Mike Ming nem érzi úgy, hogy ezzel prostituálja a művészetét? Nem flame keltésből, komolyan kíváncsi lennék rá...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
zsolt501
(PH! addikt)
Kicsit nekem túl gicses
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

Integra
(Jómunkásember)
mintha már lett volna egy ilyen hír amihez anno elsőként szóltam hozzá....

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)
És mit írtál a hsz-ben? Hogy bűnronda? 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Tanya-
(fanatikus tag)
Sztem meg jól néz ki, miért kell mindennek kommunista szürke, vagy zongora lakk ujjlenyomat gyűjtőnek lenni? 

Integra
(Jómunkásember)
azért kezd bosszantó lenni, hogy hír hiány miatt elkezditek két portálra is betologatni módosítgatva ugyanazon híreket..... 
süllyed a színvonal
HALI
Gyűjjön csak hozzánk Fletó majd rádob 1 kis plusz adót oszt jó drága lösz.
Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)
Nem azzal van a baj hogy különbözni akar a noti az átlagtól, hanem azzal hogy manapság minden sz@rt el lehet adni ha művészetnek titulálják.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
Szerintem ez a mintha tök c*gányos.... 
És ha az? 
egyébként: http://www.mikeming.com/ 
régi mesekönyvekben láttam hasonló grafikákat
[ Szerkesztve ]
Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD
(#11) hunnylander válasza PowerBuldog (#9) üzenetére

hunnylander
(őstag)
Mert nem ismered pl. a tradicionalis kinai tusfestest, vagy a japan fametszeteket. 
www.HunnyF1.com

Mr-Pamacs
(senior tag)
Hát sztem elég ronda ez a kép pedig a kezemben már megfordult pár egyedi noti. 
Webprogramozást vállalok!

Csyppa
(senior tag)
Ha az akarom hogy máshogy nézzen ki a notim akkor martica vagy airbrush, de ilyen előre elkészítettet soha nem vennék.
"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

Grisa_kvr
(kvázi-tag)
Csak én érzem a feszülő ellentétet aközött, hogy tömegcikkel próbálnak "egyéniséget sugározni"? Most már minden gyártó szlogenje az, hogy "tűnj ki a tömegből, légy egyedi", de ezt százezres-milliós eladott darabszámoknál eléggé hitelét vesztett dolog. (Már ha valamiből két darab van, nem minősíthető egyedinek szvsz.) Tipikusan annak a tásadalomnak a terméke, amelyik arra hokizik, hogy pár előregyártott brush beszórásával "egyedit gyárt" photoshopban, ergo: szánalom.
Nekem tetszik. De a csináld magad az az igazán értékes 
Kezd iPon szint lenni...

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)
Más kérdés hogy nem sokan esnek neki egy ilyen drága cuccnak ecsettel miegyébbel. 
Tökéletesen egyetértek veled, engem is émelyítenek azok a reklámok, amelyek arra biztatnak, hogy az előre definiált húszféle akármiből választva hangsúlyozzam ki az egyéniségemet. Konkrétan ennél a notesznél ez talán annyira nem is feltűnő, de maga a trend mulatságos és ellenszenves egyben. Marketing, mint szinte minden manapság.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

orbano
(PH! félisten)
jó ez: beetettek hosszú évekig az egyforma szürke sz*rokkal, és ahhoz képest mekkora egyediség és felüdülés egy ilyen cucc.
szerintem pedig maga a minta szép. onnantól gagyi a dolog, hogy az egész a fedlap burkolatára korlátozódik. benne az az ocsmány dell felirat, nem passzol a noti anyaga/színe sem: nincs a notinak stílusa, csak rá van rakva egy amúgy szép kép és jólvan.
igénytelen.
A vér nem válik VAZZE!™
Megvetem magam, hogy eddig tudtam ilyesmi nélkül élni.

Balika911
(PH! kedvence)
Tényleg igénytelen, ezért is szúrja a szemem, hogy a gyártó meg művészinek nevezi...
Meg nem egy Inspiron 1525-t kellene így díszíteni... Szerintem.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

orbano
(PH! félisten)
az még hagyján, szerintem nincs azzal baj, de legalább lenne az egész gép mondjuk fehér. de fekete és szürke ehhez a fedlaphoz... áhh.
A vér nem válik VAZZE!™

bteebi
(senior tag)
Hát ez gáz szerintem. Amúgy ettől "egyedi" lesz egy szériában gyártott laptop???
Sufnituning hülyéknek...

Te is fiam, Bluetooth?

lordtoulus
(lelkes újonc)
Én a fentiekkel ,nem tudok egyetérteni. Az egyediséget nem lehet „becsomagolni” . Az bennük van, benned vagy akiben van, sokan húznak ügye a tömegek felé.. megnézi hogy a „Margit” milyet vett és ő is olyat akar. Ez csak egy lehetőség hogy ne olyan legyen mint a szomszédé, mert a többség úgy is fehéret, feketét szereti mert az olyan klassz szín.(csak végtelenül unalmas.....)
Ebben van egy kis izgalom, egy kis nem a megszokott „ízé” ,ebben sokan meg találhatják a saját stílusukat. (én biztos hogy nem ,mivel nem tetszik. Igazándiból előlem jól el rejtették a művészi részét...)
" ... a Windows-t többnyire hüjék használják ... " moonman
Nem tudom mit fikázzátok, nekem tetszik. Meg van más mintázattal is, nézzétek meg a honlapját..
Ok, nem egyedi, de nem csak ilyen mintázott laptop létezik, hanem a standard szürke/fekete is, és megkockáztatom, hogy több nagyságrenddel adnak el olyat, mint ebből.
Az persze igaz, hogy nem csak egy típust kéne így csinálni, meg lehetne a belső borítás is díszített.

klambi
(őstag)
tök jó, csak 1 rakás zsé +, ha festetne, matricáztatna az ember rögtön olcsóbb lenne a cumó! 
http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

polip
(PH! addikt)
hogy kiegészítsem 
egy lassan kifutó modell végnapjai (záróakkordja)
jönnek az új inspironok: [link]
www.laptopkalauz.hu || ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus

orbano
(PH! félisten)
nekem nem a mintával van bajom, az tetszik. hanem amire rakják és ahogyan...
A vér nem válik VAZZE!™

orbano
(PH! félisten)
Milyen X60od van? 
A vér nem válik VAZZE!™

polip
(PH! addikt)
ilyen:
Warranty information
Type: Model: Serial number:
6364 CTO L3B2470
Status: Expiration date: Location:
In warranty 2010-07-07 HUNGARY
de mié fontos ez? 

orbano
(PH! félisten)
csak úgy kérdeztem
venni akarok majd egyet, most csúsztam le egyről. sajnos ritka a jó áron árult, sxga kijelzős darab 
A vér nem válik VAZZE!™

polip
(PH! addikt)
mennyit szánsz rá?

AMD Power
(Jómunkásember)
Fúj de csúnya. 
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

MekkMaster
(kvázi-tag)
Apam, ez beteg. Tetko van a notebookon.
Hogy lesz egy tudomanyos eszkozbol bizsuekszer kb. ket evtized alatt...
Mekk