Egész komoly, frankó cuccnak néz ki 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
Egész komoly, frankó cuccnak néz ki 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
Azért ez jó kezdeményezés... jókis érv a Linksys mellett 
Ha már az a hír, hogy MacOS alatt is megy, akkor nem lehetne a Vistás kép helyett MacOS-est?
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Ha már az a hír, hogy MacOS alatt is megy, akkor nem lehetne a Vistás kép helyett MacOS-est?
Ez nekem is megkapta a szemem
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
ez csak az uj routerekkel muxik egyutt, vagy esetleg ez en 604-esemmel is menne...?
nincs vmi ehhez hasonlo szoftver xp ala? xp alatt is talaltam halozatfelderitest, de kene ilyen jo kis grafikus konfiguracios progi 
"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

hm, nem is tudtam, hogy ilyen van, na majd leszedem otthonra, mert érdekesnek tűnik
milyen routered van?
en nem talalok egy letolto linket sem... 

wrt54gl dd-wrt fw-vel
es azzal mukodni fog a progi?
es egy di-604-gyel, ami mar nem is arulnak? 
sehol nem talalok letoltolinket... 

majd kiderül, én is szkeptikus vagyok, sanszos, hogy nem fogja támogatni..

Tegnap én is keresgéltem egyáltalán egy linket, hogy magát a programot leszedjem, de nem találtam, ha valaki találna, az kérem ossza meg velem is, köszönöm szépen 

[link]
csak az új routerekkel megy úgy tűnik
meg a het kozepen vmelyik oldalon olvastam, hogy a dobozban van a telepiot cd, es hogy milyen konnyu lesz majd igy hasznalni es beallitan ia netet...
de nem ertem a regiekkel miert nem hasznalhato?
ha az alapot nezem, akkor egy egyszeru halozatfelterkepezesrol van szo, nem?