Linksys router európai formatervvel

A Wireless-G Broadband Router WRT54G2-vel egy új, az IEEE 802.11b (11 Mbps) és g (54 Mbps) szabványokkal kompatibilis Wi-Fi routert mutatott be a Linksys. A készülék a januárban debütált Draft N-es útválasztók stílusjegyeit viseli magán – nem véletlenül, hiszen ugyanúgy a nemrég Koppenhágában megnyitott Linksys dizájnközpontból került ki. A stúdióban nemcsak a formatervre figyelnek, hanem a csomagolásra, a felhasználói felületre, sőt még az ügyfélszolgálatra is.

Linksys WRT54G2

A WRT42G2 két integrált, láthatatlan antennával, valamint négy Fast Ethernet LAN csatlakozóval rendelkezik. Üzembe helyezése a Linksys EasyLink Advisor (LELA) szoftver segítségével gyerekjáték, ez ugyanis lépésről lépésre keresztülvezeti a felhasználót minden egyes menüponton egészen a beállítás befejezéséig. Az egyszerű és gyors csatlakozást WPS (Wi-Fi Protected Setup) funkció segíti, ami a WRT54G2-n, illetve egy másik WPS-kompatibilis eszközön gombnyomásra felépíti a biztonságos, WPA2 kódolású vezeték nélküli kapcsolatot.

Az installálás vagy üzembe helyezés közben fellépő esetleges problémák elhárítása céljából lehetőség van – a felhasználó beleegyezése esetén – arra is, hogy a Linksys ügyfélszolgálat alkalmazottai a konfigurációs menübe belépve távsegítséget nyújtsanak. A készülék 50 eurós ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés