Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Alex91

Alex91
(PH! nagyúr)

Csinos, csak mennyibe fog fajni? :)

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#2) zsolt501

zsolt501
(PH! addikt)

Na és mennyire lessz stabil nagymennyiségű kapcsolat kezelésnél.

''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

(#3) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

és lám az asus mien furi kis dobozt tud csinálni egy rúternekis..

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#4) he7edik. válasza sNORh (#3) üzenetére

he7edik.
(őstag)

"furi"???
Inkább nagyon is izléses

Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

(#5) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Huhh de pofás, csak az ára is az lenne :)

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#6) sNORh válasza he7edik. (#4) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

Nahszal, találkoztammár ilyesfalyta problémával, azaz:
keleten nálunk a "furi" aranyosat jelent és nem Furát
Egyszóval jókis dizájn

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#7) cousin333 válasza sNORh (#6) üzenetére

cousin333
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez olyasmi lehet, mint a "tápos" szó budapesti és vidéki értelmezése :)

Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato

(#8) he7edik. válasza cousin333 (#7) üzenetére

he7edik.
(őstag)

Ja vidéki és az MMO-s értelmezése :D

Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

(#9) rdi

rdi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem meg jó cuccok ezek. arról nem is beszélve, hogy hány meg hány versenyző kérdezi állandóan, hogy milyen routert ajánlanál hálózati játékokhoz, hogy ne lagoljon? :=)))))
Meg azért is jók ezek a cuccok, mert feldugod először a gépre, aztán a kábelnetes szolgáltatóra és automatán mindent beállít magának...

Fej! Tor! Potroh!

(#10) zsolt501 válasza rdi (#9) üzenetére

zsolt501
(PH! addikt)

Az szerintem túlzás hogy mindent beálít automatikusan (sokan ebbe a tévedésbe esnek) aztán meg lopják a netüket wifin nomeg ha pppoe a net azt sem fogja automatikusan beálítani, és a tűzfalat sem és a portforvaldot sem szóval kissé meredek volt ez a hozzászólás. :D

''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

(#11) rdi válasza zsolt501 (#10) üzenetére

rdi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igazad van pontatlan voltam. Csak azokat a beállításokat képes automatikusan megtenni, amelyeket a hozzá csatlakoztatott szgéptől meg kap (amelyekhez hozzáfér).
A tárcsázást be kell állítani de ha kábelnetes akkor pl. a mac klónozást, hálózati beállításokat magától megcsinálja.
Magam is megdöbbentem, amikor egy msi -s router ezt megtette velem.Kb 10 perc volt a riuter beüzemelése.

Fej! Tor! Potroh!

(#12) craine12 válasza rdi (#11) üzenetére

craine12
(fanatikus tag)

Amúgy melyik routernek nem 10 perc a felkonfigolása?

Kár, hogy nem dual band-es, az azért dobna a használati értékén, főleg vegyes eszközök használatakor. Gondolom az ára is máshogyan alakulna. Esetleg USB csatlakozó a nyomtatónak, vagy tárolónak? Nekem így kevésnek tűnik...

No woman. No cry. No kidding.

(#13) Chrys_ válasza craine12 (#12) üzenetére

Chrys_
(senior tag)

Éppen router-t keresek magamnak, és amiket írtál, szintén szempont lenne. (n-es és g-s menne esetleg egyszerre, plusz nyomtató). Tudsz valamit ajánlani?

BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

(#14) rdi válasza craine12 (#12) üzenetére

rdi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hát egen egy nyomtatószerver + még egy usb beleférne egy ilyenbe. Én még dualt nem használtam, biztos jó.

Fej! Tor! Potroh!

(#15) craine12 válasza Chrys_ (#13) üzenetére

craine12
(fanatikus tag)

Olyant, ami minden fenti feltételnek megfelel, nem tudok mondani, én speciel most rendeltem meg a Linksys WRT610N routerét, erről csak a nyomtatószerver hiányzik, viszont fent van a DD-WRT listáján, mint támogatni kívánt eszköz. Nekem meg ez, valamint a gigás vezetékes portok, és a dual band volt a lényeges (van pár g-s eszközöm is, illetve a jelenlegi USR MAXg routeremen amúgy sem ment a nyomtatóm --> innentől kezdve letettem a hálózati nyomtatásról). De biztos van ilyen is, csak annyira én sem ástam bele magamat.

mod: OFF

[ Szerkesztve ]

(#16) Chrys_ válasza craine12 (#15) üzenetére

Chrys_
(senior tag)

Megnéztem, nekem is jó lesz. Csak sajnos még nem elérhető, de az ára kedvezőbb az ASUS-énál.

(#17) craine12 válasza Chrys_ (#16) üzenetére

craine12
(fanatikus tag)

Különböző árukereső oldalakon már van ár, mondjuk nem tudom, a beszerezhetősége milyen. Amúgy 36-38k körül lesz. Kint is 140-150€.

(#18) Chrys_ válasza craine12 (#17) üzenetére

Chrys_
(senior tag)

Igen, 140€ lesz szállítással együtt. Viszont valószínűleg csak aug.12.-től lehet kapni.

(#19) Chrys_

Chrys_
(senior tag)

Megrendeltem a Linksys-t. Pénteken vagy hétfőn DHL-lel megkapom. Postaköltséggel együtt 143,20€.
mod: van ennek a tipusnak topic-ja?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.