lehet e rá csavarni jelerősítő antennát?
[ Szerkesztve ]

lehet e rá csavarni jelerősítő antennát?
[ Szerkesztve ]

tudomásom szerint nem

jókis kütymüty, kavics formában.
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

pont az tetszik, h. mint a mobilnál, itt is kezdik lehagyni a botantennát 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

csak olyan szokatlan...
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

Sztem igazi best buy.
Olcsó, jó minőségű és gyors. Ebből egyszerre csak kettő lehet igaz.

Tudtam, hogy nem szabad megvenni a WRT310N-et. Mondjuk nekem legjobban a tiszta fekete WRT160N jön be.
No woman. No cry. No kidding.

Nagyon szép és igéretes, de hagy szóljak oda a cikkírónak : engem baromira nem érdekel amerikában hány száz dollárért vesztegetik, az viszont már nagyon is érdekelne hogy itthon mikortól kapható és mennyiért. Azt hiszem illene ezt is leírni......de lehet hogy csak én gondolom így.
[ Szerkesztve ]
Minden hazugságnak a 90%-a igaz és ez már ijesztő......:D

Itthon 39 ezer körül kapható.

Kösz az infot, de annyit nem adok érte. A D-Link variáns kerül 23e-be......a baj az hogy a hozzá való adapter 15e darabja.Szóval még pár hónapot kibirok N-es wifi nélkül.
Minden hazugságnak a 90%-a igaz és ez már ijesztő......:D

melyik az a dlink variáns? a 655-ös? becsapós ám, azt gondolná az ember hogy azon is van USB tehát az is tudja azt amit ez. De nem, a Dlink USB semmire sem használható. (külső winyót, nyomtatót, NAS-t nem fogad) Ha ezek nem kellenek, akkor tökéletes a 655.
Szép, jó, tetszik, csak ne lenne ilyen baromi drága... Majd egy év múlva meglátjuk, érdemes-e lecserélni a jó öreg WRT54-esemet, amire sz@rják a 3rd party firmware-eket.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

ez ok, de nézd meg a zindex cikket is
nem biztos hogy azért mert nagyon szép még annyira jó is..
és ha nem jó, hiába szép, maradok a régi linksys cuccaimnál, azok atomstabilak és megbízhatók.
az antennát meg nem spórolnám le róla, mármint a csatlakoztatási lehetőséget, azt a 200ft pluszt én szívesen kifizetném érte, hogy ha kell, belecsavarhassak egy nagy teljesítményűt..

én meg dlinket soha többet, kettőből kettő volt szar, linksys már csak.
minőségnek ára van, olcsó húsnak meg híg a leve, ez már évek óta farkastörvény, noha itt is kerülhet piszok a gépezetbe, mégis, általánosságban mégiscsak ez az igazság.

Ma akartam üzembe helyezni. Mindent úgy csináltam, ahogy a leírásban van, mégis van valami gebasz: a hálókártyám, amire a router kerül, automatikus címet kap. Amikor a tápot kell adnom a routernek a folyamat során, akkor látom az XP-ben a hálózati eszközöknél, hogy új cím kiosztása lesz a hálókártyának, majd azt, hogy csatlakoztatva lett. DE: kb. 2sec után újra új cím, újra csatlakoztatva... és ez ismétlődik folyamatosan. Mi lehet a gond?
BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

Én is szeretnek egy ilyen routert.De elote jo volna par hozzaszolast olvasni azoktol akiknek mar van es hasznaljak is.

Aki tud szemejes tapasztalatal szolgalni a wrt 610 n rol az ne fogja vissza magat