást notebookra. ez inkább igényesség (jó, nem ebben a spec. esetben), mintsem aberráció.

A vér nem válik VAZZE!™

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.